• Englal­i
    Äldre 21 Nov 21:00
    14679 visningar
    90 svar
    90
    14679

    Fruar - sommarbröllop 2008

    Furillen stort grattis!! Så härligt, ska hålla tummarna för er och att allt går vägen den här gången, det SKA det bara göra!!

    Pumpkin: Haha, vi skyller ju förvirringen på graviditeten eller hur var det nu!?! Hur mår du o magen? Har illamåendet lagt sig ngt?

    Ingen bebis här ännu, men nu får vi äntligen försöka igen... har ju inte fått det sedan i mars/april så vi får väl se, men vi skulle inte vara allt för hopplfulla ännu utan det kan mkt väl dröja ett par månader till innan beh. har gett effekt. Men klart man hoppas... det gör jag ju som tusan innerst inne, fast jag försöker att inte tänka på det. Vilket är mindre lätt...

  • Englal­i
    Äldre 20 Dec 21:47
    #55

    Hej tjejer!

    Vad söta ni är som tänker på mig/oss. Bebispratet avskräcker mig absolut inte, jag gläds så med er och njuter av att få läsa att ni mår bra.

    Jag har jobbat så tokmycket nu fram till jul att jag inte riktigt orkat med datorn när jag väl är ledig. Nu har jag tre galna jobbdagar kvar innan det blir lite ledigt.

    Bebisfronten är sådär här... A har blivit sämre igen så igår började han en ny penicillinkur och ska på läkarbesök efter nyår. Så vi är tillbaka på ruta ett igen känns det som. Vi ska efter nyår boka in ett nytt besök med min gyn. och diskutera alternativa metoder nu. Ev. "tvättning" av spermier för insemination och provrör. Vi måste ju liksom börja kolla på alternativen, vi orkar inte vänta i all evighet och köerna är långa. Dock har vi diskuterat mkt att om insemination eller IVF blir aktuellt, så söker vi oss nog privat och betalar för det, för att slippa dessa hiskeligt långa köer.

    Så där är vi nu, jag är rätt nere ibland och senaste veckorna har det varit mkt tårar. Många vänner som fått smått den senaste månaden och några som avslöjat att dom är gravida. Lika glad som jag blir, lika galet avundsjuk blir jag kan inte låta bli att undra... varför just vi!?! Nu över jul/nyår ska vi inte tänka på detta, vi kan ju ändå inte göra ngt så vi ska bara njuta av att vara lediga och rå om varandra och så ska jag mysa med mitt lilla kusinbarn. Ljuvliga lilla Ida på 3 månader som är hemma från GBG... mys!!
    Hoppas allt är bra med er alla här inne och god jul på er om jag inte kikar in här innan torsdag

  • Englal­i
    Äldre 17 Jan 22:39
    #68

    Sommarbrud080802 - Norrköping

    furillen - Stockholm

    Nienna - Jämtland

    Englali - Mönsterås (Kalmar/Småland)

  • Englal­i
    Äldre 22 Jan 21:01
    #70

    Åh jag är nog världens lyckligaste just nu!!! Äntligen går det vår väg. Igår var A på återbesök hos sin läkare. Allt ser fint ut, han är "frisk" och spermaproverna var tipptopp... det är som natt och dag mot när han var där första gången. Så nu är det bara att köra sa läkaren, haha!! Jag är så nöjd, så avslappnad o så glad. Nu väntar vi bara på ett positivt äl-test vilken dag som. Känns som att nu kan vi börja försöka på riktigt. Håll tummarna för oss nu tjejer så kanske jag också kan få bli mamma i år

  • Englal­i
    Äldre 22 Jan 21:40
    #72
    furillen skrev 2010-01-22 21:20:43 följande:
    åh fantastiska nyheter Englali!!! så glad för er skull!
    Visst är det, jag är så lycklig. Visst vi vet ju inte än hur det fungerar men nu har vi ju alla förutsättningar för att lyckas. Är x antal månader sedan nu som vi fått försöka pga. hans behandling så det här ska bli spännande. Men har det inte hänt ngt inom ett halvår så skulle vi söka hjälp igen sa läkaren. För ett halvår är ju inget konstigt om det tar för ett "normalt friskt" (förstå mig rätt) par. Nu finns det ju en möjlighet att det ska fungera, det har det ju inte gjort innan så det känns så spännande att börja denna resan på riktigt. Det känns inte som vi gjort innan, nu är oddsen på vår sida!
    Så nu kör vi haha Hur mår du då Furillen, vilken vecka är du i?
  • Englal­i
    Äldre 22 Jan 22:39
    #74
    Pumpkin skrev 2010-01-22 22:03:01 följande:
    Åh så härligt att höra Englali! Håller tummarna stenhårt för er nu, bara att köra hårt
    Jajamän, nu kör vi eller "hem och skjut vilt" hade läkaren rekomnenderat... haha!! Han är störtskön
  • Englal­i
    Äldre 26 Jan 22:03
    #78

    Pumpkin: Ja han är helskön!! Tror man måste ha lite humor i hans yrke, det är ju inte det mest uppmuntrande han sysslar med hela dagarna.

    Furillen: Hoppas du mår bättre snart, verkligen så du får njuta lite!

  • Englal­i
    Äldre 10 Feb 21:58
    #85

    Lite bitter... mensen kom den här månaden också
    Jag orkar snart inte mer, jag är så fruktansvärt ledsen, när är det vår tur?? Jag kanske inte är menad att bli mamma helt enkelt?
    (inte meningen att ta glädjen från er andra här inne, måste bara få vräka ur mig lite)
    Och alla som frågar o undrar och tycker.... "Är det inte dags för er snart?", "Är ni inte sugna på en liten?", "Nu får ni allt sätta fart, ni har ju varit gifta ett tag nu och hus o jobb och allt har ni"... många människor tänker verkligen inte längre än näsan räcker och knappt det!

    Hoppas ni alla tjejer här inne mår bra och att era magar växer!
    Ngt ursäktande kramar från en ngt (just ikväll) bitter Englali!

  • Englal­i
    Äldre 11 Feb 08:23
    #87

    Pumpkin: Äl-test har jag ju använt i över ett år för att få koll på ngt sådär hur det är med det, de ville min gyn. och nej det är inte så spec. romantiskt men vad gör man?!

    Ja jag vet, o försöker tänka att vi "precis börjat" försöka men så tyvärr ngn stans långt där inne så vet jag ju att vi har försökt i över två år.
    Men idag känner jag mig lite mer positiv tycker jag. Det är bara att ta nya tag!

    Såg din film med "myran" i bloggen, vilken liten vilde du har där inne! Mys

Svar på tråden Fruar - sommarbröllop 2008