• Englal­i
    Äldre 26 Apr 18:04
    15816 visningar
    99 svar
    99
    15816

    Fruar - sommarbröllop 2008

    Hej tjejer!

    Hoppas allt är bra och att ni njuter i den härliga solen. Här är grillen igång och jag ska strax slå mig nere ute på trädäcket för at käka. Det är så varmt!!! Dryga 20-25 grader hela dagen.

    Hur går det för Beckis? Har det blivit ngn bebis ännu?

    Härligt ställe du bokat Pumpkin!!
    Här har vi också bokat oss en myshelg. På fredag åker vi på spa-/god mat helg till samma ställe som vi tillbringade dagarna efter bröllopet, ska bli så mysigt!! Spaa, massage, goda middagar... i like =)

    Hur går det för Anja med flytten? Furillen... får man fråga hur det går med bebisverkstaden?

    Sköt om er! Nu är det middag som väntar!!

  • Englal­i
    Äldre 26 Apr 19:21
    #11

    Pumpkin: Nej det är nu på fredag, 1a maj, vi tyckte vi var värda det så som vi sliter i huset! Man ska vårda sitt äktenskap vet du... Haha!! Nej allvarligt, det är bara skönt att få komma iväg o mysa lite en helg.

  • Englal­i
    Äldre 27 Apr 20:48
    #16
    Pumpkin skrev 2009-04-27 17:30:58 följande:
    Jaha, och där kom beskedet. Lasse och hans kollegor åker på en 10%ig bruttolönesänkning och går ner på 4dagarsvecka. FUCK!
    Men Pumkpkin det är väl bara under förhandling än så länge? Vi har ju Scania där jag bor också och det var vad dom sa nu under dagen iaf. Men men, jäkligt surt!!

    Furillen: Jo vi har fått alla provsvar nu. Jag är fullt frisk och allt fungerar som det ska med hormoner & ägglossning och sådabt, vilket är en oerhörd lättnad!! A har också varit hos specialisten nu och jajamensan... visst har han den där inflammationen som jag skrev om innan. Som är så himla vanlig men fortf. relativt okänd. Så han går på behandling för det nu. Har ätit sin första penicillinkur, ska på ny behandling i juni och sen i september då han så gå på en nästan 100 dagars kur. Får inte äta medicinen nu över sommaren. Så det känns så skönt, att vi fått bekräftat att det faktiskt finns ett fel, att det inte är så att "det bara inte fungerar"... det hade varit mer frustrerande.
    Så nu håller vi alla tummar och så får vi se! Det här kan ta upp till ett år att bli av med, kan även fungera direkt. Men det är lika bra att ställa in sig på att det tar tid. Jag kör hela tiden med äl-tester också och dom senaste två gångern har mensen ordnat till sig riktigt bra, jag har tom. räknat ut äl och det har stämt. Så nu känns det lite ljusare!!
    Så tråkigt att höra om det ev. missfallet. Men du, mitt råd till er är: ta hjälp, direkt. Det känns så mkt bättre när man väl tagit tag i det o slipper grubbla, det släpper liksom när man vet att det ligger i någon annans händer att grubblar på problemet. Stor kram till dig!!

    Snitte: Åh så spännande... du måste hålla oss uppdaterade!!
  • Englal­i
    Äldre 27 Apr 21:33
    #18

    Ja för jag klippte en kille i från facket som sista kund i em och han berättade lite om det. Nej jag vet, man ska vara tacksam men det är ändå ingen rolig situation, absolut inte alls!!

  • Englal­i
    Äldre 27 Apr 21:38
    #20

    Jo det är ju så, då får man dra in på annat, absolut! Trist men sant...

  • Englal­i
    Äldre 27 Apr 21:50
    #23

    Haha du jag har redan läst det.. jättesvårt att råda när man inte är mamma själv. Men dom känslorna har faktiskt inte dykt upp hos mig. Finns inget vi (jag & A) längtar så mkt efter som ett gemensamt barn, som binder oss samman ännu mer... det är iaf vår förhoppning. Hoppas du kommer få samma känsla!
    Och ja, det är så skönt med proverna. Nu kan man liksom mer "ta" på felet, göra något åt det och lägga all energi vi lagt på grubbel och oro till något positivt istället!

  • Englal­i
    Äldre 27 Apr 22:00
    #25

    Jag har dig som favorit på Bloglovin så jag läser ofta

    Jag är ju ocks en analyserande männsika, men detta är ngt som känns så självklart och som jag längtar så efter så det har jag ännu inte lyckats analysera sönder.
    Visst oroar jag mig... kommer jag klara en förlossning? Kommer jag bli en bra mamma? Tänk om jag får en galen tonåring som bara super o börjar ta droger (haha ja SÅ långt har jag redan tänkt)? Kommer jag vara nojig och hypokondrisk över om barnet är friskt eller inte? Klarar vi det ekonomiskt? Ja... det finns tusen och åter tusen frågor men det kommer jag aldrig få svar på om vi inte prövar och jag tror, att i de allra flesta fall så överväger det goda det onda. Och så försöker jag tänka såhär: Det är SÅ många som sätter barn till världen varje dag och klarar det, så varför skulle då inte vi?
    Sen är jag fullt beredd på att vårat liv kommer se helt annorlunda ut efter att bebisen anlänt till världen, men på vilket sätt? Ja det vet jag inte, men jag ser verkligen fram emot att få ta reda på det. Jag är så redo för en förändring nu, jag vill ta "nästa steg", så enkelt är det.

