• My big fat Las Vegas weddin­g
    Äldre 20 Nov 12:10
    82642 visningar
    24 svar
    24
    82642

    Hur framför man att man vill ha pengar i bröllopspresent??

    Min kusin hade ett kul upplägg på sitt bröllop som jag funderar på att kopiera. De gjorde en hemsida inför sitt bröllop med en del som handlade om bröllopsresan, där skrev de om hur de tänkt resa var de tänkte bo, aktiviteter de ville göra, platser de ville besöka etc, sedan kom man till ett formulär där det var listat saker de önskade sig bidrag till som man fick kryssa för t ex "Snorkling för 2 personer á 150kr", "1 natt på hotell på Bali á 200kr", "middag för 1 person en kväll i Jakarta á 75kr" etc. Det var allt från hotellnätter, utflykter, frukost, lunch, middag, transporter från en ort till en annan (de skulle resa runt i Indonesien) etc. Det var väldigt roligt att få inblick i deras resa och jättekul att sponsra med en middag för 2 en kväll t ex. Så man kryssade det man ville sponsra och sedan längst ner stod ett kontonummer där man fick sätta in beloppet och till sist kunde man skriva ut ett presentkort där det stod vad man hade sponsrat som man sedan kunde ge till dem på bröllopet.

    Jag tyckte det var ett snyggt sätt att be om pengar till resan. Presentkort på resebyrå är kanske inte lika kul att ge för det kan ju bara gå till flygresa eller hotell och idag bokar ju de flesta sina resor själva online.

  • My big fat Las Vegas weddin­g
    Äldre 20 Nov 12:19
    #12

    Nej jag håller med att jag skulle inte heller vilja ge ett kuvert med kontanter eller ens ett presentkort på en butik, för då har man ju ingen aning om vad man givit bort egentligen. Men jag tyckte det var roligare att ge min kusin en middag och en dykutflykt i Indonesien än ett uppläggningsfat (som de önskat sig) som jag gav min syster på hennes bröllop

Svar på tråden Hur framför man att man vill ha pengar i bröllopspresent??