• Daalin­g
    Äldre 11 Aug 15:50
    23379 visningar
    130 svar
    130
    23379

    April 2010 del 2

    :D

  • Daalin­g
    Äldre 11 Aug 15:50
    #79

    va fan...

  • Daalin­g
    Äldre 11 Aug 15:50
    #80
  • Daalin­g
    Äldre 11 Aug 15:51
    #81
    hihi
  • Daalin­g
    Äldre 12 Aug 15:54
    #86

    Yep! Jag är sthlms-brud. Du oxå Vanja?

  • Daalin­g
    Äldre 12 Aug 20:17
    #88

    Hmm, ok, vad har jag fått gjort idag? Har fått tag på noter till de 2 låtar vi vill att en tjejkompis sjunger i kyrkan, pratat med en kille som kanske kan hjälpa oss hyra en buss för en billig peng för alla gäster att åka i mellan kyrkan och festlokalen, börjat fila på en önskelåtlista till det liveband vi vill ha, och så har jag printat ut beställningsformuläret för våra kommande inbjudningskort. Jag är nöjd med dagens punkter! Inga stora saker, men lika viktiga ändå för att nå fram till den där drömdagen som närmar sig...(bara 255 dagar kvar).

  • Daalin­g
    Äldre 13 Aug 15:34
    #91

    IDAG HAR VI BOKAT BRÖLLOPSRESA!!!!! Det känns helt fantastiskt! En veckas kryssning i karibien, vi ska först ha några dagar i Florida också och bila längs kusten från miami till orlando. Vi har alltid drömt och pratat om att åka på kryssning på smekmånaden. Började spara innan vi ens förlovat oss. Och nu är den bokad!!! Junior suite med balkong och badkar. Vi kommer få ett bröllopspaket med champagne, choklad och kanapéer. Alltså det känns helt overkligt underbart. Flyter som på moln!!!

  • Daalin­g
    Äldre 16 Aug 19:03
    #93

    Hej på er!

    Känner mig lite deppig idag ingen särskild anledning egentligen. Det är söndag och har bara suttit hemma och proppat i mig en massa skit. Har gått upp 7 kilo det senaste året och är så frustrerad över att jag just nu heller inte kan börja träna igen pga min fotoperation. Jag vill ju kunna komma in i alla mina kläder igen och framförallt kunna köpa en underbart fin brudklänning i min vanliga storlek. Har ingen lust att gå ut och leta klänning just nu när jag inte känner mig som jag Vill bryta min onda cirkel och återgå till att vara den där pigga sunda tjejen jag var förut. Tack för att jag fick skriva av mig. Kramis

  • Daalin­g
    Äldre 16 Aug 20:09
    #95

    Det här kanske är en dum fråga, men vad är en bolero? Vi har funderat på att köpa ett snyggt vitt paraply för säkerhets skull. Finns sådana där det står "just married" eller "I do" på, eller bara vanliga vita.

  • Daalin­g
    Äldre 22 Aug 11:05

    Den här veckan har varit en mardröm och jag är glad att den är över och att det är helg. Men jag hoppas nästa vecka kommer bli bättre. Pga min tunga vecka har bröllopsplanerandet inte gått framåt någonting, men ikväll ska jag och min m2b har "planeringskväll" och bli klara med hur vi vill formulera inbjudningarna. Har som mål att få iväg vår beställning av inbjudningar senast i slutet på september. 245 dagar kvar!

  • Daalin­g
    Äldre 23 Aug 17:26

    Ja, jag menade beställningen. Vi ska skicka ut inbjudningarna i december. Men det tar ca 2-3 veckor att få inbjudningarna så vi kanske får dem i oktober. Så får de ligga och vänta ett tag. Tänkte att det är lika bra att ha marginal. Min gissning är att vi inte får iväg beställningen förrän början/mitten på september och så vill vi ha utrymme för ett omtryck om något blir fel.

    Idag var vi i kyrkan och kollade runt och fantiserade...Åh vad mysigt det var. Längtar, längtar, längtar!!!!

  • Daalin­g
    Äldre 23 Aug 21:16
    pandis81 skrev 2009-08-23 21:08:47 följande:
    ja jag läste det nu efteråt när jag läste det igen,, hihi missuppfattade det lite, men ska man beställa dom så förstår jag att man vill vara ute i lite god tid om det skulle bli några fel. Helt klart.Jag har ju själv börjat göra våra inbjudningar för att dom ska bli klara och får ligga en liten stund och sen skicka iväg dom i december. Vad ska ni ha för osa datum på era. ?? Vi ska ju laga all mat själva och köpa dricka själva så vi behöver ju inte tänka på någon catering eller så men vi tänkte ha sista februari tror jag. då har vi hela mars och ett par veckor i april på oss. söndag om två veckor ska vi kolla på lokalen.. ååå vad jag längtar så jag kan tänka hur vi ska dekorera och kolla runt lite..
    Vi vet inte riktigt vad vi ska ha för osa datum, men funderar på 1 februari. Vad ska ni ha?
  • Daalin­g
    Äldre 24 Aug 17:03

    Pandis 81! Idag är det prick 8 månader kvar för oss!!!

