• Stardu­sty
    Äldre 10 Feb 10:05
    31882 visningar
    35 svar
    35
    31882

    Viktminskning med Modifast

    Den med kaffe är supergod!
    Tricket med chokladen är att du ska ha mer vätska i, jag kör ca en halv liter vätska och skakar ordentligt (och länge). Då blir den god!

  • Stardu­sty
    Äldre 10 Feb 10:11
    #5

    Sopporna har jag provat potatis/purjolök och sparrisen, båda helt okej. Tycker dock att man blir mindre mätt av soppa, men det är nog bara psykologiskt. Hallon provade jag för länge sen, tror de har nytt "recept" nu så jag kan inte uttala mig om den. Men gillar man sött gillar man nog den. Jag själv tycker att både vanilj och hallon är för söta till frukost, så kaffe och chokladen är mina favoriter. Kaffen är det absolut godaste, som en moccashake

  • Stardu­sty
    Äldre 10 Feb 10:12
    #7

    Modifast finns på apoteket men är betydligt billigare att köpa från hemsidan, www.modifast.net

  • Stardu­sty
    Äldre 10 Feb 12:14
    #18

    Vill man gå ner i vikt har måltidsersättningar ett statistikt gott resultat, givetvis i kombination med motion. Att det är socker i dem är väl inget konstigt, konstigare vore om det var choklad UTAN socker. Men men, jag tycker ersättningarna är bra som komplement ifall man inte hinner äta eller som jag som har svårt att äta frukost, då tar jag en modifast istället.

  • Stardu­sty
    Äldre 10 Feb 12:47
    #21

    Fast du går ner i vikt om du enbart äter måltidersättning, att man bör träna samtidigt är för att man tappar så mycket muskelmassa annars.
    Därför exempelvis Nutrilett vågar gå ut med att man får pengarna tillbaka om man inte går ner i vikt när man enbart äter deras produkter.


    Tillde skrev 2009-02-10 12:19:23 följande:
    Hehe jag tycker att det är underbart roligt att det på alla viktminskningskurer står att det "ger garanterat resultat", och sen kan man läsa i liiiten stil "i kombination med motion" Hehehe jodå nog går man ner med det mesta om man motionerar med Och ÄNNU roligare är pillren där det står att det ger garanterat resultat "i kombination med rätt kost och motion" Haha, snacka om at gardera sig!Meeeen det var OT, flåt TS kunde inte låta bli...
Svar på tråden Viktminskning med Modifast