• Hattis
    Äldre 19 Oct 20:47
    1086973 visningar
    8486 svar
    8486
    1086973

    Livets viktiga och oviktiga frågor

    Hej alla! *En smygläsare smyger in* Känner mig ungefär (tror jag) som EA en gång beskrev att hon smög in, överlevde och tassade ut. Har läst i denna tråd till och från i ett par år *gubbe med gapande mun* Har hållit (och håller!) tummar för många och sedan något år håller jag även tummar för att det ska bli smått hos mig själv. *Smyger ut och pustar*

  • Hattis
    Äldre 19 Oct 21:04

    Tackar för välkomnandet!
    Svaren på den något standardiserade presentationslistan blir väl i stil med följande:

    Ålder - trettioplus, landsände - kgl hufvudstaden, försökt hur länge - har i princip försökt i år, hoppades och trodde att det först att skulle gå lätt (HA) men det har resulterat i två st missfall varav det senaste ett MA vecka 9 som fortfarande inte gett med sig (nu motsvarande vecka 18)Skostorlek 37 och vänta nu chokladsort - all sorts ljus tryffel och sådant med kola i, har nog en rätt barnslig chokladsmak.

  • Hattis
    Äldre 19 Oct 21:05

    Hej snigeln! Gillar din bild

  • Hattis
    Äldre 19 Oct 21:22

    Tack flera. Urkans är det (MF var vecka 5 så inte så känslomässigt jobbigt ändå)men att detta drar ut på tiden är tröttsamt på flera sätt. Kram till Piggis! Trevligt att ha mycket att göra på jobbet i dessa kristider men det har allt en baksida också...

  • Hattis
    Äldre 19 Oct 21:23

    Bah, maken måste ha datorn. Men jag återkommer nog

  • Hattis
    Äldre 20 Oct 19:48

    Hej hopp, höll på att gå in i mina smygisvanor men nu kan jag ju kommentera också (börjar förstå snacket om att ha anteckningar vid sidan om...)

    Nenne - du kommer med din otroligt träffsäkra stil garanterat att få flitiga läsare om (när?!) du startar blogg vilket namn det än blir. Får fundera vidare på namnförslag.

    Snorkis - är imponerad över att du kan hålla dig från att testa, håller en tumme och en stortå!

    PB - Sänder en kram söderut. Låter supertufft, men som du själv verkar ha kommit fram till så är det nog värre att känna att det är tungt och inte våga/orka ta upp det som känns svårt än att faktiskt få ur sig det. Instämmer i det Mugglan säger om långa horisonter för barn, men det kanske känns lättare som förälder ändå att tänka att i det långa loppet är det oftare gymnasiekompisar som man eventuellt har kvar i vuxen ålder... Mina minnen från skolan av folk som spelade lagsporter var iaf att de alltid verkade ha gigantiskt nätverk och roligt på fritiden.

    EGO - Jag inser att det snart börjar bli dags att ödsla gravtest och hoppas på ett minus nu när den drygt månadslånga hemska blödningen börjar ebba ut. Ett minus vore ju en sorts början till nästa försök...

  • Hattis
    Äldre 20 Oct 19:49

    Ore - hoppas att du uppdaterar oss! Spännande!

  • Hattis
    Äldre 20 Oct 23:34

    Snorkis Neeej det är ju inte du som ska ha minuset! Skittant att vara så sen. *kramar om* (Har för mig att CB rekommenderar att man ska tala med barnmorska om man testat minus X antal dagar mellan varandra efter BIM. Har dock ingen teori varför. Själv har jag inte fått något vettigt svar när det inträffat för mig).

    Mugglan - Jag funderar på att testa i helgen och hoppas. Du hade väl så lågt HCG för ett tag sedan att du kan testa minus nu?

    BS - läskigt med bitsår på kinden!

    Vickan - försöker föreställa mig din pendlarsituation, hade själv 75 minuters pendling enkel väg till jobbet i flera år och tyckte att det var jobbigt. Men ett roligt jobb är värt mycket. Du funderar inte på att skaffa MC? (kanske lite knepig timing till vintern och med stor mage/bebis)

    Verkligen dags att gå och lägga sig om det ska bli sex timmars sömn. Ska försöka drömma lite om snö, är lite avis på er som redan har. Snöig vinter = hela världen blir en gigantisk leksak Godnatt tråden!

  • Hattis
    Äldre 20 Oct 23:35

    Hm, syftade alltså inte på något mer centralstimulerande än lite allmän skideufori

  • Hattis
    Äldre 21 Oct 19:07

    Nenne - "för dem" törs jag nog säga att det ska vara. Åt, till, för dem... (du har antagligen löst problemet för länge sedan...)Tycker annars att det är rätt vanligt att man ser felaktigt använt "dem" i början av meningar; "Dem sa åt mig att sluta". Kort sagt; om "dom" är OBJEKT ska det vara "dem", är "dom" SUBJEKT ska det vara "de". Hm börjar svamla här hrm...

    Oupsie - kämpar med att behålla maginnehållet efter att ha tittat på badrummet och gästtoan i det där huset. Ibland blir det verkligen för mycket av det goda!

    BS - Vad roligt att veta säkert vad det är för sort.

    PB - Småländska är inte helt lätt. Har också ett exempel, var på besök hos bekanta vars hund hette Kaveln, vilket jag tycket var konstigt. Det visade sig att hunden hette Korven...

Svar på tråden Livets viktiga och oviktiga frågor