• melvin­07
    Äldre 15 Nov 17:59
    2026 visningar
    3 svar
    3
    2026

    testar?

    Hej alla blivande brudar! Jag är helt ny i detta forum och har alldeles i dagarna bestämt datum för den stora dagen, som kommer att bli sommaren 2010. Troligtvis den 7 augusti:) Jag har läst runt lite i era inlägg och har av bara det fått mycket tips och råd. Jag har också hunnit lära mig att det finns lika många alternativ som det finns brudpar...teman, färger etc etc..många svåra beslut! Jag tar tacksamt emot tips och råd som rör det mesta kring bröllop! Behöver nog lite starthjälp i denna djungel av tyll, maschipan och trubadurer! :)

  • Svar på tråden testar?
  • melvin­07
    Äldre 16 Nov 15:44
    #3

    Ja ni har så rätt så! Det är väl just det att man vill att dagen ska bli precis så där underbar som den kan bli- jag är varken ute efter stordåd, slottklockor eller något spektakulärt utan bara ett "vanligt" bröllop. Trots det så vill man ju att det ska bli som vi vill ha det. Det finns så otroligt mycket att välja på och det är väl det som gör det hela så svårt. Jag vet på ett ungefär hur jag VILL att klänningen ska se ut, vi vet att vi vill gifta oss i kyrkan o att gästerna skall vara människor vi tycker om och trivs tillsammans med. Man skulle kunna säga att ramarna redan är satta, likaså ungefärlig budget... Så nu återstår att göra slag i saken, bestämma vilken kyrka, vilken lokal, vilken catering osv...I och med detta forum får man många förslag vilket jag tycker är bra.

    Martinaa, Tack för länken du skickade till mig! Jag har skrivit ut den o kommer att använda den som hjälp. Så här i början vet man ju knappt var eller hur man ska börja så den listan kommer vi att ha användning för! :)

Svar på tråden testar?