• Hempli­ng
    Äldre 19 May 17:09
    23807 visningar
    183 svar
    183
    23807

    Ännu mer fortsättning, bröllop Umeå 2009!!!

    Bra initiativ Umbraz! Hoppas de andra hittar hit oxå!

  • Hempli­ng
    Äldre 20 May 14:32
    #7

    Umbraz, så kul att du fått klänningarna! Tycker precis som du, det är förhoppningsvis bara en gång man gifter sig, och då är det roligt att få lyxa till det lite! Vi har beställt näbbklänningar från Änglalikt, känns jättebra. Vår ena näbb är 8 år och kände sig nog ganska speciell när hon fick åka och få en måttbeställd klänning, bara det är ju roligt att kunna glädja henne!

    Vi åker iväg till Sthlm i helgen, och då ska det fixas! Kläder till min sambo från Uppklädd, skor till mig hoppas jag, pyssel från Panduro.... Ska bli jättekul!

  • Hempli­ng
    Äldre 1 Jun 22:24
    #39

    Idefixen: STORT GRATTIS! Ser fram emot att kunna kika på lite inspirationsbilder i ditt galleri snart kanske?

    Umbraz: vilka härliga örhängen du hittat, kul med något "speciellt"!

    Jag känner att vi måste komma igång lite med planerandet igen, har legat på sparlåga ett tag nu, eftersom vi haft mycket annat. Men det är alltid en inspiration att kika in här och se vad som händer! ;)

    Nästa steg för oss blir nog att kontakta vår DJ för kvällen och se till att allt är grönt gällande det, boka sminkning och fixa program. Det är bara sex veckor kvar nu, och känns som att ingenting är ordnat!

  • Hempli­ng
    Äldre 3 Jun 09:36
    #53

    Idefixen: superfina bilder, kul att du la ut dem så att vi fick kika!!

  • Hempli­ng
    Äldre 3 Jun 09:41
    #54

    Oj, enligt vår gamla lista är jag "andra på tur" nu!! Känns väldigt spännande! Havsro är alltså näst på tur enligt den :)

    Någon som saknas i listan?

    umekicki79: GIFT Den 21 februari i Helena Elisabeth
    vill nu: GIFT Den 7 mars i Sävar kyrka
    Havsro: GIFT 16 maj Backenskyrka
    Idefixen: GIFT 30 maj Norrforskyrka
    Önskebrunnen 4 juli Umeå stadskyrka
    Hempling: 18 juli, Svedjans kapell och fest på lägergården
    Madam Mim: 25 Juli Svedjans kapell och fest på lägergården
    Violla: 25 Juli Tavelsjö kyrka (eller svedjans kapell)
    Sommarnoll9: 1 augusti ute vid Göstas loge
    070809: 1 augusti i Strömbäck
    umbraz: 1 augusti i Helena Elisabeth
    Brud augusti: 1 augusti i Backens kyrka
    Elmac: 7 augusti vid ett naturreservat på stranden
    Hoppan: 8 augusti Umeå stadskyrka
    Mymelody: 8 augusti Tavelsjö kyrka
    Umeå090815: 15 augusti Backenskyrka
    Shia: 29 augusti Backenkyrkan

  • Hempli­ng
    Äldre 10 Jun 17:40
    #61

    Hmm, vad har hänt här i tråden?! Verkar som vi alla har fullt upp med annat än att skriva här! Det får vi se till att det blir ändring på!:)

    Linnea alba, kul, det är ju verkligen JÄTTESNART för er! Hur känns det?

    Umbraz: Tack för tipset, Ingrids nästa alltså! Jag måste iväg snart och ordna underkläder jag också.

    Någon som har något bra tips inför festprogram, förutom de klassiska delarna som "ska" vara med?! Min tanke är att ha lite sånger, lite om varje deltagare, kanske något om oss och något pyssel. Försökte hitta några bra "comic-strips" (eller vad det nu heter) som man kan lägga in i programmet, men alla jag hittade handlade bara om att någon (oftast mannen) var tvingad till äktenskapet, ångrade sig eller liknande. Inget jag vill ha på vår dag! Så fler tips tas tacksamt emot!

  • Hempli­ng
    Äldre 12 Jun 10:38
    #67

    SommarNoll9; På www.gamman.se finns det en massa olika bilder från bröllop. Kan ju vara en bra inspiration, eftersom det finns kort från en massa olika fotografer och tillställningar.

  • Hempli­ng
    Äldre 15 Jun 21:38
    #73

    Går någonting "fel" så blir det så. Hur mycket man än tänker och funderar över det idag, så kommer det inte att göra någon skillnad. Så mitt första råd till dig är att försöka fokusera på nuet och det som händer idag, istället för att oroa dig över det som kan gå fel. Det enda oron gör är att försämra kvaliten på din nutid. Njut istället av planerandet!! Om något inte blir som ni har tänkt er, är det ändå bara ni som vet den exakta planen. Så går något på annat sätt än ni tänkt spelar det ingen roll!!

