• Aleta
    Äldre 17 Feb 09:05
    95314 visningar
    302 svar
    302
    95314

    Porr!

    Jag blir dessutom jättearg på de som visste om det och inte varnade för honom!
    Varför låter man en 17-årig tjej utsättas för något sådant utan att vara förberedd?
    Om man vet om det så kan man försvara sig och blir inte helt paff. Det är nog inte ovanligt att många blir så chockade att de inte gör något.

    Grrr, visst är han ett as, men hur kunde de låta bli att säga:
    "Se upp för gubben på kontoret, han tafsar om han får en chans."
    Då skulle fler tjejer komma undan, det är jag säker på, och han skulle säkert få sig en och annan hurring också.

    Att stå och se på och låta något hända när man vet att det kommer att göra det är nästan lika illa.


    passionsblomman skrev 2009-02-17 08:58:19 följande:
    Ja du, jag vill fasen kräkas när jag hör det här!Jobbar aset kvar där och lever i högönsklig välmåga?Vart kan jag skicka bajset han förtjänar i sin brevlåda!!!???Det VÄRSTA är att han ju knappast är ensam! Jessica M skrev 2009-02-17 00:26:51 följande:
  • Aleta
    Äldre 17 Feb 09:14

    Han kanske ser på dem och fantiserar att det är du. Det tror jag är det troligaste.

    Har det aldrig hänt att du tittar på läckra bilder av t ex Jonny Depp?
    www.babble.com/CS/blogs/famecrawler/archive/2008/10/13/sexiest-man-alive-johnny-depp.aspx
    Inte önskar du väl att din kille är han för det?

    Prata med honom om att du känner dig osäker på vad han vill ha i sängen när han ser på porr. Om ni kan tala med varandra utan att döma så kanske ni båda kan lära er lite mer om varandra.

    Jag kan se på porr ibland själv, och inte sjutton skulle jag vilja ha någon av dem jag ser, aldrig i livet. Det är bara en krydda i sexlivet.


    rosett skrev 2009-02-16 17:59:06 följande:
    Kanske inte hör hit..men är det någon mer än mig som "upptäckt" att er pojkvän varit inne på div. sidor?Just nu känner jag mig bara väldigt liten, som att jag inte räcker till, jag känner mig bara grå & dyster & har en stor klump i magen.Ska jag ha sex & tänka på att han varit inne på såna sidor?Ser han mig eller "dom"?När jag är naken med honom, tänker han på någon annan då?Upptäckte att han varit inne på såna sidor av en händelse i helgen och satt uppe med sidorna när han kom hem. På något märkligt sätt känns det som att han har varit med någon annan, bakom min rygg. Vad ser han för intresse med detta? Ska man bara acceptera att det är en "grej som killar gör"? Hjälp?
  • Aleta
    Äldre 19 Feb 09:16

    Jessica, vad du än gör, så skyll inte på dig själv. Han visste precis hur han skulle göra för att manipulera dig.

    Det är mycket lättare än vad många tror som aldrig råkat ut för något att man blir passiv av chocken. Det är ju bara att tänka på alla de gånger någon har sagt något dumt till en. Oftast vet man inte vad man ska svara, det dräpande svaret kommer man på först flera timmar senare.

    Just det här att du var helt oförberedd och han i en maktposition i kombination med att du var ung gjorde att du inte hade några inbyggda försvarsmekanismer. Det visste han och utnyttjade!

    Det är hemskt att han gör det fortfarande och jag blir ännu argare på alla de som jobbar där och bara låter det hända. "Praktikanter = lovligt byte" grrrrrrrrr!
    Hade någon bara viskat åt dig: "Se upp med gubben" så är jag säker på att du hade kommit undan, då hade du redan varit på din vakt.

    Jag hoppas att du kan bearbeta detta, kanske ska du göra upp med de andra på jobbet om det är för jobbigt att konfrontera honom. De har också del i skulden som inte varnade dig innan. Om inte annat så kan du skicka dem ett anonymt brev och säga åt dem att varna alla praktikanter istället för att skicka dem på slakt som lammungar. Berätta hur illa du mådde och att de är delaktiga som låter det ske med unga oerfarna tjejer.

    Kram på dig.

  • Aleta
    Äldre 20 Feb 09:35

    Jessica, jag tycker fortfarande likadant.

    Han visste precis hur han skulle göra. Han såg att du var osäker och efter vad du berättar så hade han lång erfarenhet av att manipulera unga tjejer med hjälp av sin maktställning.

    Jag skulle gissa att han använde den där hårda klatschen i rumpan för att få dig ur balans och även för att se hur du reagerade. Om du genast hade försvarat dig så hade han säkert bett om ursäkt och varit sååå oskyldig.
    Just att han tog i så himla hårt visar att han hade en tydlig plan. Han slog dig faktiskt, du säger ju själv att det gjorde skitont. Det är inte bara sexuella trakasserier utan även misshandel. Han kunde lika gärna ha gett dig en örfil, avsikten var densamma, men det är lättare att komma undan med en smäll i rumpan.