  • Englal­i
    Äldre 27 Apr 22:11
    #27
    Pumpkin skrev 2009-04-27 22:04:45 följande:
    Vi oroar för helt skilda saker, det är lite roligt faktiskt
    Jag vet, det är ganska festligt faktiskt. Jag oroar mig mer för konkreta saker kring barnet och du för förhållandet/"ändrar livsstil" (förstå mig rätt)
  • Englal­i
    Äldre 27 Apr 22:21
    #29

    Haha... näe, jag har väl redan passerat dina orosmoln eftersom jag är SÅ inställd på att jag vill ha barn.
    Nej, nu blir det sängen här. Så jättetrött! Vi får analysera och grubbla vidare en annan dag...
    Natti natti!

  • Englal­i
    Äldre 29 Apr 20:36
    #32
    furillen skrev 2009-04-27 23:38:47 följande:
    Englali, vad skönt med svar! och att det är något som ni faktiskt rent konkret kan göra något åt. hoppas det ordnar sig för er nu då! håller alla tummar Pumpkin, oj vad tråkigt. hoppas ni kan lösa er vardag ändå.
    Detsamma du, jag håller alla mina tummar för er också. Och du, låt det inte gå för lång tid för er heller. Be om hjälp, det är ju faktiskt det finns för!! Kram på dig!
  • Englal­i
    Äldre 2 May 21:33
    #34

    Snitte: Ingen bebis än? Håll oss uppdaterade... o det var ju skönt för dig att BM bekräftade att alla barn kommer ut förr eller senare

    Ang. A:s medicinering så är den så otroligt stark, att han inte får vistas i solen när han äter den, därav är inte sommaren så lämplig. Det kan ta tid innan det hjälper, han ska på en beh. till den 9 juni och sen får vi se... läkaren sa att vi skulle iaf ställa in oss på att det kan ta upp till ett år innan det lyckas. Men men, vi får kämpa på

  • Englal­i
    Äldre 7 May 22:43
    #38
    Pumpkin skrev 2009-05-07 11:20:41 följande:
    Nu har Becky fått sin söta pojke!
    Åh har hon!! Härligt! Hur vet du det??
  • Englal­i
    Äldre 14 May 22:01
    #44
    Pumpkin skrev 2009-05-14 21:56:29 följande:
    Tjoho, nu är jag over HERE! Mitt på Manhattan
    Nice!!! Inte alls avis du... Ha det toppen där borta!!
  • Englal­i
    Äldre 16 Jun 23:07
    #63

    Hej tjejer!

    Jag lever... trots renoveringskaos och mängder av jobb. Men oj vad det går frammåt och vad fint det börjar bli i huset (i vissa delar iaf) Två dagar jobb kvar och sen midsommar, jobb nästa vecka och sen blir det semester v.27. Ska bli såå nice!!

    Hur har alla ni andra det??
    Anja är på Mallis, Anne har gått ett tag över tiden med bebismagen, Sitte och Steffi myser väl mest med bebis... sen har jag inte mer koll!

    Pumpkin: Härligt med så långt sommarlov, jag blir riktigt riktigt avundsjuk!!

    Furillen: Åh så mysigt med en liten valp. Det skulle jag gärna också ha en, tyvärr passar det inte så bra i våra liv just nu. Vi är hemma på tok för lite för att ha en hund. Men ngn gång framöver... absolut. Jag har haft hund i 20 år innan så det är lite konstigt utan. Men jag har ju juvelerna... min missar
    Måste få fråga dig hur det går för er... med bebisplanerna? Tänker på dig/er ibland o vet att ni kämpar på som vi!

    Ta hand om er tjejer och trevlig midsommar om jag inte kikar in här innan!
    Kram kram!!

  • Englal­i
    Äldre 25 Jun 20:05
    #77

    Furillen: Åh grattis!!! Stort stort grattis till er... jag är så glad för eran skull. Verkligen. Här kämpar vi på. A äter medicin nu och vi får inte "mysa" utan skydd förrän mitten på augusti så innan dess är det bara att glömma allt vad bebis heter tyvärr... Men åh så roligt för er! Nu får du fortsätta hålla tummarna åt mig.

    Anne har ju förresten äntligen fått en liten tjejja såg jag på FB, så roligt!

