• Emmox
    Äldre 1 Mar 11:49
    17816 visningar
    153 svar
    153
    17816

    minus 5 kg!

    I'm on! Började redan i tisdags, men jag har 10 kilo att bränna bort tills jag är nöjd. Dricker ren kur av Cambridge och sen så blir det bra mat och träning.

  • Emmox
    Äldre 1 Mar 15:19
    #4

    Låter fint det! Du är duktig som kör på att äta bra ;) tar längre tid men säkert mer skonsamt mot en själv. Själv skulle jag gärna vilja sätta tänderna i en macka eller något, men då är alla pengarna slängda i sjön. Bäst att hålla sig borta från köket ;)

  • Emmox
    Äldre 2 Mar 08:58
    #8

    Fashiongirl: jo, jag lyckades undvika mackan! =) Jag vill så gärna göra det här, så varför ska jag inte kunna klara det när andra gör det? Drack nån lightpulverdryck från cambridge, lite sötsur men helt ok för att dämpa begäret. Det var inte så jättegott heller så jag nöjde mig efter ett glas och sen var det inte mer med det haha.

    Emersson: haha! välkommen =) blir det inte svårt att hålla reda på alla trådar? ^^

    tonårsmorsa: 200 meter! Vilken lyx. Jag har faktiskt funderat på att sluta cykla till högskolan, vilket tar 20 min, och börja gå. Kanske det är bättre? Vet inte hur långt det är dit, men det blir ju en bra promenad! Lycka till! Har du en crosstrainer? Det är ju super! Jobba på den så ska det bli bra!

    LYCKA TILL ALLIHOPA! Ska väga mig på onsdag så får jag se hur mkt jag har gått ner på ren kur på 8 dagar. Spännande!

  • Emmox
    Äldre 2 Mar 16:31
    #10

    Kämpa på =) övervinn suget! Vet hur det känns... och det kan vara jäkligt jobbigt, men jag brukar bli kvar vid datan om suget är som värst och ta ett glas vatten eller så istället =) Här regnar det så det blir ingen promenad tyvärr..=/

    Jag tror det är bäst att väga sig en gång i veckan, som jag väger mig en gång varje onsdag. Så slipper man panikväga sig hela tiden. Tror det blir jobbigt då...

    Jag tror jag är riktigt sugen på massa mat för jag har min "röda vecka". Brukar äta choklad då haha! Ska ta en sån där cambridges limedryck senare ikväll för att stilla det värsta.

    Kämpa på allihopa!

  • Emmox
    Äldre 2 Mar 18:54
    #13

    Va kul att vi blev fler =) Bra!


    EllaBellaG skrev 2009-03-02 16:47:22 följande:
    Jag är på! 5 kg är vad jag behöver få bort också. Nådde mitt första viktmål för ett par veckor sedan då jag gått ner 10 kg. Ska också försöka rota fram stegräknaren och ta upp "10 000" steg om dagen. Någon annan som är på?
    Grattis till dina tio kilo! Om jag lyckas hitta en stegräknare lovar jag att hänga på =)
  • Emmox
    Äldre 3 Mar 13:19
    #21

    EllaBellaG: Jag hade tänkt köra i två veckor till, dvs i tre veckor, men om jag inte är nöjd och känner att jag orkar ta mig igenom någon vecka till så ska jag göra det.

    Jag tänker som så, att om jag går ner fem kilo under den vikt jag startade på, och sedan övergår till fast mat, brukar man gå upp två kilo. Då har jag ju eg bara gått ner tre kilo, och det känns fjuttigt med tanke på hur länge man har hållit på. Så så länge jag orkar att låta bli att äta, tills jag når mitt mål så ska jag fortsätta med kuren. Jag längtar verkligen tills jag når mitt mål!! =) Ska se om jag hittar en billig stegräknare idag i stan.

    Leeloo: Vad äter du då? Hur lyckas du plussa ihop "matten" så du vet att det endast blir 1000 kcal. Stark jobbat iaf!

  • Emmox
    Äldre 3 Mar 13:22
    #22

    Vena: Vad jag har hört så är det möjligt att man kan minska i kroppsstorlek även om man inte går ner något på vågen. Vet inte hur det kommer sig, men det ska vara så ibland. Som dom som gått ner jättemycket men hamnar i en "stillastående" fas i en vecka lr två som ändå känner hur kläderna blir större och större. Väg dig när du tycker det känns som det är dax. Jag kör på en dag i veckan.

  • Emmox
    Äldre 3 Mar 15:45
    #29

    EllaBella G: sopp-"detox"? hur funkar det? vad är det gjort av? Åt du av godiset då? Eller du bara handlade det? Försök att känna ditt motstånd segra när du inte handlar något onyttigt. Känslan kan ofta vara underbar. Jag var i affären idag och tittade på allt godis och mums de har, men jag nöjde mig med att känna doften, sedan betalade min kille för sin mat och så gick vi =)

    Ska kolla stegräknare imorgon när jag handlar från ck-kuren. Blev inget idag. Ska bli kul och tävla =)

    fashiongirl: grönsaker... mmm! Vill ha det nu hahaha. Jag har samlat på mig en massa tips från olika tidningar jag läser. Du kan göra "plankan", armhävningar, bröst-och ryggövningar... sök lite på internet så hittar du nog något. Plankan är hemsk, men effektiv! =) Starkt jobbat! Fortsätt så.

    Jag gick också en timmes powerwalk idag. Måste säga att en väldigt bra effekt från ck-kuren är att jag vaknar jättetidigt om morgnarna och då är det perfekt att ta en promenix innan stan hunnit vakna.

    t2cksam: Lycka till med din viktgrej =) är på cambridgekur så.. hoppas nån vill hänga på ;)

  • Emmox
    Äldre 3 Mar 15:46
    #30

    Många smajlisar det blev! Imorgon är det kris. Har ingen "frukost"-shake till imorgon... så frågan är om man ska äta något "vanligt" eller äta en varm soppa till frukost... =/

  • Emmox
    Äldre 3 Mar 22:20
    #32

    EllaBellaG: ja, jag har klarat mig hitintills. Jag måste bara få känna doften, så jag kan drömma lite. Men det är inte så att jag blir paniksugen för att jag känner doften, för då hade jag försökt hålla mig undan.

    Äh, det är bara att ta nya tag. Nästa gång vinner du säkert fighten! Du har ju som sagt gått ner 10kg och det är en enorm vinst i mina ögon. Så kör på!

    Sopp-detoxen låter spännande, kanske man ska pröva nån gång!

    Nä, usch, måste komma igång med riktigt träning. Jag är så lat^^ blir bara promenader hela tiden, men då får man inte upp flåset.

    Godnatt!

Svar på tråden minus 5 kg!