• Umbraz
    Äldre 13 Feb 17:54
    46172 visningar
    402 svar
    402
    46172

    Mer fortsättning! Bröllop Umeå 2009!

    Fasen vad fort det går innan de stänger ner trådarna, eller är det bara jag som tycker det?
    Det är iallafall tur att du håller koll på det "Vill nu" så att det startas nya trådar vartefter.

    Jag har idag varit ock kikat på min vigselring, den är klar och finns i butiken, men jag valde att ha den förvarad där då den ska graveras och våra förlovningsringar ska fixas till, så vi hämtar allihopa senare.
    Rackarnas så fin den var, precis JAG!!! Längtar tills jag får den på mitt finger.

  • Umbraz
    Äldre 13 Feb 20:30
    #3

    Jag har verkligen stålsatt mig, klänningen hänger ju i källaren...jag har faktiskt bara tagit den på mig en gång sedan jag köpte den i julas. Det här med ringen tror jag var bra, där hade jag varit farlig tror jag. Jag hade nog velat visa alla som kom hit.

    Vill nu skrev 2009-02-13 19:52:13 följande:


    Fick faktiskt ett GB-inlägg om att det var dags! Vad kul med ringen!!! Kan vara bra att ha den förvarad, så man inte provar sönder den! Är lite nervös för att så kommer bli fallet med både klänning och ring här!
  • Umbraz
    Äldre 16 Feb 09:09
    #16

    Jag ororar mig också för den dagen då jag måste lämna in min ring...har funderat på att skaffa mig en annan ring och ha under tiden. Men det var ju smart det där som "DanKat" tipsade om att man kunde få låna en ring. Undrar om de gör så på Guldsmedjan, måste nog kolla upp det.
    Jag har inte varit utan min ring en dag på 10 år, när jag tar av mig den känns det helmysko, så jag måste helt klart sätta dit en annan ring när vi lämnar in denna.

    Vill nu skrev 2009-02-15 21:22:06 följande:


    Vad kul att fler och fler hittar hit! Har försökt tipsa, men tror jag missade några, så vet ni om några irrande umeå-brudar så kan ni ju meddela dem! Vi var och lämnade in förlovingsringarna för putsning igår. Snacka om att man känner sig naken utan den! Är ingen smyckemänniska i vanliga fall, men den har ju varit med varje dag i 4 år!
  • Umbraz
    Äldre 17 Feb 15:27
    #40

    Vad roligt att fler hittat hit! Välkommen "miaumeå"!!!
    Så kul att du hittat klänning, det är som en stor sten faller från ens bröst när den är inhandlad.

  • Umbraz
    Äldre 17 Feb 17:14
    #42

    Tjena brudar!
    Har varit i kontakt med Margareta på högtidskläder idag, hon ska hjälpa mig att lägga upp fållen på min klänning och sy in den lite vid bysten. Hon var överranskande nog jättetrevlig :)
    Så hon verkar ha bättre dagar för de som inte visste om det!

  • Umbraz
    Äldre 17 Feb 18:43
    #46

    Har faktiskt ingen aning om vad det kostar? Måste ju liksom ha hjälp oavsett vad det kostar. Men kanske kan det ligga på ett par tre hundra?


    SommarNoll9 skrev 2009-02-17 17:41:24 följande:
    Så bra! Vad får du betala för det? Jag köpte ju min klänning där och måste ta in den lite vid bysten och skulle man då ta in den i sidorna kostar det 200/sidosöm. Nu har jag dock en sömmerska inom kontaktnätet så hon kan göra det gratis
  • Umbraz
    Äldre 17 Feb 18:48
    #47

    Jag gör också mina inbjudningskort själv. Tar bara kartongpapper och viker så jag får ut 2 kort på ett A4. Sen tar jag ett mindre lyxigt pappersark,på vilket jag skrivit ut tjusig text på datorn.Sen sätter jag fast det på kartongen. Stansar ut hjärtan i snyggt papper och limmar på. Har inte bestämt mig för om jag ska ha ett snöre om än.
    Väldigt enkla och stilrena kort blir det av detta. Har en bild i mitt galleri från någon av kortfirmorna som mall, ska dock ha brunt och cremefärger istället.

  • Umbraz
    Äldre 17 Feb 18:54
    #48

    "mindre lyxigt" lät helt galet. Jag menar ju en mindre storlek på pappret fast lite lyxigare kvalísort!


    Umbraz skrev 2009-02-17 18:48:13 följande:
    Jag gör också mina inbjudningskort själv. Tar bara kartongpapper och viker så jag får ut 2 kort på ett A4. Sen tar jag ett mindre lyxigt pappersark,på vilket jag skrivit ut tjusig text på datorn.Sen sätter jag fast det på kartongen. Stansar ut hjärtan i snyggt papper och limmar på. Har inte bestämt mig för om jag ska ha ett snöre om än.Väldigt enkla och stilrena kort blir det av detta. Har en bild i mitt galleri från någon av kortfirmorna som mall, ska dock ha brunt och cremefärger istället.
  • Umbraz
    Äldre 17 Feb 20:31
    #50

    Oj, det låter ju jättefint ju!!!
    Jag var faktiskt inne på grönt och vitt till en början jag med men ville ju få in hösten på något vis och då blev det brunt och creme.
    Skulle vara jättekul om vi alla i tråden kunde ta en bild på våra inbjudningskort så att man får se det färdiga resultatet.
    Själv måste jag sätta fart att färdigställa dem.


    SommarNoll9 skrev 2009-02-17 20:11:36 följande:
    Umbraz: våra inbjudningskort påminner om varandra, men vi tar ut tre/a4 så att de blir avlånga. har grönt under och vitt ovanpå. ska ha vitt sidenband runt och så en eller ett par pärlor klistrade på det snirkliga mönster sambon designat till korten
  • Umbraz
    Äldre 18 Feb 11:18
    #59

    Vi ska ha Pachebel Canon in D som ingångs och soundtracket till JUNO "All I want is you" som utgångs.
    Sen har vi två killkompisar som ska spela under vigseln och den första låten är "The weddingsong" av Bob Dylan och sen letar vi febrilt efter en till låt. Vi vill ha en kärekslåt med en fin text som inte blir för smörig. Inga svenska tjejballader eller Ted gärdestadslåtar. De är fina men passar inte oss helt enkelt. Det måste vara mer avskalat. Vi har några alternativ, som Kent "utan dina andetag", Ben Harper "forever", Coldplay "yellow" De är alla starka låtar men de känns inte klockrena, skulle gärna ha något oväntat...puh, det är inte lätt det här.


    Idefixen skrev 2009-02-18 10:36:29 följande:
    Idag ska jag hämta ut mina ringar!Spännande!!! Nästa steg är nog att planera in - utgångsmusik, psalmer osv.Vad ska ni ha som in - utgångsmusik?
Svar på tråden Mer fortsättning! Bröllop Umeå 2009!