    Först få dig helt förvirrad och sedan mycket skickligt intala dig att du var med på dig och att det hände på grund av att du var "en viss sorts flicka". Skitsnack, glöm inte heller att han var advokat och säkert visste hur han skulle få till gråzoner som skulle göra att det skulle bli svårt för dig att polisanmäla. Han såg till att skuldbelägga dig och fortsatte även att utnyttja dig sedan.

    Angående kärringarna (förlåt) som jobbade där så är det tyvärr så att alla ger sig på den som är längst ner i rang. Medvetet eller omedvetet så rättade de in sig i sin chefs led och behandlade dig lika illa som han gjorde. Istället för att göra det medmänskliga, nämligen hjälpa och stötta dig, (det var ju inte första gången detta hände!) så hackade de på dig och hjälpte faktiskt din chef att utnyttja dig.

    Jag ska inte sticka under stol med att det säkert finns de som skulle döma dig. Det finns många som aldrig har hamnat i en situation där de medvetet manipuleras. Alla är vi dessutom olika, några hade genast börjat slåss när han klämde till dem i rumpan, men det är mycket färre än man tror.

    Om du fortfarande mår dåligt av detta så kanske det skulle vara bra att gå i lite terapi ett tag.

  • Aleta
    Äldre 20 Feb 14:30

    Hoppas att han råkar ut för en "Lisbeth Salander".

  • Aleta
    Äldre 22 Feb 09:18

    Ja Jessica, han hjärntvättade dig, mycket skickligt också med hot och beröm blandat. Han verkar ha övat länge. Du var bara 17 år då och helt oförberedd, så han visste att du var ett lämpligt offer.

    Så otäckt det låter att den där kvinnan från anställningsintervjun såg till att du blev kvar!

  • Aleta
    Äldre 22 Feb 17:01

    Du är så klok Celeste97!

    Jag kan bara skriva under på det som sagts. Jag blev manipulerad och hjärntvättad i mitt förra förhållande. Det tog många år innan jag kunde prata om det eller ens vara arg och tycka att det var hans fel. Det var först när jag gjorde som Celeste sa, radade upp händelser och vad som sagts, som jag såg ett mönster jag inte hade uppfattat när jag var mitt i det.

  • Aleta
    Äldre 1 Mar 11:40

    Jessica, efter att ha läst ditt långa inlägg så är min reaktion att du omedvetet provocerar din omgivning, din familj, oss här på BT. Du älskar inte dig själv och har ett behov av att få bekräftelse av omgivningen. Du pressar hela tiden fram gränserna och kommer att göra det ända tills du får negativa reaktioner.
    Ditt undermedvetna får då bekräftat det du tänker innerst inne: "De tycker inte om mig för den jag är".
    Vad som exakt har orsakat att du inte tycker om dig själv behöver du ta reda på, min gissning är att det som hände när på var 17 år har väldigt stor inverkan. Du har hållit det för dig själv och även lagt skulden på dig själv.

    Du är inte unik, det finns fler som gör så här och tyvärr kan hålla på med det hela livet. Du behöver bearbeta det som har hänt och lära dig att älska Jessica!
    Innan du verkligen kan acceptera och älska dig själv för den du är så kan du inte få en riktigt underbar relation med någon.

    Som det är nu så stöter du bort de som verkligen älskar dig och väljer att söka kärlek och bekräftelse hos någon som du får förnedra dig för och inte kan vara dig själv med. Det känns tryggast för dig, eftersom du inte tycker att du är värd att älska så visar du inte ditt rätta jag och när du gör det ser du till att pressa på för att skrämma bort dem som accepterar dig för den du är.

    Det är ett mycket självdestruktivt beteende och jag känner igen mig själv för tjugo år sedan även om det inte gick så långt som det har gjort för dig. Snälla, tro mig, du behöver vara för dig själv och få hjälp att inse att Jessica är en person som du, och därmed också andra, kan älska. Alla människor har fel och brister, men det vägs upp av andra egenskaper.

    Din fästman har ingenting med det här att göra. Visst förtjänar han en chans och ett nytt liv när han kommer ut, men det är inte du som ska se till det, det ska han själv. Om ni ska få en ärlig, långvarig relation så måste du må bra först.

    Snälla, sök professionell hjälp, du förtjänar att må bra och förstå att du ÄR bra.

  • Aleta
    Äldre 4 Mar 12:54

    Tack!


    Nova08 skrev 2009-03-04 12:40:00 följande:
    Mycket bra sagt Aleta!
Svar på tråden Porr!