• oliver­oebbas­mamma
    Äldre 24 Apr 10:26
    103334 visningar
    734 svar
    734
    103334

    CAMBRIDGE kuren- tråd nr 14. Alla nya & gamla se hit!!

    Har bestämt mig för att köra kombinerad kur när min mage inte vill funka på ren!
    Fast jag äter inte särskilt mycket ändå...lite lite protein på kvällen..så jag kanske håller mig i ketos ändå?? Ska kolla det om några dagar!
    Någon som har nån solskens historia på viktnedgång på kombinerad kur??
    Mitt bröllop är om 10 veckor, så funkar inte kombinerat så måste jag köra ren...

  • oliver­oebbas­mamma
    Äldre 28 Apr 21:17
    #54

    Är den någon av er som känt sig svimfärdig när ni gått på cb? Jag höll på att svimma idag o det skrämde mig rejält...speciellt eftersom jag gick o bar på lillkillen i famnen! Sen var jag alldeles skakis i både armar o ben ett bra tag efter. Min sambo tryckte i mig massa choklad bitar för han sa att jag blev alldeles vit/grå i ansiktet!
    Så nu har jag ju alldeles säkert gått ur min söta lilla fas som jag kämpat för att komma in i

  • oliver­oebbas­mamma
    Äldre 29 Apr 21:20
    #68

    Hallo alla vackra smala tjejer där ute!!
    Här går det sådär..usch. Eftersom jag fick sån svim attack igår em, och sambon proppade i mig choklad så är jag nu sååå otroligt sugen hela tiden. Och till råga på allt så ställde sig sambon o dottern o gjorde kokosbollar idag (allt för att få en trotsig 3-åring att foga sig ) Tror ni jag kunde hålla mig??? Suck!

    Ändå hade jag gått ner 0.5 kg sen igår nu när jag vägde mig på kvällen...är inte det konstigt?!
    Iaf så har jag känt mig yr o konstig idag oxå. Min mamma hade en teori om att eftersom jag tappat kilon så fort att det skulle ha nåt med saken att göra..ja , inte vet jag!
    Imorgon är det ren kur och inget annat som gäller. Nästa lördag är det tjejfest och barnfri för första gången på nästan 3 år, så då tänker jag unna mig! Men sen ren kur igen...om jag klarar det fram tills bröllopet den 27 juni, men jag har upptäckt att jag går ner nästan lika mycket när jag kör kombinerad... Det värsta är bara att jag inte vet riktigt hur jag ska lägga upp kosten, känner mig så trygg när jag kör ren kur!
    vi får se!
    Blir peppad av att se alla här inne som är så starka o kör ren o går ner hur mycket som helst!
    Jag har iaf kommit i min klänning som jag köpte för liten...det fattades ca 1 dm för att kunna knäppa den, och på 2 veckor med både fusk och svimattacker så kommer jag nu i den utan problem, så jag är sååå nöjd! Men det skulle ju inte skada om jag kommer att få sy in den tillslut! Trodde inte det skulle gå så fort, kanske skulle köpt en mindre storlek ändå??
    Ja ja... nu ska jag krypa upp i soffan o mysa lite.
    kram på er

  • oliver­oebbas­mamma
    Äldre 8 May 08:42

    Hej hopp!
    Här har det fuskats en hel del, men på 3 v har jag nu tappat 10 kg, så det är jag jättenöjd med! Och då har jag som sagt fuskat en hel del!

    Imorgon är det tjejfest, så då kommer jag äta o dricka sen blir det ren kur till det blir dags för bröllop...nån vecka innan kanske man börjar trappa upp!

  • oliver­oebbas­mamma
    Äldre 13 May 10:08

    Här är det 4:e veckan jag kör. Kombinerad kur blandat med ren kur några dagar då o då
    Totalt minus 11,2 kg och massa minus på måtten!!!
    Känns otroligt skönt!
    Men tyvärr måste jag köra kombinerad kur eftersom min mage lägger av på ren! Någon som har nåt förslag på hur man kan få igång den på ren???

    Kämpa på tjejer, ni är såå dukiga!

  • oliver­oebbas­mamma
    Äldre 14 May 08:41
    Pentan skrev 2009-05-14 07:58:04 följande:
    Dag 4 -5 kg81,9 kg
    FASEN...jag är så impad av hur duktig du är!!
    Själv traglar man med kombinerad kur...får inte igång magen med ren..hur gör du?

    - 11 kg på 4 veckor ändå...och då är det verkligen inte ren kur!
  • oliver­oebbas­mamma
    Äldre 14 May 09:02
    MyStyle skrev 2009-05-14 09:01:06 följande:
    Jag har varit så galet hungrig de senaste dagarna men jag har inte ätit nåt annat än mina shakes ändå.Så imorse hade jag gått upp ett par hekto. AAARRRGGH!!!Blir så frustrerad! Jag som ville vara under 68kg innan lördag...
    Kan det kanske vara mens på g????
  • oliver­oebbas­mamma
    Äldre 14 May 09:09
    MyStyle skrev 2009-05-14 09:01:53 följande:
    11 kg på 4 veckor på kombinerad kur är jäkligt bra! Grattis!
    Tack!! Ja det känns jättekul! Verkar som min kropp är tacksam för lite mat emellanåt

    Det svåra är att inte dra iväg o fuska...du vet, man tänker..ja jag går ju ner ändå och så tar man sig en chokladbit! Det har hänt några gånger, men nu tänker jag på hur dåligt jag mår efter att jag gjort det, så nu har jag hållt mig ett bra tag
  • oliver­oebbas­mamma
    Äldre 14 May 09:30

    Ja, jag ska iväg o handla på mig nya smaker idag! Har bara cappucino och vanilj kvar och jag hatar dom! Kakao fungerar bäst för mig! Tror det är därför oxå som jag inte kör ren nu..jag får kväljningar av dom smakerna...usch!


