• Nienna
    Äldre 17 Apr 17:30
    15813 visningar
    99 svar
    99
    15813

    Fruar - sommarbröllop 2008

    Lägger i favoriter!

  • Nienna
    Äldre 21 Jun 20:24
    #67

    Stort grattis Furillen, hoppas allt går bra!

  • Nienna
    Äldre 21 Jun 23:26
    #69

    Furillen - Jo, jag kikar in här varje dag, men har inte haft så mycket att skriva... Det är bara fint, jobbade sista dagen idag och nu har jag 2,5 v semester. Jag och barnen sätter oss i bilen och åker söderut på tisdag, vi ska till mamma i Skåne men sover en natt på camping i Filipstad, det ska bli mysigt.

  • Nienna
    Äldre 26 Jun 10:13
    #83

    Hallå brudar! Blir lite avis när jag läser om alla era resor, jag och mannen har ju inte varit längre än till Trondheim tillsammans och det är inte långt. Vet inte när vi ska ta oss iväg på resan vi fick i bröllopspresent, till Spanien. Det blir inte i år i alla fall... Och även om vi tar oss iväg på den resan kommer det ju inte vara som "riktig" semester då vi kommer att bo i farmors lgh i pensionärsområdet Torrevieja. Vill också åka på sol- och badsemester, en äkta charterresa helt enkelt!

    Just nu är jag och barnen i alla fall nere hos mamma i Skåne, började åka ner i tisdags, sov i en stuga i Värmland och kom ner hit i onsdags. Jag körde bil och det är så skönt att kunna stanna när man vill och ta små pauser när ungarna blir för stojiga. Det var också roligt att köra den vägen, då jag aldrig varit i Dalarna och Värmland (vad jag kan minnas). Det var fint mest hela vägen och inte så farligt mycket trafik, semestrarna har väl inte kommit igång riktigt.

    Igår var vi i Åhus och åt glass, nån dag ska vi till Tosselilla och sen blir det även en tur till Ven. Som vanligt när man åker bort blir vädret bättre hemma än där man är, hemma är det sol, värme och vindstilla. Här är det sol och värme, men det blåser nåt fruktansvärt! Det är ju inga kalla vindar, men heller ingen skön sommarbris då man nästan blåser bort!

    Har lagt in lite bilder från resan ner (och kommer att forsätta lägga in bilder) i min blogg: bannahoj.wordpress.com

  • Nienna
    Äldre 28 Jun 00:14
    #87

    Pumpkin - Ja, fast ikväll har det varit lugnt, förhoppningsvis blir det bättre nu. Resan ner var väldigt mysigt, så skönt att kunna ta det lugnt och stanna när man vill och inte bara se allt rusa förbi genom ett tågfönster...

  • Nienna
    Äldre 29 Jun 17:55
    #92

    Anja - Här blåser det fortfarande, till och från, och det är inga nådiga vindar. Men så bor ju mamma rätt öppet också, inne i byn är det betydligt lugnare.

    Har varit på Skånes djurpark idag, fick se de flesta djur, men tyvärr ville inte vargarna visa sig denna gång heller.

Svar på tråden Fruar - sommarbröllop 2008