• Vanya
  Äldre 16 Jul 09:08
  18086 visningar
  130 svar
  130
  18086

  April 2010 del 2

  Va det här tråden gömde sig - har hållt utkik efter april/-10 tråden länge utan att hitta den.

  Hittade min klänning i tissdags - tänkte bara ge mig ut o titta för att hitta lite inspiration om vad jag skulle vilja ha för stil och så va den bara där, helt perfekt! till grovt nedsatt pris dessutom *wei!*

  så nu är nästan allt vad kläder/skor/ring heter klart *puh!*

  Hoppas på att få svar från tilltänkt vigselförrättare nästa vecka

  Ha det bra alla

 • Vanya
  Äldre 16 Jul 12:41
  #19

  Den blåvita klänningen är urtjusig! men sen beror ju pråligheten på sammanhanget... Den skulle vara påtok för pråligt för mitt lilla lunchbröllop men det kan ju mycket väl passa för er? Hmm? vad har ni för klädkod?

 • Vanya
  Äldre 20 Jul 08:37
  #21

  etikettsmässigt blir det ju då fel iom att klädkoden ska gälla alla så ingen ska känna sig över/underklädd. men det där börjar ju luckras upp nu, och brudföljet är oftare lite finare än resterande gäster

  Det är ju helt upp till er och brudföljet om det passar eller inte :)

 • Vanya
  Äldre 21 Jul 10:12
  #23

  Helt rätt inställning enligt mig. Man kan ju gott strunta blankt i allt möjligt bara man gjort ett medvetet val :)

 • Vanya
  Äldre 21 Jul 10:45
  #25

  nja, står ltie still för tillfället men anser mig ha tid att ta det lite lugnt. Väntar på besked från vigselförrätaren vi frågat, sen är väl det viktigaste klart. O blommorna iofs, väntar på besked för dem också (har ryckt i lite kontakter och fått fatt i en grossist som kan fixa allt billigt är förhoppningen).

  har ingen bordsplacering - ett problem mindre.
  hoppar allt vad vigsel/fest program heter. Vi försöker stenhårt hålla det så intimt och mysigt och framför allt enkelt som absolut möjligt - bara jag får se ut som en prinsessa och får min älskling till make så är jag nöjd typ :)

  Håller på o fundera på hur jag ska göra med vovven under dagen bara.. det är ett evigt problem och hur vi ska göra för att slippa svärmor utan att behöva säga upp bekantskapen helt (inte för att jag egentligen bryr mig men han har knappt nån familj).. ok så jag kan inte ta det helt lugnt men men...

  Hur går det för er? verkar som att ni har det mesta klart

 • Vanya
  Äldre 21 Jul 12:38
  #27

  Hoppas du hittar dina skor! Jag letade som en galen - var även i köpenhamn och letade som en tok men för ca 2 veckor sen ramlade jag över mina - på rea dessutom (verkar vara min grej - allt som är värt att ha hittar jag på rea. man ska ju inte klaga ^^)

  vi har funderat på slutet av januari med osa mitten av mars - men vi velar ngt fruktansvärt över när vi ska få iväg dem. vill ju inte vara ute i allt för god tid så folk hinner glömma osa men inte för kort tid heller så att de inte kan komma... *jobbigt*

  Ni då? Hur ska ni göra med inbjudningarna?

 • Vanya
  Äldre 22 Jul 09:16
  #31

  Tur med hunden - alla som kan ta henne är med på bröllopet så vi börjar fundera om vi ska ha henne med och anordna ngn typ av hägnad åt henne...

  Jag tror att en droppformad skulle passa jättebra till din klänning om jag får säga så själv (är ju inte proffs eller så) *såg bild på din blogg ^^* Sen är det ju bara o prata med en florist o se vad den tycker skulle passa, dom brukar vara rätt bra på att tipsa om det som skulle passa en själv.

  Själv så ska jag ha en rund bukett med röda och vita rosor :)

  Hoppas det löser sig med klänningen!! *håller tummarna*

 • Vanya
  Äldre 24 Jul 10:46
  #34

  men den där tror jag skulle passa jättebra!! ursnygg! iom att murgrönan "faller ner" lite så blir det inte det där "strama" som en rund bukett kan ge intrycket av (hoppas du förstår vad jag menar - känner att jag inte kan formulera mig ordentligt...)

  Nu lunch o sen en snabbis tur på stan *hoppas uppehållet håller i sig - vill INTE bli mer blöt*

 • Vanya
  Äldre 24 Jul 12:28
  #36

  jag har ju iofs redan haft min semester (början av juni - va lite allt möjligt väder) men nu börjar jag bli trött på skiten i alla fall - vi har ju bara nån månad sommar här i norden o då behöver det väl itne regna!? det gör ju det tillräckligt höst o vår, eller?

 • Vanya
  Äldre 31 Jul 10:05
  #42

  Pandis: Det skulle ju vara jättesmart! Hoppas det är ok att jag snor din idé (om M2B är med på det men det tror jag nog ^^) vi har fnulat mycket på när vi ska skicka dem och inget har känt speciellt rätt.

  jag tror jag vet hur min bukett ska se ut nu :D *yippi* Har dock ingen bild...

