• Björni­sarna
    Äldre 26 Sep 21:46
    31138 visningar
    242 svar
    242
    31138

    Umeåbrudar 2010

    Hade lagt upp på fel tidigare så nu lägger ja upp en här. Inte är jag väl den enda Umebruden som gifter sig 2010?! Var finns ni??!:)

  • Svar på tråden Umeåbrudar 2010
  • Björni­sarna
    Äldre 27 Sep 20:43
    #2

    Oh, glad jag blir för svar!:) Vad, när och hur gifter ni er då?!:)

  • Björni­sarna
    Äldre 28 Sep 23:05
    #4

    Ok, den kyrkan har jag nog inte ens sett!
    Vi har kommit så långt att vi bokat kyrka 10juli, Helena Elisabethkyrkan på Gammlia. Vi hade tänkt ha festen på Sävargården, men fick nu veta att de håller stängt i juli så nu får vi hitta på något annat :(
    Fotograf har vi också bokat, men allt annat är kvar! Har ni tänkt ha ett stort bröllop?

  • Björni­sarna
    Äldre 29 Sep 18:15
    #6

    Haha, ja det var inte långt i planeringen :P Iof behöver man ju inte vara supertidig med sådant heller :) Är ni från Umeå? Det var ett par som gifte sig utomhus borgerligt detta år läste jag i ngn av de tidigare trådarna, kolla upp var de var för platsen var iaf jättefin (såg korten)!

  • Björni­sarna
    Äldre 29 Sep 20:45
    #8

    Vanadin: Nog räknas fu allt, om jag får bestämma :) Hur långt har ni kommit i planeringen än så länge?

  • Björni­sarna
    Äldre 30 Sep 19:45
    #11

    Okej! Backenkyrkan är ju jättefin, vi valde mellan den å Helena Elisabeth!:) Har ni varit å kollat på Göstas Loge någonting?

    Vi håller på att kolla upp olika ställen att hålla festen på just nu, någon som har någon erfarenhet av Brännlands Wärdshus, Baggböle herrgård, Officersmessen, Fabriken eller Skeppsvik?

  • Björni­sarna
    Äldre 30 Sep 22:14
    #13

    Ja, det finns mycke å välja på. Och ändå inte, eftersom två ställen vi var sugna på har stängt i juli börjar jag vara orolig för om typ alla är det!! Är ju bröllopsmässa på Brännlands den 17oktober, så himla synd att jag är i sthlm då alltså..hade velat gå :/ Har du hittat din drömklänning än då Vanadin?

  • Björni­sarna
    Äldre 30 Sep 23:09
    #15

    Ok, jag har skickat runt lite mail till officersmessen, brännlands wärdshus m.f för och höra mig för.. ringde Skeppsvik idag och de sa att det kostade 10.000 att boka och då måste man låta andra vara där fram till kl 20.00.. vill inte att andra folk ska vara där och äta då vi har bröllopsfest ju! Fast de är i andra lokaler.. :/

    Vi kommer kanske ha ca 60 gäster.. gästlistan är inte spikad ännu.
    Jag spanar på brudklänningar på nätet mest varje dag :) Har bokat tid på Änglalikt, hon har rea på sina brudklänningar och där kan man hyra också om man skulle vilja det.. Ska dit och få lite inspiration och se vad hon har :) Millys har jag ingen erfarenhet av, har läst varierande omdömen om det här på BT iaf! Vilken slags klänning är du ute efter? Maräng? Enkel?

  • Björni­sarna
    Äldre 1 Oct 20:21
    #20

    Ok, spännande!! Vi kommer ha kanske 50gäster och tyckte Helena Elisabeth sku va perfekt, backenkyrkan tar nog hur mycke folk som helst stor som den är :)

    Ja...klurigt när man inte kan ordna med mat/dricka själv på de flesta ställerna, blir som en slant extra då ju.. :/ Men, man får väl sätta pengarna där man själv vill :)

    Jadu, jag har aldri vart på en bröllopsmässa men tanken är väl att man ska inspiration, tips och idéer på allt som har med bröllop att göra :)

    Vad kostar Göstas Loge att hyra?

    Har nån av er varrt på Änglalikt och tittat på hennes klänningar? Hon ska ju ha rea på brudklänningar just nu ;)

  • Björni­sarna
    Äldre 1 Oct 22:04
    #23

    LindaochStefan: Kul, vi har också rosa.. sen resten av färgkombinationen är inte spikad än men typ rosa, silver och vit eller rosa, silver och svart kanske.. :) Synd att cateringbolaget ni var ute efter var bokade, jag har hört att Kummin ska vara toppbra, kika på www.kummin.nu :)

    Vanadin: Ja, jag har hört att de vart lite olika bröllopsmässor i Umeå under de 4år som jag bott här, men som du skriver så har intresset ju inte funnits där förrän nu när man är mitt uppe i planeringen!:) Vart ska du försöka få den uppsydd då? Har du bild?

Svar på tråden Umeåbrudar 2010