• Äldre 9 Jun 18:51
    122224 visningar
    1410 svar
    1410
    122224

    Bröllop 2010 nr7

    Tack Fenixx!

    Jag är också sjukt planeringssugen men då jag känner att folk runt omkring oss är lite oengagerade (vilket jag tror måste bero på att det är så långt kvar) så har jag bestämt mig för att ligga lite lågt. När det är ett år kvar så sätter vi nog igång.

    Vi kommer att köra en härlig djup röd färg, med grått och vitt till. Eller... Det blir ju den röda som blir accentfärgen. Men jag har ett stort problem och det är att stolsöverdragen på stället vi ska va på är champagnefägade. Inte direkt fult till men ändå fel. Vart sjutton får man tag i grå stolsöverdrag?

  • Äldre 9 Jun 20:10
    #12

    Om du tycker stolarna ser ok ut förutom färgen, så har de stolsöverdrag som täcker dynor men inte så mycket mer, på Caligraphen.se (tror det stavas så).

    Våra stolar ser hemska ut så jag måste få tag i heltäckande, grå stolsöverdrag.

  • Äldre 9 Jun 23:07
    #26

    Och jag är tvärtom med stolsöverdrag

    Har just googlat det på engelska och hittat ett par bra sidor som säljer. Hoppas bara att de är pålitliga... Och så ska jag övertala sambon om att det är värt 600 dollar. Hoppas att man kan lyckas sälja dem sen.

  • Äldre 10 Jun 09:29
    #32

    sunzhine: Kör på den 14:e. Det är ett bra datum . Vi kommer i alla fall att gifta oss då. Är här ingen annan som gifter sig den 14/8?

  • Äldre 10 Jun 19:03
    #49

    Fenixx: Spännande! Vår sa jag direkt. Han och hans fru kommer också att hjälpa oss med typ allt runt omkring. Lite som ett värdpar för gästerna även om det blir min mamma och pappa som står som det riktiga värdparet.

  • Äldre 10 Jun 19:24
    #51

    Vi fick i alla fall bara ett kvitto där det står, vikt guld, carat, kvalité på diamanten och så. Vi fick också till svar att det var äkthetsbeviset.

  • Äldre 10 Jun 19:31
    #53

    Jag är just nu lite besviken och lite förvånad. Den av mina 4 tärnor som jag trodde skulle bry sig minst (för hon har nyss fått bebis och så) frågar mest om hur det går, och de 2 som jag hoppades mest på att kunna bolla tankar och idéer med har inte ens hört av sig och kommenterat att vi bestämt datum och plats.

  • Äldre 10 Jun 19:56
    #55

    Jag hoppas och försöker intala mig själv att det är för att det är så långt kvar och att de kanske lossnar när det börjar bli på riktigt.

    Hur var det Fenixx... Skulle ni gifta er utomhus?

  • Äldre 11 Jun 14:48
    #86

    maj2010: Jag ska tänka på din "pappa" och hoppas att han repar sig snabbt.

    Sarahkka: Jättefint med dina ringar, tror det blir urfint! Jag har tänkte mig en alliansring som vigselring. Tror det blir fint till min förlovningsring som är en matterad rödguldsring med en enda brilliant som är lika bred som ringen och med en "svävande" fattning. Tror de kommer lyfta varandra liksom. Men så finns där ju 100-tals olika alliansmodeller så det blir väl till att prova.

    Fenixx: Usch vad jobbigt med din lokal. Jag hade fått spader om "vårt" Ellinge såg ut att inte bli av. Är det många av er andra som har backup-lokaler bokade? Det har inte vi tänkt på...

  • Äldre 11 Jun 14:52
    #87

    Vår toastmaster och hans fru vet jag också kommer engagera sig massor när det närmar sig nu. De fick en lite flicka för ett par veckor sedan så nu har de lite mycket att tänka på men jag vet att de kommer lägga ner hela sin själ i att ge oss ett fint bröllop.

    Fick veta att de på Ellinge kan ordna grå dukar till borden och röda servetter i tyg. Precis som vi ville. Fast vad tror ni blir snyggast när man har rött som accentfärg; grå duk, grå servetter och röda servettringar, eller grå duk, röda servetter och grå servettringar?

Svar på tråden Bröllop 2010 nr7