• shakyn­ose
    Äldre 26 Jun 10:59
    26882 visningar
    30 svar
    30
    26882

    Jag vill åka till Portugal!! Men vart ska man åka?

    Portugal är ett ganska fattigt land, så vill man att allt ska vara fint o fräscht så ska man nog satsa på turistorter.

    Men det är ett underbart land även om det är lite slitet, och fantastisk mat finns överallt. Jag har inte varit i Algarve, men jag har varit på bonnvischan i norra Portugal och i Lissabon och tyckte mycket om det.

  • shakyn­ose
    Äldre 26 Jun 11:09
    #3
    CeciliaA skrev 2009-06-26 11:01:57 följande:
    Ja någon av turistorterna blir det nog, orkar inte hålla på att fixa med massa annat så det blir någon typ av charter. Hur var det i Lissabon? Finns några stränder i närheten där? Hur var maten? Shoppingutbud? Prisläge?
    Det var tre år sedan jag var där, och jag kollade faktiskt inte så mycket i affärer. Men vad jag minns så var det ganska billigt och utbudet lite roligare än hemma. De har ju Sephora t.ex. och skor ska vara mycket prisvärt att handla.
    Om man vill bada får man åka buss från stan, så om ni vill ha nära till fina stränder så skulle jag åkt till en riktig badort istället och tagit t.ex. en natt på hotell i Lissabon.
    Maten är fantastiskt god och billig, särskilt allt från havet smakar underbart i Portugal!
  • shakyn­ose
    Äldre 27 Jun 12:12
    #7

    Jag såg nu att Ving har resor till badorter som ligger i utkanterna av Lissabon. Små byar som såg väldigt mysiga ut på bild iaf. Jag hade åkt dit utan att tveka!

  • shakyn­ose
    Äldre 29 Jun 10:49
    #19

    Jag uppfattade Portugal som ganska slitet, men helt underbart! Lite som Ungern eller någon annan öststat.
    Håller med lillabruden om att landsorterna har de bästa restaurangerna och den godaste maten. Även om jag aldrig provat maten i Algarve, så har jag svårt att föreställa mig godare mat än det jag fått på de restauranger jag besökt i portugisiska byhålor.

Svar på tråden Jag vill åka till Portugal!! Men vart ska man åka?