• Frujj

    Fikasugna Göteborgsfrugor slutar aldrig tjöta. Tråd 14!

    Hej från mig oxå!

  • Frujj

    Godkväll damer. Jösses vad gammal jag blev i det där vuxenpoängstestet.... Måste vara för att jag svarade att jag kunde rabbla sju sorters kakor, haha!
    Usch vad trött jag är ikväll, skulle egentligen kört ett dammsugarrace här men orkade inte så det får vänta.
    Är Linum på väg till det stora landet i väster nu?
    Häääääääärligt!

  • Frujj

    Muulin: Vi som hänger i den här tråden gifte oss för ca 2 år sen! Så vi pratar inte så mycket planering längre.

  • Frujj

    Här kommer kvällens antagligen knasigaste undran, men ni som handlar på Ica Maxi... vet ni om de har Sias glasspinnar där? Såna där vanliga runa pinnar ni vet...

  • Frujj

    Hej och godförmiddag!
    Håller tummarna Nibla!!

    Ropar grattis till Linum & Make så det hörs till andra sidan havet :)

    Igår hade vi en riktig skräpdag här. Började med att jag var sur på maken för att jag tyckte han babblade till andra för mycket om en sak som rör mig. Skällde på honom i telefon och det känns ju inte bra.
    Sen på eftermiddan när lillebror sov middag kom grannens unge o ringde på dörren så han vaknade innan han hade sovit färdigt vilket ju resulterade i att han var trött och gnällig när jag sen skulle laga mat. Satte honom därför i hans matstol (en sån där hög ni vet, som barn sitter i vid matbordet) Ställde honom brevid mig där jag stod och skalade morötter med potatisskalaren som jag dessutom lyckats göra sönder lite tidigare under dagen. Då kommer W in och är på ettrigt 3-årshumör, ska retas med O som sitter i stol och står där och knör på stolen (ja knööö på ren gbg-ska är verkligen det rätta ordet) På en sekund, när jag tittar på min morot jag skalar så lyckas W välta hela ekipaget så O i sin stol välter rakt baklänges och landar med bakhuvudet pladask i golvet!!! Usch!!
    Blev först livrädd sen arg men O skrek med en gång som tur var... Ringde sjukvårdsupplysn för o fråga vad man gör när man slagit sig så och hon sa att om ett barn ramlar från en höjd som är högre än sin egna längd så ska man åka in o kolla, även om det inte har kräkts eller svimmat av. Ifall ifall. Så, det var bara att invänta makens hemkomst, som ju dessutom inte kör bil för tillfället utan samåker så han fick vänta på honom... sen så upp till Östra o sitta där. Som tur var inte jättemycket folk så det gick ganska fort ändå. Var hemma vid 20-tiden... såååå trött. Men idag mår han bra, bara en liten bula i bakhuvudet. Skönt det!

  • Frujj

    Vad spännande Nibla! Håller alla tummar och tår jag kan! Hur går det med dagis o sånt, är det lätt att få plats i eran kommun?

  • Frujj

    Låter spännande, Nibla! :D
    O vad perfekt med så nära centralen.

  • Frujj

    Tisdag 13e kan jag! Måndag är W inte på dagis o njaaaa jag går hellre med bara O :D

Svar på tråden Fikasugna Göteborgsfrugor slutar aldrig tjöta. Tråd 14!