• furill­en
    Äldre 26 Apr 15:36
    16027 visningar
    99 svar
    99
    16027

    Fruar - sommarbröllop 2008

    ser superhärligt ut!


    Pumpkin skrev 2009-04-20 16:18:50 följande:
    Nu har jag precis bokat ett hotellpaket till vår första bröllopsdag Blev ett fint hotell inne i Vasastan, med det här paketet: www.timehotel.se/main.aspxLängtar! Men först ska vi till New York - om 24 dagar!
  • furill­en
    Äldre 26 Apr 20:25
    #12

    pumpkin, ojoj vilken energi!

    vi ska också iväg på lite lyx nästa vecka! fick i födelsedagspresent av martin. vi ska en natt till hasseludden (spahotell). bad i mysiga pooler, massage och japansk mat. ska bli så härligt.

    Englali, klart du får fråga. nä men det går inte så bra. jag självdiagnostiserade mig ju till att jag haft ett tidigt missfall. vilket jag tror det var. har under den senaste månaden blödit sammanlagt nästan 3 veckor. sådär roligt faktiskt. men nu verkar det äntligen sen några dagar ha lagt av. men ju helt omöjligt att veta nu hur cykeln är. och om jag kommer ha ägglossning nu närmaste tiden eller inte.
    hur går det för er?? några provsvar?

  • furill­en
    Äldre 27 Apr 23:38
    #31

    Englali, vad skönt med svar! och att det är något som ni faktiskt rent konkret kan göra något åt. hoppas det ordnar sig för er nu då! håller alla tummar

    Pumpkin, oj vad tråkigt. hoppas ni kan lösa er vardag ändå.

  • furill­en
    Äldre 7 May 22:45
    #39

    åhhhhhhhhh. vet du om allt gick bra?


    Pumpkin skrev 2009-05-07 11:20:41 följande:
    Nu har Becky fått sin söta pojke!
  • furill­en
    Äldre 14 May 20:45
    #42

    hej Anja. kul att höra från dig!
    åh nej! vad är det för tvist?

  • furill­en
    Äldre 14 May 22:27
    #46

    well, bara att gå ut och dricka en cosmo då

  • furill­en
    Äldre 19 May 10:44
    #49

    Snitte, GRATTIS!!!!! så glad för din skull! härligt att det gick bra. välkommen leo!

  • furill­en
    Äldre 2 Jun 23:17
    #55

    Anja, fy vad tråkigt!! vilken bitch!
    förstår att ni är upprörda, det är ju felaktig information, ni hade säkert kunnat häva köpet med det som grund. nu fattar jag ju att ni inte kommer göra det som hittat ert drömhus men säljaren kanske borde tänka på det. det blir ju som du säger en verklig riktigt stor summa pengar om ni bor där i många år. verkligen otur med allt annat som strular också. inte alls sånt man vill hålla på med som nyinflyttad. hoppas er tvist löser sig snabbt och någon kan snacka lite allvar med den knäppa säljaren. tycker synd om er! kram

  • furill­en
    Äldre 2 Jun 23:19
    #56

    Snitte, hoppas det ordnar sig med utbildningen till Magnus. låter riktigt bra ju!

  • furill­en
    Äldre 14 Jun 21:17
    #58

    jodå, fast snart flyter man nog iväg i regnet

  • furill­en
    Äldre 14 Jun 22:18
    #60

    absolut. martin är i kenya men kommer hem på midsommarafton, vi ska spendera helgen hos mina föräldrar på gotland. ska bli mysigt! (hoppas så på sol) annars ser det ur som att det blir jobba hela sommaren för min del..
    var med martins faster och hämtade en hundvalp idag. så sjukt söt, en liten brun lurvig busig portugisisk vattenhund som heter flisan. hon somnade i mitt knä inbäddad i en handduk i bilen på väg därifrån. blev lite sugen på att behålla henne själv

    hur är det med dig? du måste ju berätta lite om NY!

  • furill­en
    Äldre 15 Jun 22:14
    #62

    han är där och jobbar med en dokumentär om mikrofinanser.

    åh vad trevligt med 30-års fest! och husvisning, se till att inte hitta drömhuset än då bara..

    låter sjukt kul att hänga i NY! hade jag gärna velat göra någon gång. har bara åkt igenom staden.

