• kullab­erg
  Äldre 20 aug 11:52
  15097 visningar
  37 svar
  Inlägg från kullaberg Visa alla inlägg
  37
  15097

  Ni med lila färgtema, hur tänker ni dekorera???

  Vi har lila som färgtema men ännu inte börjat fundera på dekorationer. Om du tittar i mitt galleri ser du två buketter med lila blommor. Sen finns det ju mängder mer så klart.
  Syrener är fint som du säger, men förutom att de luktar skarpt gäller det att det är rätt tid man gifter sig då också för att syrenerna ska blomma.

  Men jag tar också gärna emot tips, så jag hänger kvar i denna tråd om det är ok

 • kullab­erg
  Äldre 20 aug 12:26
  #3

  Tackar
  Vi gifter oss den 10 juli 2010. Längtar också

  Har du googlat bordsdekorationer och lila? Jag har kollat lite grann men inte hittat nåt klockrent. Jag vet inte alls hur jag vill ha det heller. Måste kolla med den lokalen vi hyr också vad som ingår i deras dukning, för jag vet att en del dekoration ingår.

 • kullab­erg
  Äldre 20 aug 12:39
  #5

  OOOOHhh!
  Tack så mycket! Ska genast ta lunchen till att kika igenom!

 • kullab­erg
  Äldre 20 aug 12:40
  #7

  Ja, det är inte lätt. Vi har lila, creme och limegrönt. Fräscht på sommaren tycker jag! Rosa gick bort, det godkände inte m2b

 • kullab­erg
  Äldre 20 aug 12:48
  #9

  Ljung är ju så fint! När gifter ni er Drummelflicka?

 • kullab­erg
  Äldre 20 aug 12:52
  #12

  Haha, mer eller mindre samma sak för oss!
  Dessutom tyckte han att vi skulle ha lila för att det är en av mina favoritfärger. Jag är supernöjd med lila som färgval, det kommer bli hur fint som helst!

 • kullab­erg
  Äldre 20 aug 12:53
  #13
  Drummelflicka skrev 2009-08-20 12:51:04 följande:
  Vi gifter oss den 26 sep detta år.. så det börjar närma sig! Mycket att få ihop så allt klaffar!
  ÅÅ vad spännande! Kan man få tag på ljung när som helst under året? Vet du det?
 • kullab­erg
  Äldre 20 aug 13:14
  #15

  Ja, jag skulle också vilja ha lite ljuslyktor i färg, men är det jag som har inbillat mig men jag tycker just lila verkar vara svårt att hitta. Eller egentligen vill jag ju ha lila och limegröna ljuslyktor. iitala har ju sin kiwi serie, men det är lite väl dyrt tycker jag... Man behöver ju en hel del.

 • kullab­erg
  Äldre 20 aug 13:17
  #17

  Ja jag får leta bättre

  jotex vad är det?

 • kullab­erg
  Äldre 20 aug 13:23
  #19

  Nope ingen dollar store heller vad jag vet iaf

  Kanske Lagerhaus eller så har billiga lyktor. Ska ut på ordentlig jakt en dag snart tror jag

 • kullab­erg
  Äldre 20 aug 13:29
  #23

  Ja jag googlade jotex Som ellos , bara att jag aldrig hört talas om det.

  Tack för tipset, såg att de hade lila ljus. Synd bara att det kommer fler färger till, men de kan man ju ha vid andra tillfällen.

 • kullab­erg
  Äldre 21 aug 08:27
  #26
  LyckligTjej skrev 2009-08-20 14:07:09 följande:
    Jag har suttit och fundera nu och harköpt ljuskoppar från ikea i glas,tänkte att man kan fylla vissa av dem med lila grus och använda dem vita ljusen i dem och sen dem lila ljusen i dem andra kopparna, med eller utan sand.. va tror du om det? Ljuskopparna heter Galej, 4st för 9kr www.ikea.com/se/sv/catalog/products/36418000
  Smart det där med att fylla de med lila sand! Det tror jag blir jättefint! Om du ska ha sand i de med vita ljus i tror jag att du får ha sand i de med lila ljus i också. Men kanske kan ha vit sand då, så att det inte blir lila på lila? Vad tror du om det?

  Tror jag ska kolla på det där med sand, kanske finns i limegrönt också, så kan man fylla några koppar med limegrön sand och några med lila sand, och bara ha vanliga vita värmeljus från IKEA. Tack för tipset!
 • kullab­erg
  Äldre 21 aug 09:34
  #28

  Vi kommer ha ljuslila eftersom jag tyckte det passade bäst till det limegröna.
  Hur dukningen kommer se ut vet vi inte exakt ännu eftersom den lokalen vi hyr av kommer stå för en del av dukningen, servetter etc, så jag måste prata med dom först. Samma som du säger där med blommor, beror på vad man har för blommor i sin bukett.

  Våra inbjudningar, festprogramm etc har en limegrön bakgrund, cremefärgat papper som vi klistar ovan på där vi trycker texten, sen klistrar vi på ett brett ljuslila satinband och ett smalt limegrönt satinband i vänsterkanten (inbjudningarna är fyrkantiga)

  Har också hittat det mesta på Panduro, även lite på Matton.

  Har inte tänkt så mycket på bordsdekorationen tidigare, men nu börjar jag bli riktigt sugen på att gå ut och shoppa lite till detta också!

Svar på tråden Ni med lila färgtema, hur tänker ni dekorera???
Logga in
Bli medlem