• Äldre 1 Sep 21:12
    50707 visningar
    28 svar
    28
    50707

    Vad kostar er dj?

    Hej alla blivande makar!

    Jag ska fylla i lite i denna tråd. Jag har 35års erfarenhet av event och agentur just gällande DJ och har c:a 30000 events varav c:a 5000 bröllop i ryggen.
    Jag äger och driver en av Sveriges största eventbyråer.

    När ni pratar om att hyra en dj och kostnaden för det så är det självklart att man kan hitta en hyffsad DJ för allt från 1500:- till X kr, men man betalar för kvalité.

    När man pratar om kvalité och event som bröllop så brukar standarden sättas rätt högt, men det är självklart individuellt olika. Hur som helst så hittar du inte en Erfaren DJ som levererar en högkvalitativ anläggning med ljud / ljus / andra önskemål, som dessutom levererar ett högkvalitativt framförande om priset ligger under 6000. Med erfaren menar jag då en person som har många års erfarenhet, är helt självgående samt ett enormt musiköra och artisteri. Gärna internationella spelning i bagaget.

    Än en gång så är det beroende på krav / önskemål.

    Exempel:

    60 - 80 Gäster - (Ljudrigg för minst 100 personer för att ljudet inte skall drunkna i röster m.m) Detta skall din DJ ha kunskap om, vilket tyvärr inte de flesta har. De flesta underdriver med ljudet och det blir "godtagbart".
    Lokalen är c:a 80 - 100m2. Akustik, även något som din DJ ska ha koll på, men som även där är bristfälligt i de allra flesta fall.
    En lämplig ljusrigg för detta evenemang.
    Professionell DJ-utrustning för bästa framförande.

    Detta får ni inte för under 10000kr ink moms.

Svar på tråden Vad kostar er dj?