• 1 Grevin­nan
    Äldre 5 Oct 12:18
    14438 visningar
    15 svar
    15
    14438

    Bjärka-Säby gamla slottet

    Hej! Vi tänkte med boka den lokalen, men ändrade oss efter att vi träffat kvinnan som hyrde ut den, en hel A4-sida med regler och saker man inte fick göra! Fy, nej det blir ett annat fint slott utanför Söderköping istället, Husby säteri, kanonmysigt! Min sambos syster gifte sig på Bjärka-Säby, de fick inte tillbaka depositionen på 3000 och fick dessutom betala för en sak som gått sönder. Och hon är jättenoga med allt. Man måste lämna lokalen i pricis det skick som ni hyrde den i och hon har alltid rätt. Vad ni än gör åk inte in med andra bilar än de hon fått reg. nummer på för då blir hon galen och spela inte längre än till kl 0200.
    Supermysigt, vackert och fint slott med en tokig ägare! Lycka till!

  • 1 Grevin­nan
    Äldre 5 Oct 12:19
    #7

    P2 hade iallafall mycket god mat och proffsig personal!

  • 1 Grevin­nan
    Äldre 9 Oct 10:22
    #10

    Det kommer säkert bli jättebra, ska ni se, men vi gillar inte för mycket regler. Så vi klarade inte av henne samt att vi blev varnade av släktingar som gift sig där, alla jag hört talas om får inte tillbaka depositionen på 3000 kr, så räkna med att det kostar 12000 kr att hyra slottet. Man kunde utöka tiden dagen efter till 13 tror jag, till en kostnad av 1000kr/h.
    De är klart att de är dädda om slottet från 1600-talet och så bor de ju grannar de som äger det. men att man inte fick gå ut efter middagen och var tvungen att ha massa "vakter" blev lite för mycket för oss. Vi fick heller inte skjuta fyrverkerier.
    För de som inte bestämt lokal ännu kan jah varmt rekomendera Husby säteri utanför Söderköping, minst lika fint vid havet och supertrevlig personal!

Svar på tråden Bjärka-Säby gamla slottet