• trampe­troll
    Äldre 12 Mar 23:02
    30657 visningar
    31 svar
    31
    30657

    Jag funderar på att utbilda mig till bröllopskoordinatorer, frågor!

    Jag håller med Luucie.
    Jag som kund hade inte alls tyckt att det var mycket att ha med en sådan här utbildning i bagaget, jag skulle absolut inte tycka att det verkar seriösare än om du är mycket drivande och kan din sak utan att ha gått en utbildning.Intressant att ni nämnde Axelssons, jag har själv utbildat mig där och jag anser att dte är en mycket stor skillnad att ha en kompetent utbildning på ett heltidstuderande i ett halvår i bagaget eller två ynka kurs tillfällen av en utbildning som bröllopsakademin erbjuder.

    Jag tycker också att kursinnehållet är torftigt, det kan du lika gärna lära dig på de där gratis "starta eget förläsningarna" som arbetsförmedlingen ordnar. Ha ett intyg från dem sedan så är du ju utbildad liksom...

    En annan sak som jag tror som bröllopskund att det finns två sorters kunder. Den ena kundkretsen skiter fullständigt i vad du har för utbildning så länge du är drivande, har referenser och har ett seriöst registrerat företag i bagaget. Den andra kundkretsen vill veta vad du har för utbildning och kommer garanterat då inte nöja sig med att du är "kompetent" för att du gått två helger som finns i det finstilta på bröllopsakademins kursplan.

    Du ska alltså enligt bröllopsakademin vara kompetent nog att arrangera ett bröllop för att du har läst sammanlagt 2 helger (24+24 arbetstimmar) i Stockholm med deras kursinnehåll?! Det skulle jag som kund tycka att den utbildningen inte säger ett jäkla dugg om vad för kompetens du har faktiskt.

  • trampe­troll
    Äldre 12 Mar 23:07
    #22

    Personligen tror jag att det bästa vägen att gå om man nu ska ha en utbildning är att satsa istället på en riktig utbildning till festarrangör (finns jättebra i London)och därefter komplettera med¨bröllopsakademins kurser kanske.

Svar på tråden Jag funderar på att utbilda mig till bröllopskoordinatorer, frågor!