• Imma
    Äldre 27 Oct 10:22
    5741 visningar
    39 svar
    39
    5741

    Orkar inte längre.. vill inte.

    Jag funderar på om det kan vara så att du har för hög ambitionsnivå på bröllopet? Om man gräver ner sig i för många detaljer blir det lätt att kännas övermäktigt när det är mycket annat som också ska fungera (typ vardagen). Kan du sänka dina egna krav på bröllopet något? Försök hitta glädjen i vad ni faktiskt ska göra (gifta er!).

    Och din sambo, arbetar han så mycket för att han vill att ni i familjen ska ha det så bra som möjligt, eller är det helt och hållet för sin egen utvecklings skull?

    December 2009 skrev 2009-10-27 09:56:30 följande:


    Vi har skjutit på det flera ggr pga olika skäl
     
    och nu orkar man inte flytta det igen.. folk tröttnar på en till slut. Sambon hinner inte hjälpa mig med nått. Tom när han skulle prova kläde rkom han 10 min innan de stängde. Satt där med tre sura vilda barn i 30 min och väntade på honom. Han jobbar i hjäl sig och har inte tid för annat.. dvs vi har inte något socialt liv alls just nu och jag känner mig osynlig.. lockas inte av att göra nått. Klänningen jag älskar avskyr jag och vill riva sönder, barnen går mig på nerverna och karln lägger man snart ut bytesannons på.
Svar på tråden Orkar inte längre.. vill inte.