  • furill­en
    Äldre 17 Jun 21:42
    #65

    jaa. . mysigt med valp. fast det är ju martins fasters valp så vi kommer bara hundvakta ibland och så. men söt var hon!
    (vi har tyvärr absolut inte heller tid med något husdjur i våra liv. och så bor vi ju i stan. men saknar det för är uppvuxen med hästar, katter och hund.)

  • furill­en
    Äldre 21 Jun 20:15
    #66

    hej tjejer! har nyheter! egentligen alldeles för tidiga men för er kan man ju berätta
    JAG ÄR GRAVID!!!!!!!! superlycklig! har precis gått in på vecka 7. inte träffat nån barnmorska än. det verkar inte bli förrän om en månad.
    Englali, såg din fråga tidigare men duckade den lite då jag ju inte kunde berätta för någon annan innan jag berättade för Martin. Och han har vart i Kenya, ville inte ta det över en knastrig telefon. Så det blev i bilen på flygplatsparkeringen på midsommarafton. Han blev lika lycklig som jag. Blev också att vi berättade för mina föräldrar då det känns som de ändå skulle räknat ut det mot slutet av helgen efter jag tackat nej till alla alkoholhaltiga drycker och alla fiskar man inte får äta och varit konstant illamående och rätt yr. men annars tänker vi nog avvakta lite med nyheten, försöka ta det som det kommer och hoppas att vi klarar oss förbi vecka 12 som känns i fjärran nu.

  • furill­en
    Äldre 21 Jun 20:52
    #68

    Nienna,
    tack så mycket!
    och kul att se dig här igen. känns som det var ett tag sen. hur är det med dig?

  • furill­en
    Äldre 22 Jun 18:20
    #70

    Nienna, låter mysigt! hoppas solen skiner på er! och kör försiktigt!

  • furill­en
    Äldre 22 Jun 18:21
    #71

    var för övrigt tvungen att outa mig för mina två närmaste kollegor idag då jag började arbetsdagen med att spy...

  • furill­en
    Äldre 26 Jun 18:31
    #84

    hej tjejer! supertack för alla grattis och varma ord
    känns fortfarande rätt overkligt. trots att jag tänker på det hela dagarna i och med hur jag mår. bubblar av lycka men är samtidigt väldigt nervös att något ska gå fel. 5 veckor kvar tills vi kan andas ut. (klart tusen saker kan gå fel efter det med men inte lika höga odds iaf)

    Englali, klart jag håller tummarna för er! verkar ju perfekt med en semester där precis när ni får börja försöka igen. kanske precis det som behövs? att ni får komma iväg och slappna av. (och grattis till fyndresan )
    bor du året om på öland förresten eller är det sommarställe?

    måste erkänna att jag längtar efter semester efter att ha läst alla era inlägg på rad.. själv ska jag ju jobba nonstop hela sommaren. och dessutom är jag tröttare än jag någonsin varit i mitt liv tror jag. hoppas det vänder snart, nu känns det som jag skulle kunna somna gåendes på jobbet..

    jag och martin spånar dock om att kanske åka nånstans hela november. det vore så skönt. vi har haft några solsemestrar över åren men alla har varit 1-2 veckor. vore grymt att åka längre. verkligen slappna av och lära känna ett annat land. men det förutsätter såklart att jag mår bra då. kanske asien eller hawaii.

    nu kom han precis hem med mat! ska försöka äta lite..

  • furill­en
    Äldre 29 Jun 21:51
    #94

    Englali, ah jag förstår. vad mysigt! blev lite nyfiken om du var ö-bo bara. är ju själv uppvuxen på gotland och det är ju rätt likt öland på många sätt. (förutom bron iofs. det är en rätt stor skillnad )

  • furill­en
    Äldre 30 Jun 22:08
    #96

    Englali, åh nej så tråkigt att ni måste vänta ännu längre. ledsen. förstår vad du menar, vet hur du känner. det kan verkligen vara så tungt. men när du deppat klart över beskedet försök att njuta av semestern som låter fantastisk, ta det lugnt, ladda batterier, var tillsammans. tänk på att ni nu ju faktiskt får hjälp! kanske lossnar det för er till hösten och du får plussa och se fram emot en juni-bebis! håller tummarna för er!

Svar på tråden Fruar - sommarbröllop 2008