• Emma87
    Äldre 31 Aug 22:32
    14551 visningar
    106 svar
    106
    14551

    1987?

    Om vi ska ha gammelrosa så ska blommorna och buketten gå i den färgen medans bords dekorationen lutar mot guld/creme :) Känns bra detta! Tack för hjälpen!

    Är verkligen jätte trevligt att få lite hjälp i denna djungel.. :) De flesta utav mina vänner (Iaf dom näsrmsta har ju inte gift sig än, och det lär nog dröja, så det är skönt att få lite hjälp av andra brudar)

    Ja du har förstått vad jag menade med klänningen, men nu ska jag bara hitta den också...
    Åhhhh ska du få din uppsydd, vill jag också :) Var? Och typ vad kommer det att kosta?

  • Emma87
    Äldre 31 Aug 22:40
    #49

    RedRoses: tyvärr så bor jag ju i en liten by, men kan lätt ta mig till typ Malmö, där måste ju finnas hur många affärer som helst å nån utav dom måste ju ha MIN klänning tycker man ju :)

    Din klänning låter ju söt, måste se den sen :) Tack för hjälpen med "guld löparna" lova att du berättar om du hittar riktiga löpare, kommer stutsa av lycka isf :) :) Verkar ju omöjligt...

  • Emma87
    Äldre 31 Aug 22:48
    #52

    Alexxi: haha! Ja födda barn det kan mina vänner också men gifta sig är för "seriöst" då binder man sig ju. Ja vi har lite olika syn på det där.. Men jag gillar dom ändå :)

    Wow vilken klänning.. Ja det kanske inte är nån dum ide det där med att sy upp en klänning.. Bor ju bara i typ skånes minsta by (nästan iaf) men jag får väl leta lite utan för och se om jag hittar någon, 5000 är inte mkt om jag får min dröm klänning, har ju drömt om denna dag sen jag va sååå liten!

  • Emma87
    Äldre 31 Aug 22:51
    #53

    tingeling11: Hejsan! När ska du gifta dig?

  • Emma87
    Äldre 31 Aug 22:52
    #54

    RedRoses: Haha! Då kan jag sluta leta nu då? Så hör du av dig när du har hittat dom :) Då litar jag på dig! :) Lycka till (Känns som om du kan behöva det)

  • Emma87
    Äldre 1 Sep 17:00
    #58

    alexxxi: Ja jag håller me dig :)

    EvigLycka: Jaså va skoj :) Var ska du gufta dig då?

  • Emma87
    Äldre 2 Sep 10:53
    #60

    EvigLycka: Vi ska gifta oss i en liten by i Skåne, Örkelljunga kyrka :) Hur går det med planeringen då?

  • Emma87
    Äldre 3 Sep 10:18
    #62

    tingeling11: ja det va vågligt av er att våga gifta er då Haha! Det kommer säkert gå jätte bra ändå, och skulle det inte göra det så vet ni ju varför :)

  • Emma87
    Äldre 3 Sep 10:38
    #64

    Va kul! Vilket datum har du bokat då? :)

  • Emma87
    Äldre 3 Sep 10:59
    #66

    Ja den 19 verkar väldigt populär :) Själv så kör jag på den 12 :) Ja där jag bor är det nog också bara en 87, däremot är här en del gifta -88or.. Ringde precis och bokade tid för att kolla på brudklänning :) fy vad verkligt det börjar kännas nu :) Är så glad, super mysigt att planera ett bröllop ju :)

  • Emma87
    Äldre 3 Sep 13:58
    #70

    Bettertogether: jo sen april :) Du va snabb du :) Jag har en hel planering kvar men i huvudet är klart, vet ju exakt hur jag vill ha det :) Va har ni för tema på ert bröllop då?

    Muntrik: Va skoj! Det finns visst en hel 87:or som ska gifta sig :)

    DahmSmith: Oj det är ju snart, va mysigt att gifta sig på Cooköarna :)Ska ni ha med all familj och vänner?

  • Emma87
    Äldre 19 Sep 20:47
    #78

    Så skoj :) Ja jag håller också på att fundera ut hur inbjudningkorten ska se ut för tillfället :) Har du hittat nån klänning än?

  • Emma87
    Äldre 20 Sep 22:14
    #80

    Ja jag testade faktiskt min första bröllops klänning igår :) Det va en helt underbar känsla, jätte fin va den också. Men jag ska fortsätta att leta tills jag hittar den perfekta klänningen :)

  • Emma87
    Äldre 24 Sep 21:35
    #84

    Den va fin :) Ja det är ju perfekt med snörning i ryggen vet ju aldrig hur man ser ut just den dagen :)

    Jag tror att jag har hitta min klänning också, testade en i förgår och den va underbar, den fanns bara i en strl och ett exemplar och satt nästan helt perfekt (behövs sys in några centimeter) Men på lördag ska jag till ett annat ställe och se vad dom har där. Om jag inte hittar någon som är ännu bättre, gärna till samma underbara pris :) Så köper jag den andra på tisdag :)

    Är det för tidigt att köpa klänning redan? Inte bröllop förräns juni ju? Tycker inte jag men en hel del har kommenterat att jag gör det så tidigt...

  • Emma87
    Äldre 27 Sep 14:23
    #90

    metaley: Jag har faktiskt inte hört nån som har sagt nått illa än iaf, det är fortfarnade inte alla som vet om det, bor i en liten by där det redan finns en hel del unga tjejer som är gifta, inte så ovanligt. Sen kan dom ju snacka hur mkt dom vill, dom har ju inget med det att göra. Avundsjuka!

    Jag köper klänningen imorgon, men dom lägger in den nån månad innan bröllop så då får man se hur man ser ut, förhoppningsvis har man inte gått upp i vikt. Ska lägga ut bilder på klänningen så får jag se vad ni tycker, jag bara älskar den!

  • Emma87
    Äldre 28 Sep 10:59
    #96

    Men fy vad tråkigt så ska det ju inte vara! Jag kan tänka mig att det snackas en del bakom ens rygg men som sagt jag har inte hört nått än..

  • Emma87
    Äldre 25 Oct 13:00

    Va skoj! Grattis :) Var ska ni gifta er?

  • Emma87
    Äldre 25 Oct 14:13

    I en liten by i skåne :)

Svar på tråden 1987?