    MyStyle skrev 2009-05-14 09:25:12 följande:
    Jag vet precis vad du menar! Det är just därför jag inte kan gå kombinerad kur. Har bättre självdisciplin när jag går ren kur Funderade på om det kunde vara mens på g. Jag har faktiskt helt tappat räkningen för den är så himla opålitlig nuförtiden...
  • oliver­oebbas­mamma
    Äldre 14 May 21:46

    Hahah..tack tjejer! Jag vet inte vad jag gjort...fuskat så in i bängen och då inte bara stoppat i mig protein om ni fattar vad jag menar!
    Men jag tror min kropp väntat på att jag ska ta tag i det här...så än så länge går det!
    Imorgon blir det ren kur igen..då jag köpt min favvosmak...nu har jag bara cappucino kvar och jag får inte ner dom, hur jag än gör!!
    Måste tappa 10 kg på 6 veckor...tror ni det går? Jag menar..det kommer ju inte gå så här lätt hela tiden!!!

    Ingen som har nåt förslag på hur man får igång magen på ren kur?

  • oliver­oebbas­mamma
    Äldre 18 May 07:50

    NU!!!! Är det mindre än 6 veckor kvar till bröllopet, och idag börjar min rena kur!! Nu har jag gått ner 11 kg på 4 veckor och då har jag knappast kört ren kur om man säger så! Men nu som sagt måste jag köra! Jag ber till högre makter att min mage kan fungera denna gång...annars får jag väl ta lavemang eller nåt..haha!

    Lycka till alla er där ute! Snart är det sommar o sol, och då kommer vi förhoppningsvis vara tillfreds med oss själva!!!

  • oliver­oebbas­mamma
    Äldre 18 May 21:00

    Här går det bra...kör första dagen på ren kur omgång nr 2!! Visst känner jag sug efter saker, men nu är det bara 6 veckor knappt kvar och nu kan jag liksom inte "ta ikapp" det sen, utan nu är det bara att köra på!
    Ska ner till min mamma några dagar med barnen och det brukar bli såååå god mat, men nu har hon köpt cambridge påsar till sin gubbe när dom hörde hur mycket jag gått ner, så nu kommer det nog gå jättebra!!

    Fryser som katten, men det ser jag som ett bra tecken!!

    Lycka till nu alla!! Vi fixar det här nu!

  • oliver­oebbas­mamma
    Äldre 24 May 21:42

    Tjena tjejer!!

    Vad duktiga ni är allihopa!! Verkligen!
    Jag kör på med min kombinerade kur, för än har jag inte kommit på nåt sätt att få igång magen på ren kur!

    Har varit nere hos min mamma med barnen några dagar och igår kväll så var mamma o hennes sambo på bröllop hos grannen!! Gissa om jag var såååå nyfiken att se! Dom hade nån tradition att vid en viss tidpunkt så fick alla som inte varit bjudna gå dit o "se brud" som det hette. Så vi traskade dit och VILKEN STÄMNING!! Gud så jag längtar till vår dag!!! Och gissa om jag blev ännu mer taggad att köra på med cb!!!
    Imorgon är det vägning o mätning...ska bli spännande o se om kombinerad kur funkar lika bra som ren...än så länge har det ju gjort det, men det borde ju kanske stanna av nån gång...har jag fått för mig!
    5 veckor kvar och jag ska träna stenhårt nu tänkte jag! Har hittills inte rört på mig mer än vad man gör som 2 barns mamma..vilket är en hel del. Men jag saknar den där "svettiga" känslan och att känna sig helt slut efter ett träningspass!

    Så nu blir det situps, armhävningar o låååånga snabba promenader med lite varvat med löpning!!

    Känner mig otroligt lätt i kroppen och förra veckan stod vågen på totalt - 13,3 kg...på 6 veckor...så det får man vara helnöjd med

    kör hårt nu tjejer...snart är det sommar

  • oliver­oebbas­mamma
    Äldre 18 Jun 10:36

    1 vecka lite drygt kvar nu till den stora dagen!!
    Jag kör kombinerad kur och har nu gått ner 16 kg och mängder med centrimetrar runt kroppen på 10 veckor!!! Är otroligt nöjd, men har ca 10 kg till som jag vill få bort. Men det får bli efter bröllopet!

    Nu måste jag fråga er tjejer...jag kör ju komb.kur. Och äter bara 1 måltid med familjen vid 16 tiden!
    Tror ni jag klarar att ta cb o enbart "leva" på det på den stora dagen fram till middagen o tårtan? Vill ju känna mig slank när man går fram till altaret
    Kanske skulle komplettera med nåt litet mellanmål...jag är så kluven!
    Mycket vätska blir det ju, men frågan är om man står sig på bara cb innan o under vigseln?

    Hur ska ni andra göra?

Svar på tråden CAMBRIDGE kuren- tråd nr 14. Alla nya & gamla se hit!!