Inlägg från: LindaochStefan |Visa alla inlägg
  • LindaochStefan

    Umeåbrudar 2010

    Jag är också Umebo. Kul!Testade också att lägga ut en trådstart men fick inget svar... Fast nu är vi 2 iallafall.

  • LindaochStefan

    Vi gifter oss islutet av juli i Täfteå Byakyrka. Datumet är inte riktigt spikat, men antingen 24 eller 31 juli. Vi ska ha festen i Innertavle bygdegård och den var prel. bokad just den 24 när vi hade bokat kyrkan, så vi väntar på besked.

    Ni då? Kommit lång i planeringen eller?
    Står ganska stilla nu, men så fort datumet är spikat så måste planeringen komma igång.

  • LindaochStefan

    Officersmessen är jättefin och menyn verkar vara helt ok. Vi hade tänkt vara där först men eftersom det kommer vara en hel del barn så känns det inte rätt. Vi hade sambons 30års fest där och det var mer än lyckat. Nu har svärfar dock varit officer så då fick vi låna messen...

    Skeppsvik är också bra men har hört att det är väldigt litet där.

    Vi kommer att ha ca. 75 vuxna och ca. 25 barn på vårat bröllop och då är det nästan bara släkten, allra närmsta vännerna och grannarna vi umgås mest med.

    Ni andra då?

    Hur gör ni med klänning? Jag har tänkt beställa min från millys. Har tre kursare från Universitetstiden som varit helnöjda. Priset är det inget fel på heller. Fast har inte riktigt bestämt mig för vilken än...

  • LindaochStefan

    Björnisarna: Jag vill ha en enkel klänning, kanske med inslag av rosa. Vi har ju rosa och vitt som tema, men vi får se. Kan inte bestämma mig.

    Cateringfirman vi hade tänkt ha, Åsas kök, är redan bokad 24 & 31 juli, så vad ska jag göra nu??? Hittar ingen som verkar ha så god mat som henne. Några tips? Vi har tänkt ha buffé...

  • LindaochStefan

    Vanadin: Det går inte att se klänningen i ditt galleri för någon. Måste ändra inställning så att det blir tillgängligt för alla...

  • LindaochStefan

    Fabriken är jättemysig lokal och maten helt super. Vi hade Dressmanns stora norrlandsfest där för 1 år sedan. Helt kanon. Vi hade egen sprit dessutom, fast jag tror det inte var det billigaste precis..

    Skulle också vilja titta på klänningar, men känner att jag vill gå ner några kilon till innan...Kämpar med att få bort grav. kilona sen lillkillen som blir 3!! nu den 1 januari 2010. Att de ska vara så svåra att få bort...

    Jag blir galen på alla ringar som finns. Har inte hittat en enda som jag fallit för...Sen vill jag inte lägga ut en hel förmögenhet på en heller, inte mer än 6 000 har jag satt. Hur svårt kan det vara?
    Har ni hittat er ring än?

  • LindaochStefan

    Björnisarna: Vet faktiskt inte om det finns stolar, vi hade träbänkarna och var tvungna att städa lokalen själva. Men nu var inte jag med och planerade festen så jag vet inte så mycket mer. Det finns ju en scen där också...
    Träning, vad är det?! Nä, här blir det promenader, men det är bättre än inget. Skulle vilja träna men finns ingen tid till det, min tid kommer då barnen blivit större. GI-metoden fungerar bra, men nu fuskar jag genom att köra cambridge, mest för motivationens skull. Tänkte köra 4 veckor= ca. 8kg och sen GI fram till bröllopet..
    Kikat i stans alla guldbutiker, men får fortsätta med det. Kanske hittar man någon till slut...

  • LindaochStefan

    Cambridge är en pulverdiet, antingen kör man ren kur, alltså bara soppor under x antal veckor eller kombinerad...Väldigt effektivt och man blir motiverad. Gå in på www.s-h-e.se och läs om du vill.

  • LindaochStefan

    Vi kommer att ha festen i Innertavles bygdegård. Var där på grannarnas bröllopsfest för två helger sen och det var kanon. Nackdelen var tallrikarna, men IKEA har ju sina 5:- tallrikar...
    Datumet blev äntligen spikat idag=) 31 juli kl. 15...Känns evigheter men det kommer bara smälla till...

    Cambridge är inte som nutrilett och naturdiet i smaken, MYCKET MYCKET godare=) Men GI är egentligen det bästa, men jag behöver motivation och det får jag med en rejäl kickstart!

  • LindaochStefan

    Idag var jag till konstnärsshopen och handlade material till inbjudningskorten. Kan verkligen rekommendera att gå dit, fick hur många ideér som helst. De är så hjälpsamma. Så nu ska jag pyssla lite, det som saknas är en stämpel men den får jag beställa då designen på kortet är bestämt!

