• molnis
    Äldre 29 Mar 18:56
    10275 visningar
    54 svar
    54
    10275

    April-2010

    här är en till! 17 april 2010!=)

  • molnis
    Äldre 19 Apr 13:02
    #33

    I fredags var det exakt 1 år kvar för oss också. Just nu händer ej så mycket, har inte vart här inne på bt på ett tag heller. men känns skönt att att inte greja med bröllopet hela tiden=)Men nu börjar de bli dags att komma igång lite igen känns det som.

    Vart och när ska ni andra gifta er?

    Vi kommer gifta oss borgligt på stora holms säteri (I göteborg) den 17 april.

  • molnis
    Äldre 3 May 16:22
    #37

    Hej! Hur går det för er planering?

    Vi håller på att kikar runt på vart bröllopsresan ska gå. Vi vill passa på att komma iväg på en lite större resa så den känns viktig.

    Jag ska försöka få ihop en spec på min klänning så ska jag se om den sys upp i kina eller om min svågers syster gör det (fick reda på i helgen att hon gör en del sånt tillsammans med en till tjej..).

    Ska ringa vigselförrättaren nu snart och se om han kan/vill.

    Även kontakta en fotograf och få priser.

    Så lite grejer att fixa med, skönt att få gjort lite innan sommaren.

  • molnis
    Äldre 3 May 20:40
    #39

    Får man fråga vart det var någonstans?=)

  • molnis
    Äldre 4 May 16:32
    #42

    Du är så välkommen så!=)

    Vi sa "inte på sommaren" men va först inne på höst men det kändes inte vi på något vis så blev det april till slut. Eftersom vi bestämde det i januari så har man nu varit extra uppmärksam under den här aprilmånaden. Kännt efter hur det känns med vårkänslor och hur träden knoppar och slår ut osv. Det känns helrätt! Vi har det den 17e så blir lite innan all grönska men det är en "glad" årstid har jag lagt märke till nu=)


    Mimini skrev 2009-05-04 12:29:19 följande:
    Om jag får som jag vill så ska vi gifta oss på påskafton 2010. Är ju lite beroende på om det finns någon präst som vill viga oss just en afton sådär. Har för mig att kyrkorna brukar ha påskgudtjänster och sånt.Men vi ska kolla med kyrkan här i våran lilla ort om prästen har lust. Om inte så vet jag inte riktigt om jag ska vara i april-tråden =) Då vi inte har något annat datum bestämt och så.
  • molnis
    Äldre 16 May 13:25
    #46

    Ringde vigselförrättaren igår och han ställer upp, ska bara dubbelkolla med frun först=) De skulle på någon resa över påsk men han var nästan säker på att de var hemma till vårt datum! Så får besked nästa v.

    Håller på att bestämma hur min klänning ska se ut, ska antagligen börja rita å sy den efter midsommar. Så lite tid på mig att bestämma mig.

Svar på tråden April-2010