• Fruar - sommarbröllop 2008

  Mån 27 jul 2009 01:05 Läst 5782 gånger Totalt 63 svar
  Visar endast inlägg av Snitte- 5/7-2008 - Visa alla inlägg
 • Mån 27 jul 2009 01:05 #5

  Hej!

  hoffsan fallskärmscert... cooolt!!!

  furillen. nä 8000 kanske vart lite saftigt... men det blev ju bra ändå._)

  gött med ny tråd pumpkin!!

 • Sön 9 aug 2009 17:35 #11

  Hej på er tjejer!

  nu har vi kommit hem från vår semester neråt i landet,, mysigt mysigt,, superbra väder gjorde att vi legat på stranden och latat oss.. magnus bror och hans sambo sprang efter sin lilla son stup i kvarten så för dem blev det inte så mycket latande...

  Nu ska vi hålla tummarna för er pumpkin att det blir en liten baby snart

 • Fre 11 sep 2009 23:28 #38

  Hej!!

  Åh furillen... :( ser att det är ett tag sen du skrev nu men jag antar att saknaden och sorgen inte försvinner... jag är så hemskt ledsen för eran skull!!! Sånt ska ju inte hända!!!! och verkligen inte efter v.12 då man tror sig ha passerat de osäkra veckorna...
  Nä...... jag sörjer med er!...
  Jag ska hålla alla tummar och tår för att ni snart blir gravida igen och att allt ska gå vägen...
  Kram!!!!

  Englali: vad tokigt av din kompis att inte berätta... det blev ju jätte knäppt nu när du fick veta på omvägar,..?? Jag önskar såååå att ni också ska få bli gravida snart!

 • Mån 14 sep 2009 12:42 #41

  Furillen: Då hoppas vi att mensen kommer tillbaka snart! Det fååår vara tungt, hur mår mannen uppe i allt nu efter ett par veckor?

  Myran: kul att du hittade hit också!

  Jag vet att man inte "borde" klaga på sina kunder men fy farao!!! berättade ju om det där knepiga paret som planerade allt i sista sekund... nu betalar de inte heller!! *suck* vi hade väl våra föraningar efter kreditupplysning m.m men man vill ju så gärna TRO på folk..
  *suck* *suck* *suck*

  Nu ska jag återgå till plugget här... validerar ju till undersköterska och läser på distans... kul men OJ så mycket att göra

  Kram på er

 • Ons 23 sep 2009 22:50 #52

  Hej!!

  Grattis grattis igen pumpkin... har också väntat på beskedet härinne men förstod att det känndes lite malplacerat att berätta nu på sistone...

  Englai: Nä vad kul att svaren ar så positiva!!! 30 dagar till och sen kanske det ääääntligen kan få flytta in en liten hos dig, tänk så spännande när ni väl får börja försöka igen,.. men förstår om ni vill kolla köer och så på även provrörsbekfruktning så man har en back-up...

  furillen: skönt att höra att mensen är tillbaks! förstår om du är orolig att samma sak ska hända igen men man får försöka tänka positivt och framåt som ni man tyckte, det kommer gå jättebra nästa gång!

  kram på er

 • Tis 6 okt 2009 00:17 #57

  Hej på er!
  nu ska ni få höra... :
  vi hade bokat vår kryssningsbåt inför nästa sommar igen... fast här i norden... typ 35.000 billigare... hehe men när vi kollar ang leos billjet så kostar han nästan 4000 ! jag höll på att svimma... han får ingen egen säng utan ska sova med oss,,, han får ingen mat för de har ingen barnmat plus att blöjbarn inte får bada i poolerna,,, Vad sjutton ska jag betla för då!!!!! ??? att han tar upp så stor plats på båten??? :-0 nä chockad, ledsen och besviken så avbokade vi resan... undrar vad vi sak hitta på istället för att fira vår bröllopsdag nästa sommar..??

 • Tis 20 okt 2009 00:37 #61

  Hej på er!

  englali: åh vad kul att söka nytt jobb!!! jag håller alla tummar och tår!!!

  trist när man känner att man är på sådär dåligt humör... man blir ju liksom trött på sig själv också... men det måste vara skitjobbigt att låna dusch och så av andra hela tiden..

  Vi hade räknat att resan skulle gå på ca 11000 för en 4 nätterskryssning. Då ingår ju ALLT utom alkohol typ... men mat, underhållning osv så det är verkligen jättebra! sen finns det både dyrare och billigare beroende på vilket hytt man vill ha... för 11000 skulle vi fått en utsideshytt med fönster... när vi åkte till karribien hade vi hytt med ballkong men det är nog lite skillnad när man åker i norden,.. då kanske ballkongen inte andvänds lika flitigt..

  I helgen har vi scrapbooking mässa i Karlstad.. någon mer som har fastnat för denna hobby??

 • Fre 23 okt 2009 23:29 #63

  anja: nä verkligen inte! just nu när jag går hemma med mammapeng och Magnus pluggar fattar jag verkligen inte hur vi kunde spara så mycket pengar men då skiljer det sig ju en HEL del i vår ekonomi nu och då..

  ja hur har det gått med jobbet englali?

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll