• Tindra­gull
    Äldre 31 Jan 04:17
    95320 visningar
    302 svar
    302
    95320

    Porr!

    Inte läst igenom hela tråden, utan bara läst TS.
    Porr är ok tycker jag. Vill man pyssla med det så varsågod... Händer att jag själv tittar på porr och ibland ihop med m2b.

    Att vara porrskådis anser jag är som vilket kroppsarbete som helst, man sliter bara på andra delar av kroppen.

    Inom mitt yrke råkar jag ofta ut för både det ena och det andra, men detta utan att jag har något att säga till om. Om någon tafsar på mig på jobbet, får jag "ta det" (en chef som uttryckte sig så, inte jag). Är man inom porrindustrin så är det liksom det man får betalt för och man vet vad man ger sig in på och vad man kan vänta sig.
    Och får jag däng på jobbet får jag inte ens polisanmäla det...

  • Tindra­gull
    Äldre 31 Jan 15:28

    lillabruden, wiggy, passionsblomman, Baby S & Lennarts Fru:

    Jobbar inom vården. Råkar ut för snuskgubbar inom arbetet titt som tätt och en del är våldsamma. Enligt de chefer jag haft är det inget jag kan polisanmäla, det är bara "att ta det"...(pga sekretess och så). Helt sinnessjukt för hade jag råkat ut för samma saker som privatperson så hade jag kunnat anmäla.

    Men det är sån skit vi har så bra lön för! *ironi*

  • Tindra­gull
    Äldre 31 Jan 20:24

    Ja, risktillägg och minst en vecka extra semester skulle vi ha!

  • Tindra­gull
    Äldre 31 Jan 20:26

    Ja, risktillägg och en extra vecka semester skulle vi ha!


    passionsblomman skrev 2009-01-31 20:54:15 följande:
    Usch! Jag vet! Jag håller helt med dig!!!Det där gäller i en del andra sammanhang också, i någon slags "kunden har alltid rätt"-missuppfattning.Folk tycks tro att det innebär rätten till lite allt möjligt.Fy! Jag tycker både du och jag (buitiksbiträde) borde ha risktillägg så det så!
  • Tindra­gull
    Äldre 31 Jan 20:27

    Ja, vi borde ha risktillägg och en extra vecka semester.

  • Tindra­gull
    Äldre 31 Jan 20:29

    Ja, risktillägg och en extra vecka semester borde vi ha!


    passionsblomman skrev 2009-01-31 20:54:15 följande:
    Usch! Jag vet! Jag håller helt med dig!!!Det där gäller i en del andra sammanhang också, i någon slags "kunden har alltid rätt"-missuppfattning.Folk tycks tro att det innebär rätten till lite allt möjligt.Fy! Jag tycker både du och jag (buitiksbiträde) borde ha risktillägg så det så!
  • Tindra­gull
    Äldre 31 Jan 20:47

    Japp äldrevården & hemtjänst. Helt sjukt att folk som är fulkomligt klara i huvudet får behandla en precis hur som helst när man är där för att hjälpa. Och jag ska "bara ta det"... Får inte göra annat än att fösöka freda sig... Helt annan sak om nån är fullkomligt dement, de kan inte stå till svars för hur de blivit...
    Men det är därför vi har så bra betalt!


    Hammerman1 skrev 2009-01-31 15:31:22 följande:
    Äldrevården? Har en syster som jobbar där, tydligen hör våld och sexuella trakasserier till vardagen. Måtte jag ha vett nog att applicera nio millimeter bly på livsviktigt organ innan jag själv blir sådan.
  • Tindra­gull
    Äldre 31 Jan 20:50

    Ja, fy fan.Men det jag tycker är värst är att om samma människa hade gjort så mot mig som privatperson, då kan jag anmäla. I mitt jobb är jag tydligen bra ett stycke kött som ska jobba och hålla käften...


    passionsblomman skrev 2009-01-31 16:05:19 följande:
    Å, I see... jo, gubbarna man träffar i hemtjänst och långvård kan verkligen vara allt annat än roliga... Det vet jag nog.Det är ändå för jäkligt!
  • Tindra­gull
    Äldre 31 Jan 20:51

    Men de som är värst är sällan de som är dementa... Det är fullt klara människor som vet att man inte kan göra ett skit åt det de gör...


    Hammerman1 skrev 2009-01-31 16:06:52 följande:
    Att polisanmäla fungerar ju inte i den situationen då en senildement människa knappast kan hållas ansvarig för sina handlingar. Alla högre hjärnfunktioner är ju i princip, vilket lämnar reptilhjärnan. Det måste vara som att vara fyllekåt precis jämt.
  • Tindra­gull
    Äldre 31 Jan 20:52

    Tydligen inte....


    Hammerman1 skrev 2009-01-31 20:51:12 följande:
    Är dom fullkomligt klara i huvudet också? Fy fan! På avdelningen min syster arbetar på är alla mer eller mindre vansinniga, och då är det ju förståeligt. Men är det fråga om en vuxen människa vid sina sinnens fulla bruk borde polisanmälan vara legio!
  • Tindra­gull
    Äldre 31 Jan 22:28

    Aha! Visste jag inte! Det ska jag definitivt ta upp om något händer igen. Tack!


