• pandis­81
    Äldre 12 Oct 17:32
    41842 visningar
    239 svar
    239
    41842

    April 2010 del 3

    Ja vi har varit i
    katrineholm
    nyköping
    göteborg
    finns säkert fler ställen.


    Berri skrev 2009-10-12 10:09:18 följande:
    Hej ny här o av trådens namn så förstår jag att det är för brudar som planerar och gifta sig till april ?Jag och min fästmän planerar me och gifta oss til våren , senast andra veckan i maj, vi har dock ej hunnit boka någon lokal då vi har problem med och hitta en lokal som faktist rymmer upp till 600 personer. =)
  • pandis­81
    Äldre 13 Oct 09:31
    #77

    sitter och funderar på vad man ska ha för mat på buffén, och hur många olika rätter man behöver ha för att det ska se fint och kännas lite lyxigt..

    Det som jag vet att vi ska ha är detta:
    *fruktfat
    *Bröd och ost
    *kallskuret (skinka,kycklingspett)
    *3 olika sallader (2 baserad på pasta, och en grönsallad)
    *3 olika såser (tzatziki + 2 andra såser)
    * minipajer (2 olika sorter)

    Men vad ska man ha mer ????
    Ska man ha något mer ?????

  • pandis­81
    Äldre 13 Oct 17:37
    #84

    jag tar jättegärna det receptet,,, du kan maila mig eller inboxa mig det.. Vilket som passar dig bäst.
    min mail är samma som jag har här pandis_81@hotmail.com

    Minipajerna kommer vara varma, dom kommer vi värma i ugnen som är i lokalen i ett par minuter så att dom blir varma (ljumna)

    Men receptet tar jag gärna.. Tack snälla. Och 2 dagar innan passar ju jättebra


    molnis skrev 2009-10-13 13:15:20 följande:
    EåN2010vi betalar 16000 tror jag för festlokal + vigsellokal då ingår typ bara bord och stolar + kök. Så är extremt mycket när man ser många andra här på bt. Men försöker hålla ner de andra posterna istället. Det var när vi hitta den här lokalen som vi bestämde att vi skulle gifta oss (hade varit förlovade i 5 år då). Men man får ha egen mat och dryck så är ju bra!Pandis81: Jag tror maten kan vara kall i april. Pappa fyllde 60 i mars i år och de var liten kall buffé och tänkte inte på att det var kallt ute=). Men man skulle ju kunna värma på minipajerna så dom blir lite varma.Jag har ett recept på marienerad kycklingfilé (godast kall) som är enkelt (bara att man får göra den typ 2 dar innan) och väldigt gott som jag gjort till större fester flera gånger. Säg till om de kan vara intressant så ska jag se om jag har det digitalt eller om jag får skriva in det.
  • pandis­81
    Äldre 13 Oct 17:40
    #85

    vi betalar 4000 kr men då är det med hyra av porslin och glas. Fick reda på idag att att vi kommer kunna hyra vinglas och champagneglas. Så det är skönt då slipper vi köpa glas till serveringen. Och diskning och städning av lokal ingår också.

    Det är i centrala Linköping så jag tycker inte det är så farligt ändå. Det är ju det som kostar hos oss och så mat, dryck. Men det andra har blivit billigt. Något måste man ju lägga pengar på.

  • pandis­81
    Äldre 13 Oct 19:04
    #88

    ja det ingår..


    EåN2010 skrev 2009-10-13 18:46:17 följande:
    pandis: så städningen ingår i ert pris? Jag vill oxå ha nån som städar min lokal efter oss!!!nån som känner nån runt västmanland/södermanland som vill städa den 11april??
  • pandis­81
    Äldre 14 Oct 22:59
    #91

    tack snälla ska bli väldigt spännande, kanske något som man kan prova redan i helgen.


    molnis skrev 2009-10-14 00:02:00 följande:
    Bor i Göteborg. Ska kolla upp recepet i morgon pandis!
  • pandis­81
    Äldre 16 Oct 08:41
    #95

    ÅÅÅÅÅÅÅ tack

    Det ska jag skriva av direkt.
    Det låter verkligen jättegott och så bra när man kan göra det dagen före och att det ska serveras kallt
    Tack snälla

  • pandis­81
    Äldre 22 Oct 22:44

    vad har ni räknat med att erat bröllop kommer att kosta.??? lokalen kommer väl kosta en hel del om det är så mycket saker som ingår.. meze m.m

    Klart ni måste äta något under dagen och kvällen. Går ju inte festa på tom mage??


    Berri skrev 2009-10-22 21:51:13 följande:
    Ja, det är jätte gott...... =) Blir såå sugen på det bara jag tänker på det..haha men brudparen generellt äter inget !!På min förlovning av nevrositet åt vi inget =)
  • pandis­81
    Äldre 23 Oct 21:21

    Vi kommer att bli ca 50 personer, eller ja det beror ju på hur många som tackar ja.

    Och vi har en budget på max 20 000 kronor som vi kommer att kunna följa väldigt bra osm det känns just nu.

    Vi kommer att ha buffe som vi lagar själva..
    Så har ni bra tips så är jag i fullt behov av inspiration..

  • pandis­81
    Äldre 26 Oct 17:53

    tack det var ju en bra ide du kom med.

    Det ska jag genast gå in och kolla på.


    EåN2010 skrev 2009-10-23 21:58:06 följande:
    pandis: om du vill så kan du ju få se vad vi kommer ha på vår buffé.. där kanske du kan få inspiration.. om du går ut på ascatering.se special buffén ska vi ha.. :Dlite förändringar kommer göras med i stora dag så ser den ut så..
Svar på tråden April 2010 del 3