• Persia­nbride­2009
    Äldre 13 Feb 21:29
    24977 visningar
    27 svar
    27
    24977

    ska du/ har du bott i Iran med din persiska M2B?

    Vad intressant för mig att höra att du kan tänka dig flytta till Iran. Jag är född här och har bara varit och hälsat på ett par gånger men jag hade aldrig kunnat tänka mig att flytta. Hur jag än vänder och vrider är Sverige mitt hem och inte ens USA var spännande för mig (kom hem efter 1 år). Allt i Iran är ju så annorlunda från den värld vi lever i här, jag tror inte jag hade kunnat anpassa mig till det.

    Hur kommer det sig att ni vill flytta? Pratar du persiska?
    Lycka till med allt!

  • Persia­nbride­2009
    Äldre 17 Feb 11:54
    #18

    Tycer du är en stark människa men ett otroligt mod. Att kunna flytta till ett annat land (oavsett vilket) med annat språk och kultur är modigt! Jag är inte orolig att du ska bli utsatt för hela hemska utan min dotter skiten eftersom det är bullshit! Klart det finns idioter men folk tror ju det är så alla lever i Iran... men du verkar ju veta bättre!

    Jag önskar dig lycka till och hoppas allt blir som du önskar dig. Omidvaram khoshbakht beshi =)!


    Sophie09 skrev 2009-02-14 17:21:58 följande:
    tack persianbride2009! :)jag har varit i iran och jag vet att det är ett annorlunda land. men jag är absolut inte rädd för det. snarare tycker jag att det skulle vara spännande. min man har hela sin familj där och längtar tillbaka. hade varit kul om våra framtida barn får en stor dos av den kulturen också.. det är en väldigt stor förändring men samtidgt får vi mycket stöd ifrån hans familj. jag håller på att lära mig persiska, har förstått att det är viktigt att kunna därnere:)
Svar på tråden ska du/ har du bott i Iran med din persiska M2B?