• molnis
  Äldre 14 Jun 13:43
  18085 visningar
  130 svar
  130
  18085

  April 2010 del 2

  Ska försöka ta tag i fotograf, har några st vi ska kontakta å få pris osv. Men tar det rätt lugnt nu, men borde väl börja är ju inte lika långt kvar nu=)

  hade möhippa för en kompis igår så fick än på lite brölllopstankar igen!

 • molnis
  Äldre 18 Jun 22:09
  #5

  jag kommer ha två tärnor, de e mina två äldsta vänner. Men ändå lite svårt att men kände att det var enklast att göra så. Vår vigsellokal e såpas liten så känner att det går inte med fler.

  Om du känner att du vill ha 4 så tycker jag att du kan ha det=)

 • molnis
  Äldre 21 Jun 20:24
  #8

  Tänker ni åka på bröllopsresa i samband med bröllopet? Sitter å kikar resor=) Gäller ju att det är bra väder där den tiden osv. Har Seychellerna överst på listan men vi vill kika runt ifall de finns andra ställen. Vill helst hitta något med bra pris med=)

 • molnis
  Äldre 3 Jul 20:56
  #10

  Låter jätte kul chenda!=)

  Idag spontan handlade vi kostymen för vårt bröllop till min kille på lunchen=) Han köpte en igår för vi ska på bröllop, en jätte fin tiger men lite blå grå, på rean. Så sprang ja på en idag i rätt färg så han provade å köpte=) 2 kostymer för 1 i pris, as bra. Inte för han brukar gå i det ofta men till bröllopet var ju ett måste å den andra är ju alltid bra! Inte orkat mycket annat, vår vigselförrättare har sagt ja nu så de är spikat helt ifall.

  Händer det nåt för er?

 • molnis
  Äldre 14 Jul 20:51
  #12

  oj känns som vi har en del kvar...=) Just nu är det bröllopsresan vi sitter å kollar på, funderar på maldiverna istället nu. Känns som man vill boka snart. Men ska ringa hon som ska sy min klänning i morgon tänkte jag å se om man kan komma igång. Ta lite efter semestern sedan!

  min m2b kommer ha kostym med väst och plastrong

 • molnis
  Äldre 21 Jul 12:21
  #26

  Oj mycket ni fixat! Men är ju ett tag kvar så ska jag inte stressa =)

  Vi har bokat bröllopsresan nu i allafall så känns som en stor sak att bocka av och släppa. Ska antagligen träffa hon som ska sy min klänning nästa vecka och börja skissa. Har även mailat lite fotografer ang priser.

  Har kollat runt i vanliga affärer efter skor nu på reor osv men hittar inget, vill gärna ha ceriserosa.

  När kommer ni skicka ut inbjudningarna?

 • molnis
  Äldre 23 Jul 10:14
  #32

  det blir Maldiverna och Kuredu på bröllopsresan! Ska bli härligt. Har dock länsat bröllopskontot så nu blir det att spara på nytt fram tills det är dags, men de stora sakerna betalas ju i slutet så löser sig nog=)

  Köpte ett par skor häromdagen som var söta och jag men är nog lite för sportiga ändå. Men köpte dem för de var ändå rea å kan använda ändå=) Men funderar på att köra en genomkörare i stan idag om min syster som är på väg är sugen.

  Vart och provat en sådan där hårkam med fjädrar, tyll och pärlor! Jätte fint så kommer ha en sådan..funderar på å testa att göra en själv...se hur det blir.

  Inte bestämt med inbjudningarna än men blir kanske jan här med...funderar bara på några som ska till England, kanske att vi skickar dem innan eller säger till dem. (Han har släkt där)

 • molnis
  Äldre 31 Jul 16:04
  #43

  Pandis - Tråkigt att höra att det är jobbigt. Men tror nog ni kommer få en jätte fin dag hur det än blir med lokal osv. Kan vara bra att ha något att fokusera på i svåra tider. Så har det varit i mitt liv tidigare när det vart svårt så har jag haft nåt projekt att fokusera på. Bara man samtidigt hinner med att bearbeta allt det jobbiga också.

