• sun moon
    Äldre 22 Oct 12:37
    8417 visningar
    56 svar
    56
    8417

    Någon som är snabb som vi är?

    Blev "vi" veckan efter valborg-flyttade ihop vid midsommar-förlovning 2/10 och gifta sig vår eller sommar 2010? :)

    Är vi galna? Finns det fler galningar där ute? :D

    Jag är inte ung heller så jag borde vara klok ;) 36år

  • Svar på tråden Någon som är snabb som vi är?
  • sun moon
    Äldre 23 Oct 07:47
    #11

    Nej varför vänta egentligen? :)
    Härligt att veta att det finns fler "galningar" där ute.

  • MrsHel­loKitt­y
    Äldre 23 Oct 10:58
    #12

    Vi träffades i juli -07, 6 dar innan jag åkte till Australien för att plugga i 5 månader. Jag kom sen hem och åkte igen juni -08, vi var inte ihop men det fanns massa känslor. Men jag skulle ÅKA. September 8/9-08 kom jag hem, kunde inte vara utan honom en dag till. Flyttade ihop december -08 i hans lägenhet. Köpte bostadsrätt tillsammans april i år och gifte oss 8/9-09. Det ska bara vara vi, är så lycklig att jag är hans fru och han min man.

  • kimas
    Äldre 23 Oct 11:42
    #13

    Vi blev tillsammans i maj iår o kommer att förlova oss i januari o gifter oss i september. Letar hus för fullt där vi kan trycka in oss o våra 4 barn.
    Båda är båda nyskilda efter ca 13 år tillsammans med våra ex. Hade det inte varit för respekten för dem, hade det nog gått snabbare ;)

  • Blivan­deFruP­etters­son
    Äldre 23 Oct 16:11
    #14

    Vi flyttade faktiskt ihop (eller han flyttade in hos mig - lång historia som finns i tråden om hur man träffades) innan vi var tillsammans. Detta var i april 2008. Förlovade oss april 2009 och gifter oss i juli 2010, exakt på dagen 2 år och 3 månader efter "klicket". Är det rätt så är det!

  • wolfie­10
    Äldre 23 Oct 23:54
    #15

    Kul att det finns fler som inte tycker att man måste vänta åratal innan man slår till.
    Vi blev ihop i mars i år, förlovade oss i juni och gifter oss nu i januari. Är man säker så är man.

  • metale­y
    Äldre 24 Oct 01:33
    #16

    Här e två till som e "galna" eller vad man ska säga, vi hade snackat i ca 8 år på nätet innan vi träffades för första gången i november 07. December samma år vart vi tillsammans, 19 mars förra året förlovade vi oss och i juni förra året flyttade vi ihop eller vi bode nästan ihop från december men skaffade våran egen lägenhet i juni och nu planerar vi bröllop tills nästa år :D

  • SunFlo­weeer
    Äldre 27 Oct 10:22
    #17

    Åh, jag tycker det är underbart att göra allt det där i början! Jag tror att det är en helt annan känsla!
    Jag och min sambo har varit tillsammans i 7 år nu. Vi förlovade oss efter 8 månader bara, men bröllops har vi inte ens pratat om förrän för två veckor sen, och nu ska vi gifta oss i januari!

    Nu när man tänker efter hade det vart så kul att göra det i början. Men men... Bättre sen än aldrig.

  • Greene­yes
    Äldre 28 Oct 16:05
    #18

    Jag kan nog hålla med att det säkert är en speciell känsla att gifta sig när man fortfarande är nykära. Jag var på min kusins bröllop i maj, och de hade bara varit tillsammans i strax under två år, och var sååååååå kära! Det var då jag bestämde mig för att lämna mitt ex, jag var så avundsjuk på att inte känna så som de såg ut att göra.. Och nu sitter jag här med samma stjärnor i ögonen!
    ...men å andra sidan så kan man bli nykära igen om man gifter sig efter 10 år tillsammans enligt en bekant till mig som gjort det, så det finns nog fördelar med allt


    SunFloweeer skrev 2009-10-27 10:22:32 följande:
    Åh, jag tycker det är underbart att göra allt det där i början! Jag tror att det är en helt annan känsla!Jag och min sambo har varit tillsammans i 7 år nu. Vi förlovade oss efter 8 månader bara, men bröllops har vi inte ens pratat om förrän för två veckor sen, och nu ska vi gifta oss i januari! Nu när man tänker efter hade det vart så kul att göra det i början. Men men... Bättre sen än aldrig.
  • Tausen
    Äldre 28 Oct 16:11
    #19

    Jag vet inte hur jag ska kunna vänta enda tills i sommar :)

  • sun moon
    Äldre 28 Oct 16:19
    #20

    Vi har nog bestämt oss för att gifta oss 2a okt, exakt ett år efter förlovningen :) Fast jag undrar hur jag ska kunna vänta så länge?

Svar på tråden Någon som är snabb som vi är?