• femini­stbrud
    Äldre 17 Feb 09:53
    96049 visningar
    302 svar
    302
    96049

    Porr!

    Jessica, det är ju verkligen fruktansvärt! Lagen skyddar faktiskt sådna som du för det är inte tillåtet att utnyttja sin ställning för att få sex. Jag blir också så förbannad på att de andra inte gjorde något åt saken! Vet du vad han gör idag? Han kanske fortsätter som förr... Hemska tanke!

  • femini­stbrud
    Äldre 19 Feb 13:07

    Åh, jessica! Jag blir så ledsen när jag läser detta. Det är så fruktansvärt och precis som Aleta säger så var det aldrig ditt fel.

    Jag pratade med en kompis som är jurist och denna man skulle förmodligen kunna fällas för utnyttjande av underårig. Eftersom du var underårig och dessutom underordnad denna man så är det olagligt. Jag vet inte om det hjälper dig idag, men det kan ju vara bra att veta att det inte är så att det är ditt fel. Hade du varit över 18 hade det varit svårare att bevisa att han gjort sig skyldig till ett brott, men chefer få inte tafsa på underåriga oavsett om de är med på det eller inte. Nu är jag inte jurist, så jag kan ha fel, men så fattade jag att det fungerade.

    Det är jättebra om du vågar dela emd dig av dina erfarenheter så att fler kanske vågar säga ifrån om det skulle bli deras tur.

  • femini­stbrud
    Äldre 22 Feb 15:56

    Nej Jessica, jag tror inte heller att det räknas som våldtäkt. Däremot sexuellt utnyttjande eftersom du var underårig och han var din chef. Jag har som sagt talat med en jurist om detta och det var hennes svar. Man får inte ligga med underåriga så länge den är i beroendeställning (chef - anställd). Hade du varit 18 hade det varit en annan sak.

    Men borde detta inte kunna vara ett solklart arbetsmiljöfall? Ingen jurist här inne?

  • femini­stbrud
    Äldre 22 Feb 16:23

    Man ska ha klart för sig att även om du kände att du ville vara hans flicka och ville vara till lags så har han inte rätt att utnyttja sin ställning för att få det, eftersom du var underårig.

  • femini­stbrud
    Äldre 27 Feb 08:56

    Jag som är lite lagd åt det hållet tycker inte att det är avtändande med tjejsex, men vad jag stör mig på är att det sexet bara är inriktat på att tillfredställa manliga fantasier. Det är ju inte härliga tungkyssar och erotiska smekningar tjejer emellan. Det skulle väl vara att göra det för mycket lesbiskt. Jag har en flatkompis som alltid brukar understryka att tjejsexet i heteroporrfilmer inte har något att göra med lesbiskt sex, och det är inte svårt att se.

    Sedan tror jag nog att samhället påverkar porren mer än tvärt om.


    lillabruden skrev 2009-02-27 05:33:34 följande:
    jo men visst är det så! det finns ju alla möjliga varianter men det framkommer ju inte i filmerna och det var ju det jag menade.. Tycker att det är löjligt vanligt med tjejsex i så att säga "vanliga" p-filmer.jag kanske är gammalmodig men ska jag se en porrfilm så vill jag inte se 90% tjejsex medans killen står o tittar på liksom... och det är intressant att dessa filmer faktiskt påverkar vårt samhälle som det gör...eller kanske det är tvärtom?
  • femini­stbrud
    Äldre 28 Feb 14:54

    Jag tror snarare Britney Spears är förebilden för stringtrosor, än porren. Det är möjligt att det ena föder det andra, men att tioåringar vill bära string kan man knappast lasta porren direkt för.


    lillabruden skrev 2009-02-27 19:17:12 följande:
    där sa du det jag försökt få fram och det är ju inte så att jag tycker det är "fel" med tjejsex i p-filmer för hetros men som du säger är det riktat mot männens fantasier! Trist tycker jag.Tror du inte det finns en koppling till porren och att 10åringar vill ha string trosor och se sexiga ut? Britney Spears, Paris Hilton o många fler försöker ju inte vara "fin-sexiga" precis....det är porrigt o inget annat /tycker jag...
  • femini­stbrud
    Äldre 28 Feb 15:05

    Jessica, jag är hemskt ledsen, men på ditt senaste inlägg tycker inte jag att det låter som att du har en sund relation.

    Varför har han ett behov av att du är som i porrfilmerna? Och varför känner du inte varningssignaler där? Om han verkligen älskade dig så skulle han väl inte vilja att du var någon annan när ni har sex, eller?

    Sedan tror jag att det är bättre att du väntar något år med bröllop så att du får känna på hur det är att leva med honom i verkligheten. Vad sitter han inne för? Vad är det som gör att du tror att han inte kommer att göra det igen? Att han är väldigt svartsjuk är ytterligare en varningsklocka som ringer.

    Jag är ledsen, men jag förstår din familj.

Svar på tråden Porr!