• Tootic­ki
  Äldre 2 Apr 09:27
  16226 visningar
  117 svar
  117
  16226

  Är helt förvirrad , vad ska jag göra(lååååång)?

  Jag har svårt att utläsa av din trådstart Vad det är du tycker om och älskar. Min spontana reaktion är att han utnyttjar dig, din ekonomiska situation. Han har inget jobb, han dricker för mycket och då blir han elak, han är svartsjuk, han visar inte att han älskar dig och ni har inget sex. Vad är det med er relation som du tycker om?

  Jag tycker det låter som om att du behöver göra slut och gå vidare och att han behöver söka hjälp för sina alkoholproblem och svartsjuka.

  Jag förstår att det inte är ett lätt beslut att ta, men min tolkning är att er relation de facto är över redan.

 • Tootic­ki
  Äldre 2 Apr 10:06
  #12

  Jag vill inte vara elak, men personer som har ett missbruk har ofta lätt att falla in i fler/ersätta ett med ett annat. Detta med sexchattandet kan definitivt vara en annan form av missbruk. 30 mail om dagen, fundera på siffran, den är hög!

 • Tootic­ki
  Äldre 2 Apr 10:31
  #20

  Here we go again skrev 2009-04-02 10:29:41 följande:


  Bauti:Har redan för ett tag sedan föreslagit behandling med då sa han att socialen kommer att bli inkopplad då jag har en mindre årig dotter boende hos mig.Jag kollade upp det och det stämmer.Jag har kämpat jättehårt med/mot hennes pappa via socialen då jag ville ha ensam vårdnad. Han träffade nämligen en kvinna under ett år som var ett psykfall detta ledde till att polisen kom till deras hus ett antal ggr osv...Detta var jättejobbigt för min dotter men nu har exet separerat fr kvinnan och vi har inga jätteproblem längre utan skrev på hos socialen att vi fortsätter med delad vårdnad.Vill inte starta om med allt detta !!Och ja visst förnekar han sitt missbruk , det är ju som sagt klassiskt!Vet ni om det finns andra sätt än att koppla in socialen i detta?
  Då får ni väl separera, din dotter måste väl ändå vara det viktigaste? Man kan ju inte använda det som förevändning för att stanna kvar i ett missbruk.
 • Tootic­ki
  Äldre 2 Apr 11:07
  #34

  Here we go again skrev 2009-04-02 11:06:50 följande:


  Är det någon här som tycker att det är en bra idé att visa denna tråd till honom ??Bara för att han ska se hur dåligt jag mår och hur utomståendeuppfattar vår situation.Kanske det hjälper honom till att söka hjälp?Är rädd att han ska gå helt under då jag vet att han har tidigare i loivet burit på självmordstankar.Detta har han berättat precis i början då vi träffades.Han var i en djup depression med alkohol involverat men enl honom själv tog han sig ur det och var "alkoholfri" efter det
  Det låter som om att han sagt ganska mycket saker för att hålla dig i "schack".
Svar på tråden Är helt förvirrad , vad ska jag göra(lååååång)?