• Chris2­4
    Äldre 11 Nov 07:12
    4333 visningar
    25 svar
    25
    4333

    Någon mer som är galet trött?

    shakynose skrev 2009-11-10 23:40:29 följande:
    Ja fy fan! Daylight Saving Time är den sämsta uppfinningen någonsin, och det vore bäst om jag inte får reda på vad snillet som kom på det heter för då vet jag inte vad som händer. Jag blir helt fucked up i dygnsrytmen varje gång man ställer om klockan, både höst och vår, och det tar flera veckor innan jag är någorlunda återställd. Finns det något land där de inte har DST? I så fall flyttar jag dit snart!
    Eller hur! Håller totalt med, jävla daylight saving my ass ungefär! haha

    Jag är sjukt trött, ganska komist att du tar upp det, jag sa till min sambo igår kväll, "jag ska upp 5 imorgon men jag är redan trött, hon är bara 8 för fan.. vad händer med mig?" O han bara log "Det är vintern älskling, plus vi har haft 2-3mån helt sjukt hektiska månader som vi återhämtar nu".

    Men det sjuka är tjejer, jag va exakt lika trött i somras? Jag gjorde tom ett grav-test för jag blev orolig över tröttheten, jag hade bra blodvärden, rökte mer då (försöker sluta nu, inne på 4:e dagen utan en cigg, sjukt jobbigt..)
    Och jag har tagit tom. tabletter från hälsokost butiken för att piggna till, få lite mer järn i mig osv, hjälpte inte alls.
    Får dricka minst 5-6koppar kaffe per dag för att jag ska vakna, öppnar fönstret inne på mitt kontor men likt förbannat så är jag sjukt trött, när jag kommer hem, är jag HELT slut o kan lägga mig direkt!

    Mina vänner kallar mig tanten, jag är 24år

    Men nu får jag typ börja vänja mig känner jag, inget som man kan lösa direkt väl, äter frukost som ni andra skriver, tror också det är November hösten osv väl, tycker inte om vintern o jul stressen är på väg, hurra liksom!

    Men NU ska jag besvara samtalet från min första kund ser jag, tjohoo! Drick upp kaffet Chris!
  • Chris2­4
    Äldre 16 Nov 08:54
    #17

    Hahaha, sant! Tittar ut just nu, ser grått, grått o kall vind i vår lilla Malmö stad!

    Det värsta med vintern i Malmö är just blåsten, fy saaatan va kallt det kan bli när det blåser o det är svin kallt redan.

    Jag piggna till idag ifrån "slängen" av vaccinet, drabbads hårt av feber,kräkningar och influensa sympton tyvärr hela helgen, tog idag & imorgon ledigt för att vila ut
    Nu är sprutan överstökad iaf!

    Men jag känner mig lite mer utvilad iom jag har sovit sååå mycket i helgen, dag som natt! haha, va kanske sömn jag behövde?

  • Chris2­4
    Äldre 17 Nov 08:59
    #19

    Hahaha bra klipp! Bebisar går alltid hem!

  • Chris2­4
    Äldre 22 Nov 19:07
    #21

    Jag vet, också varit ledig, somnat inom lagom tid o likt förbannad är jag döds trött idag!

    Upp 5 imorgon också.. SUCK.

  • Chris2­4
    Äldre 23 Nov 14:10
    #22

    Idag är jag sinnesjsukt galet, pinsamt o äckligt trött.. mina ögon vill ej hålla sig uppe hur mycket kaffe jag än dricker alltså.. suck..

Svar på tråden Någon mer som är galet trött?