  • Daalin­g
    Äldre 24 Aug 19:04
    ja, underbart pirr!
  • Daalin­g
    Äldre 25 Aug 20:42

    Hej tjejer! Fick idag reda på att den kyrka vi valt inte tar någon avgift för att viga oss trots att det inte är vår hemförsamling. Blev jätteglad, lyckas på så sätt spara in 1800kr som jag räknat med att det skulle kosta. Har även idag börjat kolla runt gällande var jag ska fixa hår, naglar och smink på den stora dagen! Hur går det för er?

  • Daalin­g
    Äldre 27 Aug 18:39

    Totally off topic, men de senaste 7 dagarna har varit de jävligaste på länge! Hmm, var ska jag börja. Ok, min kompis får missfall, mina chefer skäller ut mig för att jag ska byta jobb, sen får min andra kompis ett dödfött barn, sen blir min katt sjuk, sen får jag lite mer skäll av mina chefer och nu när jag satt på motorvägen hem i bilen som jag i stort sett aldrig kör (kan typ inget om bilar) så börjar motorn koka och jag får köra av till sidan av vägen, de upptäcker ett hål i kylvätsketanken och ja, då brast det!!! Stackars den gulliga mannen som kom från vägverket eller vad sjutton det var, och räddade mig. Jag bara orkade inte hålla gott mod uppe längre utan jag bara stod där på motorvägen och och storbölade. Min m2b som är på semester med sina killkompisar fick ett minst sagt HYSTERISKT telefonsamtal. Usch, och nu har jag dåligt samvete över det och är samtidigt förbannad på mig själv för att jag uppfyllde alla himla fördomar om kvinnor som blir hysteriska när en bil inte funkar. Känner mig pyton Livet e skit just nu.

  • Daalin­g
    Äldre 1 Sep 17:40

    Grattis Chenda86 till bokningen av kyrkan!!!

  • Daalin­g
    Äldre 7 Sep 20:53

    Tjena tjejer! Köpte tyg till tärnklänningarna i lördags och det är sååååå fint! Chamagnefärgat thaisiden!!! Åh, det kommer bli så bra! Har börjat leta efter ett bra hotell för bröllopsnatten, men det är en djungel. Finns så mycket olika att välja på, men har inte hittat något klockrent än. Någon som har något förslag på ett romantiskt hotell i Stockholm?

  • Daalin­g
    Äldre 7 Sep 21:16

    Jag håller helt med om att det är bra att låta tärnorna välja klänningarna själv. Vi har köpt tyget åt våra och sen får de sy upp vilken modell de vill. Alla tre har helt olika kroppar och det är viktigt att de känner sig bekväma i kläderna.

    Förresten tjejer, har ni sett den här ingången:





    Riktigt rolig! Vill inte ha det så själv, men tycker det är härligt med glädjen och variationen.


    pandis81 skrev 2009-09-07 21:08:11 följande:
    det låter väldigt fint, våra tärnor kommer inte att ha likadana klänningar, vi har sagt eftersom dom är så skillda personer att dom får välja sina egna klänningar så att dom trivs bra i dom. huvudsaken är att dom går under rosa, och rosa är ju ett stort ämne.. hotell i stockholm är svårt, har ingen koll alls.
  • Daalin­g
    Äldre 9 Sep 19:26

    Usch vad jobbigt med så mycket att göra. Hoppas det lättar snart. Jag kommer också ha mycket nu framöver, men det är nog bra att ta en paus i bröllopsplanerandet ibland också så man inte tröttnar (om det nu går att tröttna). Du behöver inte skriva upp några hotell. Vi bokade igår. Hotel Rival! De har ett bröllopspaket där man får välja bland 3 sviter till olika priser, och så ingår det champagne och jordgubbar, ljuslyktor och badskum, frukost. Sen får man en grattis övernattning i någon av deras vanliga rum på den 1 åriga bröllopsdagen! Verkar hur bra som helst!


    Vanya skrev 2009-09-09 07:36:47 följande:
    (varning för ego-inlägg)jag håller på att tappa greppet snart - har alldeles för mycket att göra!! Hundra saker i skolan just nu och hinner inte alls planera någonting inför bröllopet och det är ju det jag vill göra helst... :( Hinner knappt vara inne här på bt heller - har just nu tagit en mini paus bara för att försöka ösa ur mig lite frustration innan jag dyker ner i böckerna igen... GAH!Daa: Har några uppskrivna någonstans men har inte tid att leta reda på dem... (så ledsen över att jag inte ens hinner det...) Ok nu MÅSTE jag tillbaka till "jobbet", hoppas ni andra har det bättre
Svar på tråden April 2010 del 2