    Wiggy skrev 2009-01-31 21:29:31 följande:
    Det där med sekretess stämmer inte. Jag jobbar på ambulansen och där har vi naturligtvis sekretess också, det är ju samma lagstiftning, men vi polisanmäler alla fysiska övergrepp vi utsätts för. Eller rättare sagt cheferna anmäler personen för att inte vi ska bli utsatta för vidare hot.
  • Tindra­gull
    Äldre 31 Jan 22:33

    Ja, vad fasen hände med tråden??? Jag svarade flera gånger för det kom liksom inte in längst ner där det ska... Nu såg jag att alla hamnat däruppe!

    Man kanske skulle binda blombuketter istället. Faktiskt funderade jag p det ett tag när jag var yngre...


    passionsblomman skrev 2009-01-31 21:43:34 följande:
    OJ! Hela tråden är visst helt ommöblerad här! Nä, om det vore så väl att det bara vore de som tappat greppet om den här verkligheten. Det är bara att inse att alla blir gamla, både as och helgon om man säger så, och dessutom verkar en hel del hämningar släppa rätt helt och hållet, så kärringar säger äckligare ord än man kan drömma om och gubbarna kan tala om både det ena och andra de tycker man ska passa på att göra medan man tvättar dem. Särskilt om man är 17 och sommarjobbar, är det en rätt omskakande insyn i livet man får.Jag TROR att en del av detta är något snedvridet sätt att skydda sig själv mot den känsla av skam och förnedring det innebär för en vuxen man/kvinna att behöva utstå att någon annan ska hjälpa en med det mest intima vad gäller hygien och annat. Andra är bara pervon, som de var redan innan. Det är vedervärdigt att behöva stå nära och tvättaoch hålla på. Det är ju heller inte så att mäns organ slutar funka bara för att de blivit gamla...*HUGA* Kommer plötsligt ihåg mer än jag vill.Tacka vet jag att binda blombuketter!
  • Tindra­gull
    Äldre 31 Jan 22:48

    Hihi...
    Vi får bli porrfilmsproducenter helt enkelt! ;-D


    passionsblomman skrev 2009-01-31 22:42:21 följande:
    Ja! Det är bättre. fast det är tyvärr verkligen inte någon roligare lön. Vi får komma på något annat, som man kan bli lite rik på...Hur var det nu det var porr den här tråden handlade om va... *funderar*
  • Tindra­gull
    Äldre 1 Feb 15:17

    Det här låter verkligen som nåt att satsa på!


    passionsblomman skrev 2009-01-31 22:55:24 följande:
    Vi kan vara något riktigt lukrativt på spåret här...Hemtjänstporr! Med Hammerman och andra hugade som livar upp tillvaron under livets eftermiddag och afton innan det slutligen skymmer för alltid för vårt lands gamla.Det KAN inte redan finnas iallafall?
  • Tindra­gull
    Äldre 1 Feb 15:18

    Nämen uuurk vilka hemska bilder jag fick på näthinnan nu...


    Wiggy skrev 2009-01-31 23:46:01 följande:
    Jo, det finns filmer där ute med 80-åringar som spänner på 18-åringar om det är det du menar. Inget vackert. Har sett länkar till sidor som heter "Old Farts, Young Tarts". *urk*
  • Tindra­gull
    Äldre 1 Feb 15:22

    Tack! Bra att ha mer på fötterna inför kommande händelser!


    lillabruden skrev 2009-02-01 09:58:25 följande:
    Jag jobbar också inom vården, och har jobbat på äldreboende också. Det är inte att bara 'ta'. Där jag har varit utsatt eller funnits risk för det har jag fått det jag SKA få, stöd! Om en patient är stötande på något sätt och man vet det, så ska man aldrig vara själv och gör dem något måste man gång på gång, hur tjatigt den än må vara, säga ifrån!!!!En annan gång, hade jag en brukare som sa högst olämpliga saker till mig och jag var jätteobekväm med att jobba med honom. Min chef gav mig tillstånd att gå om det efter tillsägelser från mig, inte blev bättre. Men som tur var så tog min chef bort mig från den arbetsplatsen och jag jobbade aldrig mer med honom. Dessutom pratade dem med honom och dem övriga personliga assistenterna så att man har en trygg arbetsplats.Finns inte detta, så borde du vända dig till arbetsmiljö verket eller facket eller nåt sånt. Dina chefer HAR regler dem MÅSTE följa. Det är INTE att bara "ta"!!!!!!*STOR STÖDJANDE KRAM!*
  • Tindra­gull
    Äldre 1 Feb 15:25

    Åh, gladporr! Det var längesen jag såg!


    Panzerfaust skrev 2009-02-01 13:03:27 följande:
    Varför görs inte "Gladporr" längre, minns en stulen film från en kompis farsa i min ungdom som hette "Alpglöd i tyrolerbyxan" bara titeln rockar ju!
  • Tindra­gull
    Äldre 19 Feb 15:00

    Usch, blir så arg när jag läser sånt här!!!

    Inte lätt att vara stark när man är 17 år och i ett sånt underläge... och att det finns de som fullt medvetet utnyttjar det faktum... *ryyys*

Svar på tråden Porr!