• Äldre 17 Oct 14:50
    47165 visningar
    431 svar
    431
    47165

    Äntligen Fredag del 19

    Tack för ledtråden cm!

    Äntligen lördag och äntligen hemma igen, efter fyra dagar med dropp. Nu har jag fått prova några olika mediciner, som förhoppningsvis ska hjälpa mig med vardagen. Tänk att jag äntligen fick hjälp och fick någon som lyssnade.

    Jag fick veta idag, att hon som gjorde ul på oss var överläkaren och länschef för kvinnokliniken i n-botten. Jag hade inte kunnat ha mer tur denna gång.

    Ul visade en frisk liten rackare med två armar och två ben, som inte ville visa upp kön för oss. Vi är numera beräknade till 100306, istället för 100315. Vi får väl se vem som är närmast bf, när det väl är dags.

    Nu ska jag vila en stund till innan junior vaknar. Kram på er!

  • Äldre 19 Oct 20:13
    #9

    *gäspar yrvaket* Medicinen knockar mig totalt 2-3 timmar efter att jag tagit den. Maken sover förkyld på soffan och sonen kraschade kl 19.15 redan i sin säng. Tänk om man skulle göra en tidig kväll ikväll.

    Jag är denna vecka helt sjukskriven och sen är jag 1/2 sjukskriven två veckor efter det, sen får vi se vad framtiden har att vänta.

    Idag bytte jag bm och det känns bra. Jag ska träffa den nya på fredag. Då kommer mamma och hennes karl upp och blir här tills på tisdag kväll. På mammas lista står det: Laga mat! Hon har erbjudit sig att bunkra i våran frys, för att underlätta för en kräksjuk mammma.

    Undra om jag borde ta med mamma till bm på fredag, då vi borde få höra på hjärtljudet. Det tror jag att hon skulle uppskatta.

    Tack för eran omtanke! Stor kram!

  • Äldre 20 Oct 09:46
    #11

    Jag fick Primperan och Ondasetron (tror jag att den hette). Det är primperanet som knockar mig. Det lärde jag mig igår, så nu väntar jag med att ta medicinen tills jag har lämnat sonen på dagis, så att jag kan åka hem och sova gott sen.

    Hur går det för dig Hilde?

  • Äldre 20 Oct 12:55
    #13

    Lergigan hjälpte inte mig alls, förutom att jag blev trött och sov en hel del. Kände mig mest på fyllan och hade ingen kontroll över mig själv. Otäck känsla!

    Jag tycker att det buffar lite grann, men inte så mycket som med Elias (om jag minns rätt). Jag tror att det blir närmare mitten av mars än i början, som dom sa på ul. Vi får väl se om några månader.

    Tänk att vi har gått halvvägs nu! Härligt!

  • Äldre 20 Oct 18:00
    #16

    Välkommen tillbaka apg!

  • Äldre 20 Oct 18:02
    #17

    Idag är jag grymt f*rst*ppad! Vilken pina! Jag tror att det beror på att jag inte får behålla någon fast föda.

  • Äldre 20 Oct 20:01
    #22

    Enligt beskrivningen kunde man bli få diarre av medicinen. Hmmmm!?!?!

    Jag har köpt katrinplommonjuice idag och druckit en del. Törs ju inte dricka för mycket.
    Fru Hilde skrev 2009-10-20 18:49:47 följande:


    hmm det är inte medicinen som trögar till tarmarna då? Vet att jag hört att det kan bli så. Jag har totalt motsatt problem hmm gammalt trick är ju linfrön och katrinplommon. Kan du bara dricka finns ju kartinplommonjuice som år hyfsat god.
  • Äldre 22 Oct 10:30
    #25

    Jag vill skicka lite glädje i denna tråd. Efter en vecka på sjukhus och hemma igen med ny medicin, måste jag erkänna att jag äntligen börjar må lite bättre. Dessutom kommer mamma och hennes karl hit fre-tis och hjälper oss med lite vardagssysslor. Vi ligger efter lite, då jag har varit helt sjukskriven i fem veckor nu och att maken har jobbat ca 7 veckor rakt av.

    Önskar att alla ni andra får må lite bra idag också.

  • Äldre 22 Oct 10:32
    #26

    Är du hemma eller jobbar du något nu? Är dottern på dagis, så att du får vila?

    Fru Hilde skrev 2009-10-21 04:24:27 följande:


    hmm jag mår kanhända rejält illa lite för ofta men i övrigt känner jag mig riktigt mysig
  • Äldre 22 Oct 11:14
    #28

    Hoppas att besiluskerna ger med sig snarast. Vad jobbar du med nu?
    Jag förstod inte vad du menade med att det känns jobbigt att veta vart du ska gå och ta vaccinet?!?

    Fru Hilde skrev 2009-10-22 10:45:48 följande:


    Jodå, i vanliga fall jobbar jag lite nuförtiden. Idag är jag å andra sidan dunderförkyld så idag jobbas det NADA. Skulle ha vaccinerats idag men pga förkylningen blir det inget med det. Nu plötsligt blev det jättejobbigt att få veta vart jag ska gå och få den där vaccinationen nu när jag inte kan idag. Jobbigt.
Svar på tråden Äntligen Fredag del 19