• Lische­n
    Äldre 13 Mar 22:18
    2691 visningar
    18 svar
    18
    2691

    Linköping/Norrköpingsbrudar Augusti 2009

    Jaha - hittills har jag hållit mig från att skriva själv i ngr trådar... men nu börjar det faktiskt närma sig och jag tänkte att det skulle bli lite mer verkligt om jag började prata med nå'n om det. Det är nämligen en relativt välbevarad hemlighet än så länge. =)

    Den 8 aug ska vi gifta oss är det tänkt. I skogen utanför Lnkp.

    *Exakt vart är bestämt o bokat.
    *En klänning har jag hittat, men inte vågat köpa än.
    *Sambon ska återanvända sin kritstrecksrandiga kostym, men han har inte provat den på ett tag så vi vet inte hur den sitter.
    *Ringarna är bestämda, men inte köpta...hoppas att Guldfynd ska köra en 2 för 1-drive snart...

    Förutom sambon är det en kompis som vet när, var, hur (ja, ungefär lika mycket som vi själva vet...dvs inte helt bestämt än) och en syster som vet att det ska ske... men inte mycket mer.

    Jag förvånas över hur nervös jag faktiskt börjar bli... det känns jättefånigt!! Har läst hur långt andra har kommit, och insett hur mycket vi har kvar att göra. Usch, vi är inte de mest drivande personerna, sambon o jag... hur ska det gå?! =)

  • Lische­n
    Äldre 16 Mar 11:22
    #17

    Nä, det ska inte bli hemligt men jag är så nipprig så jag vill helst inte diskutera det med mina närmaste. Jag är lite rädd för att de ska ha för många åsikter om det hela; hur, var, när... och jag tror att jag kommer att lyssna alldeles för mycket på dem och bli ännu nipprigare.

    Mycket skönare att snacka med er som också är mitt i det hela. Och vara lite anonym... =)

    Jag hittade även tråden Augustibrudar-2009... såg att du hängde där också.. =)

Svar på tråden Linköping/Norrköpingsbrudar Augusti 2009