• Nibla
    Äldre 1 Oct 09:24
    67988 visningar
    562 svar
    562
    67988

    Fikasugna Göteborgsfrugor slutar aldrig tjöta. Tråd 14!

    Hej på er!

    Bauti: Hej grinchen!

    Idag står mycket på schemat. Först iväg till ICA för att handla, sen till Vattenpalatset för att bada, sen hem och plocka äpplen. En kompis kommer över med sin saftcentrifug, vi ska göra dricka på äpplen och morötter.

    Imorgon ska jag in till stan och äta lunch med en gammal kollega, på lördag är det först barnmarknad här i Lerum (De säljer inte BARN utan SAKER till barn) och därefter loppis i Gråbo. På söndag är det middag hos päronen därefter födelsedagsfika hos mormor och morfar.

    Jag älskar när det händer grejer!

  • Nibla
    Äldre 1 Oct 10:48
    #10

    Shit 46,8...... Ska sluta vara husmor!

  • Nibla
    Äldre 2 Oct 19:38
    #26

    NU behöver jag era tummar, de ringde från jobbet jag sökte. Vill eventuellt träffa mig nästa vecka. Måste bara kolla upp uppsägningstid först (ska nog inte vara några problem!) och dagisplats till lillskruttan.......

  • Nibla
    Äldre 6 Oct 08:30
    #33

    Jaha, då blir det anställningsintervju idag kl 11.

  • Nibla
    Äldre 6 Oct 09:13
    #35

    Det enda jag är nervös över är vad jag ska ha på mig. Har liksom inte behövt bry mig om "the corporate look" det gångna året. Kanske ska gå dit i urtvättade sweats?

  • Nibla
    Äldre 6 Oct 12:49
    #39

    Frujj,
    Usch då, vilken dag! Stackars lilleboo....

    Är precis hemkommen efter intervjun. Den gick galant, var som sagt inte nervös utan mer förväntansfull. Har slutat vara nervös inför intervjuer, det är bara att vara sig själv och mer kan man inte göra. I alla fall, halva intervjun var på engelska, usch jag var lite ringrostig, men det gick nog bra. Intervjuaren var inte helt bekväm med sin egen engelska.
    Gillar de mig (vilket jag tror de gör) så får jag komma på en andra intervju under veckan. Woohoo!!

    Idag skulle de ringa mina referenser som jag skramlat ihop. Har fått löfte av alla tre att de ska använda alla superlativ som finns. Hehe!

  • Nibla
    Äldre 6 Oct 13:07
    #42

    Jag har varit i kontakt med kommunen som säger att det inte är problem att få in lillan på dagis med kort varsel. Maken får ta inskolningen.

    Det är ett jobb som internationell kundsupport på ett företag som tagit fram ett globalt bokningssystem för privata jetflygplat. Ligger 2 min gångväg från centralen, medelålder 30-35. Betydligt bättre lön än vad jag har nu.

  • Nibla
    Äldre 6 Oct 13:07
    #43

    FlygplaN ska det stå....

  • Nibla
    Äldre 7 Oct 11:36
    #58

    Har varit ute och gått en promenad ner till centrum, skönt väder även om det blåser lite för mycket.
    Väntar med mobilen i högsta hugg då jag väntar att höra från jobbet. En av mina referenser ringde precis och sa de ringt och frågat ut henne om mig. Haha!

    Ska röja upp, tvätta och greja här hemma resten av dagen. Lillan är snuvig och hostig så henne tar jag inte ut nåt mer idag.

  • Nibla
    Äldre 7 Oct 11:37
    #59

    Carma:
    Skönt med diskmaskin, fattar inte att ni klarat er så länge utan. Jag får ångest bara jag ska diska ur några bunkar!

Svar på tråden Fikasugna Göteborgsfrugor slutar aldrig tjöta. Tråd 14!