  Letar dock fortfarande som en galning efter smycken - börjar snart fundera på om jag ska försöka pyssla ihop dem själv.

  hoppas det går framåt för er

 • Vanya
  Äldre 8 Aug 10:11
  #49

  Daaling: Välkommen välkommen!!

  Chenda: Jag ska köra på armband och örhängen (klänningen går så högt upp i halsen så halsband kommer se konstigt ut *måste få upp en bild på min klänning snart..*) Armbandet har jag redan fixat silver med ganska stora svarta slipade stenar på. Örhängena letar jag ständigt efter - kan inte gå förbi en smyckes affär utan att smita in o kika.

  ha en jättemysig helg nu tjejor!!

 • Vanya
  Äldre 10 Aug 09:36
  #59

  Nu va man tillbaka på jobbet och då kan man ju börja planera lite igen (komiskt att man har mer tid för det när man är på jobbet jämfört med när man är ledig..)

  Vi kommer ha ett ganska litet "lunch" bröllop med ca 40-50 gäster. Våra färger är svart/vitt/rött. Kanske inte så vårigt men det struntar vi i - vår dag=våra favvofärger ^^

  jag sitter o spånar på vad jag ska skriva i inbjudningarna för tillfället och hur man ska formulera sig, var det ska stå osv osv... så många små detaljer som man måste klura på - det är ju galet.

  Jag kommer inte köra på slöja, funkar inte med frisyren jag vill ha och känns inte som jag att ha slöja heller men tycker det är ursnyggt på andra - känns ju väldigt bröllopigt med slöja :D

  Jag vill oxå gifta mig nu!! längtar galet mycket.

  Blev ett lite hoppigt inlägg men aja

 • Vanya
  Äldre 10 Aug 10:40
  #61

  Pandis: Va skönt att höra att det går frammåt!!! hoppas det fortsätter i den riktningen

 • Vanya
  Äldre 10 Aug 15:08
  #63

  pandis81 skrev 2009-08-10 15:04:57 följande:


  ja det hoppas jag också att det gör. är såååå nyfiken på vad informationen och offerten från stället vi hittade som plan B kan vara.. Om det blir billigare och hur mycket billigare än vad vi redan har.. ååå hoppas att det kommer med posten imorgon.
  *håller tummen och hoppas*
 • Vanya
  Äldre 12 Aug 07:45
  #83

  Pandis!!!! YEY!!! *hoppar höga glädjeskutt för din skull* Gud va bra att allt löser sig!!! (oj va mycket utropstäcken det blir nu men det är det värt )

 • Vanya
  Äldre 12 Aug 07:46
  #84

  Daaling: En sthlms-brud?

 • Vanya
  Äldre 12 Aug 12:24
  #85

  Gah!! Håller på o bli tokig så mycket det är på jobbet idag. Springer som en skållad råtta och har telefonen limmad i örat nästan hela tiden *skriker mentalt* Känner att jag knappt har koll på nåt... Och djupt andetag och försöker samla sig lite, en sak i taget så går det bra tillslut.

  Så nu tror jag att jag klarar mig. Förlåt för OT inlägg men var tuvngen att skriva av mig lite så jag inte biter huvet av nästa stackare som kommer och ber mig om hjälp (det är ju faktiskt mitt jobb att hjälpa med allt). Ok iväg för att fixa nästa grej...

 • Vanya
  Äldre 15 Aug 09:14
  #92

  Född i sthlm o gifter mig där men bor i eskilstuna - så halvt sthlmsbrud ^^

 • Vanya
  Äldre 28 Aug 06:30

  Nämen usch Daaling! (har egentligen tagit en veckas semester - även från planerna men kunde inte låta bli att kika lite vad som händer och nu kan jag inte låta bli att skriva lite heller... USCH vilken vecka - jag skulle förmodligen brutit för länge sen om det var jag. Och kan inte chefer lära sig att det inte hjälper att skälla!! (läser till personalvetare)Man skulle egentligen skälla lite på cheferna och se vad de tycker om det! Skälla är inte produktivt.

  Jag tänker på dig och hoppas innerligt att det blir bättre nu - det kan ju inte komma hur mycket skit som helst innan det kommer något bra :-P

 • Vanya
  Äldre 9 Sep 07:36

  (varning för ego-inlägg)

  jag håller på att tappa greppet snart - har alldeles för mycket att göra!! Hundra saker i skolan just nu och hinner inte alls planera någonting inför bröllopet och det är ju det jag vill göra helst... :( Hinner knappt vara inne här på bt heller - har just nu tagit en mini paus bara för att försöka ösa ur mig lite frustration innan jag dyker ner i böckerna igen... GAH!

  Daa: Har några uppskrivna någonstans men har inte tid att leta reda på dem... (så ledsen över att jag inte ens hinner det...)

  Ok nu MÅSTE jag tillbaka till "jobbet", hoppas ni andra har det bättre

Svar på tråden April 2010 del 2
Logga in
Bli medlem