• fruMe
    Äldre 10 Nov 12:15
    42467 visningar
    239 svar
    239
    42467

    April 2010 del 3

    Hej hej! Får man hänga på er här? Jag har idag ringt och bokat tid för vigsel den 10:e april! Vi ska vigas borgerligt i rådhuset med föräldrar och syskon + respektive närvarande. Därefter tänker vi på kvällen ha bröllopsmiddag på en fin gammal restaurang, dit vi även bjuder faster, moster m resp och en del kompisar. Vi kommer att bli ca 30 per på middagen.

    Vi är "sist ut" av våra vänner att gifta oss och har varit på ganska många bröllop de senaste åren. Det vi "lärt oss" av alla de här jättefina, påkostade bröllopen är att "DET ÄR INTE VI", vi vill ha det litet, intimt med bara våra närmsta. Vi har två små barn och nyköpt hus, så vi kommer istället att göra en långresa direkt efter bröllopet.

    Ska bli kul att följas åt, har inte hunnit läsa igenpom tråden, men ska ta mig tid till det! Antar att vi ligger ganska rejält efter i planeringen jämfört med er andra!!!! Vi har som sagt bokat vigseldatum och ja, förresten, RINGEN är beställd sedan en tid tillbaka, men inte hämtad än, får göra det i dagarna!!!!
    NU JÄKLAR SKA DET PLANERAS BRÖLLOP!!! TJOHOOO!!!!!

  • fruMe
    Äldre 6 Dec 18:50

    Jag har panik över klänning!
    VAr i en stor brudklänningsaffär här i stan men hittade INGEN jag tyckte om... Jag vet precis vad jag tänkt mig, men killen som hjälpte mig lyssnade inte på vad det var jag sa dvs "att jag vill ha en enkel vadlång axelbandslös klänning alt en enkel axelbandslös lång utan släp" utan han drog fram den ena pärlklädda varianten efter den andra med släp och en massa grejs på . De var alldeles "too much" för min smak och dessutom ska vi vigas i rådhuset med bara våra närmsta och därefter äta middag på restaurang, that´s it! Ingen "fest" eller dans... Vi ska åka på långresa 3 dagar efter vigsel och hade egentligen tänkt vigas utomlands men kom på att vi ändå vill ha våra föräldrar och syskon med vid vigseln
    Så jag blev superirriterad på att han inte lyssnade på mig, utan gick på personlig smak....
    Vet inte riktigt hur jag ska gå tillväga nu?!?!?! HAr kollat lite på nätet...
    Imorgon ska vi ringa restaurangen för prisoffert, men vi har kollat så där är ledigt innan!
    Fortfarande ingen som vet, vi klurar på hur vi ska berätta...

  • fruMe
    Äldre 11 Dec 23:39
    EåN2010 skrev 2009-12-11 21:40:49 följande:
    men vi har ju alla rabblat 711 gånger hur mycket vi har gjort... men har vi någon gång tänkt på vad som är kvar att göra? lixom det som vi har kvar att göra och planera och sånt?
    Hjälp!!!! För vår del skulle det vara allt utom att boka rådhuset, boka bröllopsresa, fixa ring... Allt annat har vi kvar......
  • fruMe
    Äldre 11 Dec 23:44

    10 april!!!!!!

  • fruMe
    Äldre 11 Dec 23:49

    Men nu ska vi inte ha någon jättebalunsfest, utan vigsel irådhuset sedan middag med närmsta familj och vänner (ca 30 pers) på en mysig restaurang. Vi ska inte ha "fest" med dans och så. Men det är ju ändå en del att greja med! MÅSTE ringa och boka restaurangen nästa vecka! De har en "del" där vi kan sitta lite mer avskilt från övriga gäster, dessutom sa tjejen jag pratade med att den 10 april är verklig lågsäsong för dem, så det lär inte vara många andra gäster där!
    Men resan är bokad, 12 april åker vi till Florida!!!!

Svar på tråden April 2010 del 3