    Gällande maten kan jag inte riktigt förstå att du tycker att fläskfilé inte skulle vara fint nog. För oss är det lyxmat! ;) Jag var på ett bröllop för inte så länge sedan där vi fick pastasallad till mat. Själv har jag inte valt att bjuda på det, men det passade perfekt för de som gifte sig och smakade jättebra! Som Umbraz säger är det ju er dag. Tycker andra att det ska vara på ett annat sätt så får de väl göra så när de gifter sig.

    Det viktigaste är väl att ni blir gifta denna dag. Annat är ju bara aktiviteter runtomkring för att fira detta faktum. Det är inte ni som ska passa upp alla och se till att allt blir "perfekt", ni ska bara bli firade av era gäster!!

    Lycka till med allt, och hoppas du kan släppa oron!

    Linnea alba skrev 2009-06-15 15:25:01 följande:


    Ingen mer alltså som är nojjig över att saker ska gå fel??Det jag är mest nervös för är att folk ska tycka att maten är för enkel; Vi vill ju ha ett litet enklare bröllop, men man vill ju ändå att folk ska gilla det som bjuds. Vi bjuder på fläskfilé (som enligt cateringfirman dock är finare än den man köper i affären och nästan liknar oxfilé) Men mina nerver är verkligen utanpå just nu, och då blir det så att jag ångrar att vi inte valde den lyxigaste maten! Usch. Jag är säkert jättefånig, men man blir ju ett smärre nervvrak av att invänta sin bröllopsdag :) Tar tacksamt emot litet lugnande ord från er andra...!
  • Hempli­ng
    Äldre 28 Jun 18:11
    #91

    Blev oxå hippad igår!! Blev bortrövad från jobbet redan på morgonen av ett helt gäng utklädda i 80-talskläder!! Fick sedan gå runt på stan i min 80-tals outfit, spela in en skiva, leda ett bodypump-pass, sminkning och fest med lekar och tävlingar. Så otroligt roligt och bra planerat, är bara så glad!

  • Hempli­ng
    Äldre 28 Jun 22:39
    #96

    Så kul att du såg mig!

    Bara för att du jobbar på fredag ska du nog inte känna dig säker, jag var schemalagd att jobba 8.30-15.30, men min chef (och många andra) var inblandade i komplotten, så att jag skulle jobba var bara en manöver från deras sida! :)


    Umbraz skrev 2009-06-28 21:14:49 följande:
    Ha ha, då såg jag dig på stan!! Ni såg fantastiska ut!! :)
  • Hempli­ng
    Äldre 29 Jun 22:48

    Åh, mina skor som jag beställt kom idag. Tyvärr var de verkligen en besvikelse. För stora och inte så snygga som på bilden. Börjar kännas hopplöst!! Någon som har något bra tips på skor här i stan?!?! Har iofs sprungit överallt redan, men kanske någon som sett något jag missat?

  • Hempli­ng
    Äldre 30 Jun 16:55

    Tack för tipset, har inte ens stött på Frövi skor ännu, ska kolla upp det på en gång!

    Så himla roligt det låter med din möhippa, spännande och höra vad du ska göra med alla grejor!!


    Umbraz skrev 2009-06-30 16:08:06 följande:
    Jag köpte skor som de som dansar har av märket Rainbow, bild i galleriet, verkligen supersköna. Jag köpte de på brudbutik i stockholm. De var ganska dyra men man kan ju färga de och använda de vid andra tillfällen om man vill. Du kanske skulle kolla med Högtidskläder om hon säljer skor. Har du kollat på Frövi skor, kanske att de har någon kollektion som är lite "finare".
  • Hempli­ng
    Äldre 4 Jul 16:33

    Åh, så synd att vi inte sprang på varandra, det hade varit snyggt med dubbla "prinsessor" på kort! :) Kul att du också hade en rolig hippa i alla fall!


    hoppan skrev 2009-07-01 21:09:57 följande:
    Vi verkar ha varit ett helt gäng som blev hippad i lördags.jag blev oxå det. Min kille åkte dit på morgonen och jag stod och mös men det tog inte många minuter innan det blev min tur. Fick göra mycket rolit + gå på stan i en askunge dräkt occh krona en dag helt i min smak med ridning och megazon fångarna på fortet.
  • Hempli­ng
    Äldre 5 Jul 17:51

    Linnea alba: GRATTIS!!

    Låter som att ni hade en helt underbar dag! Synd bara med maten, men bra att du sa det, eftersom vi också ska använda oss av dem. Bra att veta att man kanske måste ligga på lite innan. Du sa att ni hade ett litet bröllop - hur många var ni?

    Vore jättekul att se lite bilder om du känner för att lägga upp något! :)

Svar på tråden Ännu mer fortsättning, bröllop Umeå 2009!!!