    Idag har vi bokat oss ytterligare en resa, i slutet på augusti drar vi till Cypern i 8 dagar. Riktigt nice ska det bli! (då kanske det kan bli en liten semesterbebis också... har min äl då nämligen om det fortsätter följa detta mönster jag har nu haha!!) Så nu jobbar jag en dag till, sen sem i 3 veckor, sen jobb i 4 veckor och sen blir det Cypernresan... så ljuvligt!!!

    Anja: Eran resa ser toppen ut, så härligt. Hoppas ni har njutit och gottat er i mängder!

  • Englal­i
    Äldre 25 Jun 21:34
    #79
    Pumpkin skrev 2009-06-25 20:10:07 följande:
    Englali: Härligt med resa till Cypern! Skulle också vilja åka iväg igen, men pengarna räcker inte riktigt till till allt man vill
    Nej det är ju tyvärr så, men det är ju inte så länge sen du var i NY o hade det gott!
    Vet ni att jag fyndade våran resa... på tradera! Haha, helt sjukt! Fritidsresor sålde ut ett gäng av sina augusitresor där på auktion. Så för mig och A, 8 dagar med allt (inte maten då såklart men transfer, flygmat o allt sådant) på ett 4-stjärnigt hotell precis på stranden gav vi dryga 8000. Inte illa va? Va inne på fritidsresor o kollade vad de skulle kosta egentligen att åka då och det låg på ca 15.000 för samma resa. Vilket fynd va!!
  • Englal­i
    Äldre 25 Jun 21:51
    #81
    Pumpkin skrev 2009-06-25 21:40:29 följande:
    Det var ett riktigt fint fynd! Och nej, det är klart. Vi var ju faktiskt i NY nyss. Men vi har aldrig varit på sol- och badsemester, så det vore mysigt att prova på tillsammans...
    Ah det är klart.. vi hade väl våran första "riktiga" sol o bad semester i Egypten. En äkta flygcharter. Sen har vi bilat i Europa på sol o bad, men det är ändå inte riktigt samma sak.

    Åh en dag kvar nu... sen hag jag semester!!! Underbara semester. Börjar den med mys med svägerskan (A ska jobba på nattklubb) lördagen är relativt obokad (ev spackling eller rensa land... hm... svårt val!?! ) och söndagen blir det nog lite soft After beach häng på Strand hotell i Borgholm på Öland. Det ni är inte illa, bästa stället att tillbringa en söndag på, ibland bara älskar jag att bo där jag gör.
  • Englal­i
    Äldre 28 Jun 00:08
    #85

    God kväll/natt!?!
    Maken jobbar som vanligt... första semesterdagen idag (eller den är ju egentligen på måndag) och jag har fogat taklister i värmen. Har ett sånt otroligt skönt lugn inom mig, nu när jag vet att jag ska få vara hemma o bara ha det bra i 3 veckor.

    Pumpkin: Fy tusan så orättvist... att du är ledig SÅ länge Hur kommer det sig? Den där spabrunchen låter mysig tycker jag!!

    Furillen: Jag bor inte på Öland, inte ens på sommaren. Men jag bor på fastlandet och rakt över sundet från där jag bor så ligger Borgholm/Öland så det besöks ganska ofta. Är det fint väder och bra sjö tar vi gärna båtarna över till After beachen, äter lite gott och sedan tar båtarna hem frammåt kvällen. Det är underbart!! Nu verkar det tyvärr inte bli så som vi planerat i morgon, men det kommer fler dagar.

  • Englal­i
    Äldre 28 Jun 00:15
    #88

    Pumpkin: Ah då förstår jag, men så himla härligt iaf. Verkligen!! Jag får vara glad för mina tre veckor och sedan min eftravecka i augusti.

  • Englal­i
    Äldre 29 Jun 22:21
    #95
    furillen skrev 2009-06-29 21:51:09 följande:
    Englali, ah jag förstår. vad mysigt! blev lite nyfiken om du var ö-bo bara. är ju själv uppvuxen på gotland och det är ju rätt likt öland på många sätt. (förutom bron iofs. det är en rätt stor skillnad )
    Mmm det är mysigt. Jag känner att jag bor perfekt placerat! Haha, helnöjd!!

    Anja: Tyvärr blir det nog ingen sem.bebis har jag fått reda på... vi får inte "sexa" då heller tyvärr.. så nej, det kan tidigast bli ngt i september. Åh det känns som en evighet... det här tar snart knäcken totalt på mig

    Idag har vi haft en riktig go-dag, första semesterdagen. Jag började med ansiktsnehandling, sen käkade vi lunch i solen. pysslade i lugn takt i trädgården, middag här ikväll med min bror o hans sambo och sedan två rundor krocketspel med dessert på det. Så här ska semestern vara... varför kan det inte vara såhär skönt jämt!?!
    Nu ska mannen och jag kika på en film.
    Ha det gott i värmen allihopa!!!
Svar på tråden Fruar - sommarbröllop 2008