• melonb­uske
    Äldre 10 Mar 19:20
    141295 visningar
    1511 svar
    1511
    141295

    Bröllop 2010 nr 6

    *kommer in här jag också*

  • melonb­uske
    Äldre 10 Mar 22:07
    #16

    det är nog tur att jag är ute i god tid... är inne på min hmm... *räknar efter* 4e eller 5e variant på inbjudningskorten nu. ;)

    imorgon ska jag till den lokalen vi allra helst vill ha *nervös* hoppas de har bra priser då det egentligen är det det hänger på!! *håller tummarna*

  • melonb­uske
    Äldre 10 Mar 22:15
    #21

    Fenixx: är bara en variant som är "köpekort", de andra är egengjorda... så jag har ju möjlighet att fundera vidare. :) men tycker det är så roligt att sitta och pyssla och testa saker. :) Nu är jag inne på ett vikkort som ser ut som så att den vänstra fliken är lite mindre än de andra två, den i mitten, där ska själva inbjudan sitta och på den till höger ska det vara en liten sned "ficka" där man stoppar ner ett vikt kort med praktisk information. *gillade idén*

  • melonb­uske
    Äldre 11 Mar 15:27
    #37

    nu har jag varit och tittat på lokalen! en helt underbar lokal och de som äger stället är huuur mysiga som helst! fick te och bulle, satt ner och pratade om allt möjligt, gick rundvandring osv. var där i ca. 1½ timme!! :O visst, det kostar men jag kommer nog göra allt för att få ihop budgeten till att kunna ha det där! *föll direkt*

  • melonb­uske
    Äldre 11 Mar 15:28
    #38

    humlan66: gud va tråkigt :(

  • melonb­uske
    Äldre 11 Mar 16:51
    #44

    sarahkka76: jo, fick en cirka-offert. det skulle gå på ungefär 1100:-/pers och i det ingår då all mat (förrätt, varmrätt, efterrätt), fördrink, ett glas till förrätten, två till varmrätten, portvin till efterrätten och avec till kaffet. tårta ingår också. dessutom personal, städning, dukning osv. det enda som tillkommer är om man vill ha musik så får man fixa det själv och alkoholen utöver den till maten (vilket vi inte kommer att bekosta utan vi kommer ha betal-bar) samt bordsdekorationer (bortsett från ljuskandelabrar).

  • melonb­uske
    Äldre 11 Mar 16:51
    #45

    Fenixx: ja det är helt underbart! hoppas bara att vi lyckas lägga upp budgeten så vi har råd med det. tror det skulle bli såååå lyckat att ha festen där! dessutom ligger det inte långt ifrån kyrkan, tar MAX 10 min med bil. :)

  • melonb­uske
    Äldre 12 Mar 11:49
    #61

    välkommen Smilla! Jag har inte kommit riktigt lika långt som bl.a. Fenixx men lite på väg är jag iaf. :) Vart i vårt avlånga land bor du då? :)

  • melonb­uske
    Äldre 12 Mar 18:28
    #93

    Humlan66: den offert jag fick på Rastaborg var 48.000:- för hyra, övernattning och frukost för 50 pers har jag för mig ingick.

  • melonb­uske
    Äldre 12 Mar 21:59

    humlan66: ja, det är just det att mat och dryck inte ingår... och det brukar ju hamna på en del bara det. annars hade det varit ett riktigt bra pris. men näe, jag har hittat vart jag vill vara. iofs inte jättebilligt (ca 1100:- /pers) men jag älskar det och ägarna är de mysigaste bröderna jag någonsin har träffat! så måste se till att få budgeten att funka.

    sen har jag suttit och gjort ett inbjudningskort nu ikväll. blev riktigt nöjd, trots att det inte är exakt så som det skulle se ut då jag inte har beställt nån personlig stämpel och inte har riktigt allt material. men tanken blev skitsnygg och min m2b tyckte det också :D

Svar på tråden Bröllop 2010 nr 6