• Mirfak
    Äldre 11 Feb 13:08
    11102 visningar
    72 svar
    72
    11102

    Skelleftebrudar

    Hej!
    Jag är åxå Skelleftebrud, har typ alldeles nyss börjat planera allt. Idag har jag bokat kyrkan (det blir Landskyrkan) och håller på att leta efter en festlokal. Vad mkt det är att bestämma och ordna... Jag har iaf lite tid på mig :)
    Både jag och min m2b är datanördar, så vi kommer köra lite på det temat. Hoppas inte min mor blir alltför besviken, men så länge vi inte gifter oss i piratutstyrslar så tror jag hon är nöjd ;)

    har ni förresten hört talas om Tre Loger? Vet ni nåt om det? Är det en bra lokal?

    Dinnajad 090801
    ElMac 090807
    Mirfak 090919

  • Mirfak
    Äldre 15 Feb 11:50
    #34
    Dinnajad skrev 2009-02-13 08:41:57 följande:
    Ingen aning. Men du har ju ett bättre argument än många genom att din blivande har den traditionen.Jag är också nervös över diskussionen med prästen eftersom min sambo absolut inte är troende och har svårt för flera av momenten. Det intressanta är att jag inte kunde förutsäga vilka delar som han skulle haka upp sig på. Jag är uppvuxen inom EFS och sånt är naturligt för mig. Men han hakar upp sig sånt som att prästen säger: inför GUD och i denna församlings närvaro... vilket jag tycker är en petitess som han kan ignorera om han inte tror på Gud.Vet ni om några borgliga vigselförättare i stan att ha som backupplan om det skulle låsa sig totalt mellan min sambo och prästen?
    Precis så har jag det åxå. Min fästman är vad han kallar för militant ateist och jag själv är kristen. Han tycker det känns jobbigt det här med präst, och kyrka egentligen, men det är ju inte ett sommarbröllop så vi valde kyrka. (Dessutom är kyrkor snygga)
    Jag har flera ggr sagt att vi kan ha både präst och borgelig förrättare, alltså samtidigt som när folk från olika religioner gifter sig och har två förrättare från varsin "sida". Det vill han inte ha, men han vill inte heller att prästen ska säga sånt som "inför Gud" osv.
    Vi har fått tipset om att Timothy Law är en bra präst, han är lätt att ha och göra med. Det var dessutom m2b som hade fått tipset och gett det till mig sen, då blir lättare än om det var jag som fått tipset först...
  • Mirfak
    Äldre 17 Feb 23:51
    #36

    Är det nån som kommer ihåg hur den där ramsan går? Nånting lånat, nånting fått, nånting gammalt, nånting blått...?
    Och har ni några bra idéer på hur man gör snygga, enkla, billiga, men ändå lite speciella, bordsplaceringskort?

  • Mirfak
    Äldre 6 May 23:09
    #67

    Jag ska göra min sminkning på body shop, där har dom brudsminkning för 500 typ. Då får man komma in en gång innan och bli provsminkad, så att man får känna efter om man trivs i det osv. Det kändes väldigt proffsigt faktiskt :)
    Fast jag tror ändå att jag kommer att välja det billigaste alternativet dom har, dvs dom gör en sminkning för 150 kr nån gång innan och jag tror att dom hade nåt erbjudande att man då får smink för 300 kr, nåt åt det hållet iaf. Sen kommer jag att göra själva brudsminkningen själv.
    Eftersom det ska vara en neutral sminkning och jag inte är helt borta när det gäller smink så tror jag att jag fixar det själv :)
    Fast det är klart att man skulle haft bra kontakter som kunde ordna det för en billig peng :P

  • Mirfak
    Äldre 7 May 11:42
    #69

    @Dankat
    Jag ska göra håret på Hufvudsaken, men jag tyckte deras sminkning var väldigt dyr. Jag tror jag tycker det är väldigt dyrt för att jag känner jag kan göra det själv, hade jag inte haft en aning om hur jag skulle sminkas hade det nog varit en annan fråga :)
    Håret har jag ingen koll på hur man fixar, så det får dom ta hand om :) Känns även bra att i det priset så ingår m2bs hår, och jag tror dom nämnde nåt om att dutta över med lite puder på han... Det ska jag inte nämna dock, det får han upptäcka själv.

Svar på tråden Skelleftebrudar