• SM09
    Äldre 20 Oct 09:41
    10713 visningar
    43 svar
    43
    10713

    Ö-viksbrudar 2010

    Hejhej!
    Lycklig tjej: Jag har precis som Lolailola köpt min klänning, från Kina. Från ett företag som heter Milly Bridal www.millybridal.com ett kanonbra företag som är kända för sina välgjorda klänningar i superkvalite'.
    Dom är jättetrevliga och bra på att hålla kontakt och svarar snabbt på mejl. Min klänning passade perfekt och inga ändringar behövde göras här hemma.
    Att göra ändringar på ursprungsmönstret var inte heller något problem, min klänning skulle egentligen ha ett ganska långt släp, men jag fick en bild mejlad på klänningen till mig och sen så ritade jag in mina ändringar och mejlade tillbaks.

    Alla blev jätteimponerade av min klänning och jag fick jättemycket beröm för den. Jag tror att slutsumman blev 2700 sek inkl frakt och det är väl kanske vad det kan kosta att hyra en klänning.

    Några tips om du tänker beställa: Köp skorna först! Du ska själv ta mått och skicka in, ett mått ska tas med skor på och då är det ju lämpligt att redan ha dom "rätta".
    Under februari månad så firas Kinesiskt nyår och då håller fabriken stängd, för mig funkade mejlkontakten men inga sömmerskor syr då (i alla fall hos Milly Bridal). Ser att ni gifter i början av Juli, då borde du hinna få klänningen i tid även om du beställer efter det Kinesiska nyåret.

  • SM09
    Äldre 20 Oct 18:07
    #30

    Fråga mig gärna om det är något du undrar över.
    Ang underkjol så hade jag faktiskt ingen, men jag vet att man kan få den "insydd" i klänningen om man vill.

  • SM09
    Äldre 20 Oct 23:48
    #33

    Du bör nog hinna få klänningen i god tid om du beställer i mars, mejla och fråga, dom brukar vara snabba med svaren.


    LyckligTjej skrev 2009-10-20 22:42:44 följande:
    Ok, låter jättebra att det är många som är nöjda med dem När bör man beställa? Jag gifter mig i Juli, kan man beställa i mars, eller tidigare?
Svar på tråden Ö-viksbrudar 2010