• pandis81

    Bröllop 2010 nr 6

    jag har också hittat hit nu =)

  • pandis81

    hon som jag har beställt av skrev till mig,
    för hon har tydligen fått reda på allt som jag har sagt om henne här.
    Inte för att det gör något att någon här sitter och säger till henne vad jag skriver för jag står ändå för allt jag har sagt.

    Och jag tycker själv att jag har rätt att vara förbannad eftersom det ändå har gått snart 2 månader.
    Men anledningen till att jag har skrivit det här är för att jag har lättare att skriva av mig och kunna berätta om det för någon och för att faktiskt få lite respons i hur jag ska göra. Jag kan inte prata med min familj om det eftersom inte alla vet att vi ska gifta oss.
    Dessutom så finns ju BT till för att man ska kunna skriva av sig och få uttrycka sig i sina känslor om just bröllop.

    Så jag tycker inte att jag har gjort något fel i det hela.
    Men i alla fall.
    Hon skrev att hon hade postat det igår kl halv fyra för dom har poststopp kl fyra där hon bor, så att det skulle skickas iväg igår. Så då borde jag ha det imorgon om jag inte har fått något idag.
    Sen sa hon att jag kunde gott skriva vilken butik det var om jag hade lust till det och att jag var arg, för dom har ändå lagt ner butiken nu.
    och att hon har ju faktiskt bett om ursäkt och skickat nya varor och kompensation, att hon kunde ha satt in pengarna för varorna om det hade varit bättre.

    Men det är liksom inte pengarna jag vill åt, det är principen på att man faktiskt inte låter en kund vänta i nästan två månader innan man får sina varor. Det är bara det som retar mig något så jävligt.

    ja nu har jag skrivit av mig om det också
    förlåt tjejer för att jag har öppnat mig och ventilerat mina känslor men det var det jag trodde att forumen gick ut på.
    Men nu ska jag ju få sakerna imorgon (visserligen har vi inte sett det än) men sen är saken ur världen.

  • pandis81

    åå vad roligt
    grattis..
    vi väntar också tillökning i vänskapskretsen.
    ena tärnan och bestman är ju gifta dom ska ha en liten den här månaden eller början av nästa.
    samt så ska m2b bror ha i maj/juni så ameena ska få en liten kusin.
    Så det blir en väldigt rolig sommar.


    Fenixx skrev 2009-03-10 21:43:27 följande:
    har jobbat ikväll så hittade er först nu. är såå glad då en nära vän ringde precis och berättade att hon och hennes sambo blev föräldrar till en liten pojke nu ikväll.
  • pandis81

    okej för dom var jättefina
    det var ju ett riktigt bra pris också.


    makupala skrev 2009-03-10 20:57:41 följande:
    nu har jag också hittat hit.. pandis: hittade dem på ebay! 100st för ca 100 kr inkl frakt
  • pandis81

    jag vet inte om ett fotbolls vm kan styra hela planeringen, man tycker ju att familjen skulle kunna slita sig från det när man gifter sig,

    annars får ni väl dra ner en storbilds duk och projektor och visa matchen i festlokalen.
    Det hade nog jag gjort om jag hade fått samma datum om jag trodde att intresset fanns för det. Jag vet att det hade gjort det i våran familj.

    Men kan ni inte gifta er helgen efter fotbolls Vm då??
    vad blir det då 17/7 2010.

  • pandis81

    hej, jag har inte fått mina bubblor idag heller, men jag ska se med posten imorgon. Kommer dom då är det inga problem. Vi har ju haft lite snökaos här ett par dagar nu så det kan fördröja allt jag vet.

    Så jag ger det EN dag till pga vädret som har varit. Men sen så kommer jag kontakta dom igen. Det här är ju inte klokt att dom kan hålla på.

    Humlan: vad gäller 16 åringen så hade jag tagit tag i henne och sagt att om du inte slutar dricka, eller under värdiga omständigheter så kommer jag att kontakta soc och polisen så får dom ta konsekvenserna för dina handlingar. Och det kommer ju dina föräldrar få reda på.

    Det brukar hjälp att ta med dom på olika hem där berusade ungdomar hamnar eller på sjukhuset för att få dom till en väckarklocka

    Men ja jag hade nog ringt soc, eller pratat med föräldrarna en gång till och sagt att om inte ni tar åtgärder då gör jag det.

  • pandis81

    nä precis
    jag tror också att föräldrarna behöver få upp ögonen och behöver dom då lite hjälp på traven så är det bara att ställa upp. Även om det kanske skadar relationen mer nu i början än vad det kommer att göra när dom väl inser att du gör det för deras bästa..


    Fenixx skrev 2009-03-11 20:07:55 följande:
    pandis>> jobbigt när man ser saker som händer ens anhöriga och ingen tar tag i det. men nog inte fel att föräldrarna får upp ögonen innan något värre sker med.
  • pandis81

    jag vet inte vilket som är bäst.
    att ringa får man ju prata med någon direkt men samtidigt så är det kanske lättare att utrycka sig i ett brev. Då får man med sig allt som man vill ha sagt. Det är lättare att glömma saker när man pratar med dom på telefon.

    Jag hade nog faktiskt skrivit ett brev.


    Humlan66 skrev 2009-03-11 20:43:44 följande:
    Jag jag skickade faktikst in ett brev till soc för 1 år sedan anonymt.. men då gällde det hennes kompisar och deras föräldrar som visste ett hon bara va 15 år men ENDÅ bjöd på sprit i deras hus- då vart dom kallade till ett förhör Men nu vet jag inte om jag ska ringa eller skicka ett brev igen :-s
  • pandis81

    hej smilla välkomen

    nu tror jag att jag har fått mina efterlängtade bubblor, ska gå till affären i eftermiddag och hämta det. Håller tummarna för annars vet jag inte vad det är som kommer på posten.

    annars har det varit lite lugnt nu ett tag, jag funderar på om jag ska boka in ett möte med den eventuella lokalen när jag är hemma i Linköping ett par extra dagar innan mannen kommer. Ett första möte kan ju vara trevligt. Då kan jag lämna ameena hos min mor eller svärföräldrar.

    Ska kolla om hon kanske kan. Någon av dom dagarna, för att gå igenom lite mer.
    Vad tror ni om det. Det är ju nästan ett år innan och då kan man få ett preliminärt pris också.

  • pandis81

    vi har kommit ganska långt om man ser till småsaker, för det har jag nog bestämt det mesta tror jag,
    Vi har även bestämt vart vi ska ha festen, och det blev första stället vi kollade på, men det var för att vi fick ett bra pris och ett underbart bemötande, så då kunde jag inte motstå och min sambo känner sig också bekväm där. Det är mellan våra barndoms bostäder i Linköping så på så sätt kan det inte bli bättre.

    Det som är ett litet problem för oss nu är att jag vet inte hur det kommer att gå. För jag har förlorat jobbet och letar förbrilt efter något nytt, men än så länge kan vi inte spara så mycket.
    Men jag tror det kommer att gå vägen i alla fall.

    *lika nyfiken som alla andra, vart i sverige befinner du dig*


    Smilla1983 skrev 2009-03-12 11:42:53 följande:
    Oj, ni har kommit långt! Vi ligger lite efter ;) Vi har också planerat in Juli.. fast den 18.. (vad det lutar åt nu)! Vi vet dock inte vilken budget vi kommer ha förrens efter sommaren.. Om föräldrarna bidrar och om sambon får förlängd anställning. Men jag har börjat kika på saker till mig :) Hittat massa fina klänningar :D
Svar på tråden Bröllop 2010 nr 6