  • LindaochStefan

    Bästa polaren är frisör så hon fixar uppsättning och make...Helt gratis dessutom=) Sen är min kusin frisör så hon kommer att göra dotterns uppsättning. Går inte till frisörer här i stan så ofta, så jag kan inte direkt rekommendera någon.

  • LindaochStefan

    Här har det varit tyst i helgen ser jag...
    Håret har jag inte hunnit fundera på än, men nu så bor kompisen i Ske-å så vi ska träffas efter jul och göra lite provuppsättningar. Håller ju på att spara håret för fullt..

  • LindaochStefan

    Björnisarna: Har håret till axlarna nu, så några cm till hoppas jag på...tror inte att jag kommer använda löshår eftersom jag har så tjockt hår, fast det skulle ju vara för längden då. Vi får se.

    Har provgjort några inbjudningskort nu men blev inte riktigt nöjd. Tror inte att jag vill ha rosa bakgrund med vita detaljer, snarare tvärtom. Ska till konstnärsshopen på torsdag igen. Sen hade jag tänkt sy egna pappersservetter i rosa då, men vet inte vilket tyg bara. Linne eller bomull? Vad tror ni bli finast?

  • LindaochStefan

    Pälsboll: Roligt att datumet är spikat, men det är otroligt att man måste vara ute sååå lång tid i förväg...

    Catering är 99% klart nu. En kompis till min kusin (toastmadame) är kock och vill mer än gärna göra maten till oss. Han gör helt efter våra egna önskemål, men smaksätter lite extra. Känns hur bra som helst! Tänkte kika lite på bröllopsklänningar imorgon också. Ska ändå på Högtidskläder i ett ärende i jobbet så varför inte ta två flugor i en smäll. Ska ju beställa från Kina, men kika måste man ju få göra=)

    Ha en underbar dag allihop! Nu åker jag till jobbet=)

  • LindaochStefan

    Oj, vad det har skrivits här idag...Kul! Va många vi börjar bli nu..

    Idag köpte jag det sista pysslet till inbjudningskorten. Nu väntar jag bara på det allra sista från Panduro, sen ska här göras inbjudningskort=) Ska bara hitta någon lämplig tapet att göra kuvert av. Skulle gärna skicka iväg inbjudningarna "igår" men jag får nog vänta till februari/mars.

    När ska ni övriga skicka iväg era inbjudningar?

    Nu gör vi en ny lista med vigseldatumen. Kopiera och fyll på...

    31 juli LindaochStefan. Täfteå Byakyrka

  • LindaochStefan

    Eadirf: Hojta till när du fått dina skor. Har också tänkt beställa från Pernillas.

    Idag kom paketet från Panduro, så jag har pysslat lite ikväll. Tror jag fått till inbjudningskortet nu. Ska finputsa det sista, sen får jag ta kort och lägga i galleriet.

    Malita: Min käre m2b är inte så engagerad än, men ville gärna vara med och pyssla på inbjudningskortet ikväll, så det är alltid något.
    Tror inte han riktigt förstått hur mycket arbete och planering det ligger bakom ett bröllop...Får nog ge han en extra spark i baken efter nyår...Den 2 januari får han börja hjälpa mig, inte på nyårsdagen för då fyller sonen 3 år=)

    Pälsboll: Åsas kök har riktigt god mat, många menyer att välja på. Vill du ha menyn så maila din e-mail till min inbox så kan jag skicka över den. Tror jag har kvar den, annars får jag scanna av den jag kladdat på.

    Bröllopsnatten har vi inte ens funderat på än, kanske läge att boka snart. Känner att vi inte kommer behöva någon svit, då vi inte utnyttjar rummet till max. Kanske det blir två nätter istället i ett vanligt rum. Vi får se.

  • LindaochStefan

    Oj, vad ni skriver brudar. Hinner ju inte med...
    Det står helt still i bröllopsplaneringen nu, vilket känns trist, men jag har inte haft någon energi till det.
    Fast jag var på Ikea igår och shoppade lite till bröllopet=) Några vaser ( dessa ska användas till karaffer) och ljuskoppar. Hade tänkt köpa knoppa-lakan att ha som dukar men det var ju sååå tunna...

    Nä, nu håller lillen på att riva huset tror jag...

  • LindaochStefan

    Halkade in på Ica Mariehems sida och där tar de 27:-/ bit inkl. ställning...Då gör de tårtan exakt som man vill ha den..
    Nu är detta inget alternativ för oss, men ni övriga...

  • LindaochStefan

    Håller med om att planeringen står stilla, även om jag börjar känna lite panik över att få inbjudningskorten färdiga...Vi hade ju tänkt skicka ut dem i slutet på januari eller början på februari eftersom vi gifter oss i semestertider. Men men, det hinns väl med det också. Först siktar vi på jul, nyår och sonens 3-årsdag på nyårsdagen, SEN är det fullt fokus på att få inbjudningarna klara...

Svar på tråden Umeåbrudar 2010