• mysife­r
    Äldre 2 Aug 14:34
    7604 visningar
    58 svar
    58
    7604

    Jönköpingsbrudar 2009/2010!

    vi bor i Jönköping men gifte oss i Kungälv 18 juli i år

  • mysife­r
    Äldre 3 Aug 09:57
    #16

    haha vet inte om jag är så mycket visare sen jag gift mig men jag kan ju låtsas och ställer upp med vad jag nu kan erbjuda

  • mysife­r
    Äldre 3 Aug 11:30
    #20

    kan berätta lite om vår dag och vårt lite annorlunda bröllop. vi var i kungälv och åkte dit dagen innan tillsammans med svärfar som körde. på kvällen kom mina föräldrar, systrar och morföräldrar också så vi åt tillsammans och hade trevligt. det var medeltidsdagar på bohus fästning hela helgen så under dagen hade jag och mannen varit inne en sväng och efter middagen på kvällen gick vi in för att se eldshowen.
    lördagen började med gemensam frukost, sen hjälpte mina systrar mig att bli klar och min tärna gjorde oss sällskap på rummet med. vi hade tänkt ha vigseln utomhus med efterföljande picknick. efter att ha konstaterat att regnet inte verkade ge med sig så fick vi tänka om, en timme innan vigseln. plan b blev att ha både vigsel och picknick inne på Gamla rådhuset. Det låg rakt över vägen från hotellet så det funkade hur bra som helst. Vi fick omdirigera våra gäster lite bara och be dem möta upp i hotellets lobby. Hela tiden gömde jag mig på rummet eftersom jag inte ville att min man skulle se mig förrän vigseln började. forts följer...

  • mysife­r
    Äldre 3 Aug 11:34
    #21

    dagen började lite med kaos och jag hade ingen aning om hur det såg ut inne på rådhuset så min syster fick möta mig och tärnan i hallen och förklara hur vi skulle gå. men vigseln var jättefin och det blev toppen med inomhuspicknick i det mysiga gamla huset!
    vi hade medeltidstema och gästerna hade tagit med sig egen mat. vi bjöd på tårta men hade ingen dans eller fest. efter vi hade ätit så gick många av gästerna in på Bohus fästning och medeltidsdagarna medan vi fotograferades. efter fotograferingen gick vi också in på medeltidsdagarna och stannade sen hela kvällen tillsammans med våra vänner.
    inte särskilt traditionellt men en helt underbar dag och vi ångrar oss inte ett ögonblick att vi gjorde som vi gjorde

  • mysife­r
    Äldre 3 Aug 23:11
    #24
    Waldekranz skrev 2009-08-03 15:09:16 följande:
    Mysifier: Roligt med annorlunda bröllop! Klädde sig gästerna efter temat oxå?
    Det var valfritt men många hade klätt sig medeltida, vilket var väldigt roligt =)
Svar på tråden Jönköpingsbrudar 2009/2010!