  Har träffat hon som ska sy min klänning och nu ska hon börja testa lite med kjolen osv så ska bli kul. Har idag provat lite bakelser från ica (De har eget bageri här) som vi kanske ska ha på bröllopet. 23kr st (Även hittat en god på maxi för 21kr)tycker de va bra pris. Vill att de ska va gott så ska ha mousse.

 • molnis
  Äldre 7 Aug 23:28
  #47

  Har fyndat lite småsaker på rean nu, de är ju vår/sommar saker så är perfekt. Indiska hade halva reapriset=) Köpte salt å peppar kar och servett ringar med fjärilar 2 st som jag tänkte att vi kunde ha. Har tänkt att göra till alla andra av ståltråd och pärlor. Får nog testa det snart dock.

 • molnis
  Äldre 10 Aug 19:59
  #65

  Roligt att det händer lite mer i tråden nu! Börjar också inse att det faktiskt inte är super långt kvar. (känns inte länge sedan det var över ett år).

  Vi ska ha rött, cerise och ljusrosa (+vitt) som färger. Vår lokal är väldigt vit och fin och vill då ha en del färg i dukningen. Vi ska ha runda borde och tyll med rosbland i mitten och hade tänkt ha en liten vas med blommor i mitten. Men nu köpte vi i helgen istället små ljuslyktor i samma som finns i mitt galleri (vi ska ha de stora på andra ställen). Så vi ska ha dem i mitten på borden istället så känns bra att ha de bestämt och tror det blir jätte bra. Vi tänkte att vi kan ge dem som present till de som hjälper till osv efteråt som minne. Ska försöka hitta cerise-färgat tyg nu som dukar.

 • molnis
  Äldre 10 Aug 20:29
  #67

  Jo det gäller att det inte är för ljust ute, jag tänkte extra på det nu runt den 17 april i år och blev mörkt runt 21 har jag för mig. Kommer ha ceriserosa ljus i så hoppas det ger lite extra sken=)

  Vi kommer också göra sånna små korgar på toaletten. Även hittat fina värmeljuslyktor och ska köpa rosa handdukar. Brukar själv tycka det e tråkigt när toaletterna är jätte trista på festställen om man jämför med det fina man dukat upp osv så tänkte den här gången ska jag själv försöka komma ihåg att piffa lite där med!

  När det gäller klädkod så vill vi helst inte ha någon utan mer festfin. Har varit på några sådana och tycker det har funkat jätte bra. Ev att vi skriver den som vi tycker ligger närmast de vi tänker. Om vi gör en hemsida tänkte ja ev gö nåt collage med exempel på festfin och ha lite olika Eftersom jag har lite kortare klänning och han kostym så är det i allafall inte långklänning som gäller!=)

 • molnis
  Äldre 16 Aug 19:51
  #94

  grattis till lokaler och bokade bröllopsresor osv=)

  Tänker lite på det här att vädret kan vara hur som i april. Har ni tänkt att ha någon bolero eller liknande?

 • molnis
  Äldre 17 Aug 13:05
  #99

  chenda86 - Låter jätte bra med länk till svensk sida! =) Tänker också hitta någon att ha om det behövs.

  Ska med komma igång med träning nu.. va ute på långpromenad igår vilket gör rätt skönt.
  Ska försöka träna rygg/mage för att få bättre hållning (och inte ha ont i rygg). Jag måste tycka träning är roligt för att orka med så kör mest danspass osv men får försöka ta nåt mer styrka.

  Väldigt svårt att motivera sig, bra med nån som peppar lite=)

  Jag och min kille satt igår och gjorde ett dokument där vi skrev ner allt vi kom på som vi tänkt ha osv under bröllopet, så allt från kläder, cermonin festen dukning osv. Har ju budgeten osv men ville ha allt samlat. Kändes bra för då stämde vi av så att vi var överens så inte vissa saker bara fanns i mitt huvud och att jag trodde vi hade pratat om det tex.

  kändes bra!

 • molnis
  Äldre 18 Aug 11:56

  Skulle även kunna tänka mig någon stickad bolero om jag hittar i affären..får se vad som kommer in. tycker de är så dyra på alla brudsidor. Men hon som syr min klänning kanske kan hjälpa mig annars.

Svar på tråden April 2010 del 2
Logga in
Bli medlem