• zorken­19
    Äldre 18 Jun 20:39
    8560 visningar
    33 svar
    33
    8560

    Blivande Växjöbrudar

    Här är en till som ska gifta sig i Växjö! Nästa år den 14 augusti i Härlövs kyrka! Vi har bokat kyrkan och fotografen och ska titta på lokal nu i veckan som kommer. Tycker det är svårt att hitta en fin och bra lokal. Det är ca 60 gäster. Jag har varit och tittat på klänningar här i stan men tycker inte att de har så mycket fint så jag ska kika lite i göteborg istället. Tror jag ska boka tid på AM hårdesign men har inte bestämt mig än. Vad kul med en tråd för oss från Växjö :)

  • zorken­19
    Äldre 21 Jun 19:21
    #17

    JimLin

    Idéskrädderiet har bäst utbud i växjö. har varit inne på singoalla med men jag tycker deras klänningar är skitiga och sen tycker jag att om man provar en massa klänningar så sitter alla sååå bra säger de. Å det tror jag inte att alla klänningar gör på mig :) Ska åka till göteborg i veckan och tänkte kika runt lite där.

    Snowcloud

    Jag har kollat med mat och dryck men där måste man ta allt från dem så jag kände att det kan blir lite dyrt. Imorgon ska vi och titta på kök11, där får man ha med sig egen dryck. Tänkte be dem sätta ihop en offert på allt. Hur var Risingegården ? Såg att ni hade varit där och kikat!

  • zorken­19
    Äldre 22 Jun 19:50
    #18

    Nu har vi bokat Kök11!! jättebra lokal. Vi kommer att ta maten och personal m.m från dem och sen tar vi med egen alkohol. Skönt att äntligen ha hittat en lokal som vi verkligen tycker om. Hur går det för er andra ? :)

  • zorken­19
    Äldre 6 Jul 13:57
    #22

    ElinochIan

    Vi har bokat kyrka,lokal,fotograf,frisör. Alltså de lite större delarna. Så nu går jag runt och stampar hemma och vet inte riktigt vad jag kan göra mer :) Det är ju ett bra tag till augusti nästa år. Hur långt har ni kommit?

  • zorken­19
    Äldre 21 Jul 12:06
    #28

    Det är ju likabra att boka om man ändå vet vad man vill ha. Sen tycker jag inte det spelar någon roll att det är lite över ett år kvar. :) Nu får jag precis som jag vill ha det. hade jag väntat lite så hade det kanske inte gått.

    Macecrush
    Jag har än så länge bokat AM hårdesign. De skulle ha 2500:- för en bruduppsättning.

Svar på tråden Blivande Växjöbrudar