• Lennar­ts Fru
    Äldre 29 Jan 03:35
    96046 visningar
    302 svar
    302
    96046

    Porr!

    jag hoppar in sent i tråden men vill ändå ge min åsikt utan att ha läst andras inlägg de enda jag läst är trådstarten! För att komma till det som har med porr att göra så är ju de en helt naturlig grej. Eller nä, jag har svårt att se porr naturligt för att allt vad som heter porr är lite överdrivet i mina ögon, lite smått överskattat kanske men jag klandrar absolut inte människor som finner njutning i sånt för att de kan även jag göra ibland. Dock så är inte porr något som hör till min vardag utan de kan vara någonting utöver de vanliga i sexlivet tillexempel..bara för att få en liten extra glimt i de hela ibland. Jag tcyker absolut att de är acceptabelt att man tittar på porr om man vill de, men om man är i förhållande så tycker jag att de ska vara under dom förutsättningar att de sker med öppenhet, att man inte bakom tyggen på sin partner tittar på porr och kanske dessutom onanerar till detta. Det är ju som med allt annat i ett förhållande, de ska byggas på ärlighet. Jag skull inte uppskatta att min man satt bakom ryggen på mig och kollade porr och sedan lossades som om han aldrig såg på det. Om man ljuger om sitt porrintag så kan de ju istället uppfattas stötande och kanske rent ut sagt kränkande för sin partner. Men jag har tänkt på att många yngre människor i tillexempel min egen ålder (20) pratar om att "alla kikkar tittar porr" ungefär som att en tjej inte gör det men jag tror emd all säkerhet att precis lika många tjejer tittar på sådant bara det att killar pratar mer öppen om de eftersom de anses mer "normalt" att en kille tittar porr. varför är de så egentligen? Men som jag sa innan, porr är helt okej i den mån att man kan stå för att de existerar.

    Ja, jag tittar själv på porr, men aldrig i min ensamhet utan det ör isåfall tillsammans med min man för det kan vara inspirerande, roligt och lite extra "porrigt" ibland :)

    prostitution är ingenting som jag ställer mig positiv till. Att sälja sex för pengar är fel, fel, fel i mina ögon men de är lika fel att köpa sex som att sälja det. Jag kan egentligejn inte ge någon bra förklaring till detta för jag har inte ens tänkt på prostution på de sättet. Porr är också en form av prostutition men av någon anledning mer okej i mina ögon ön att sälja sig på gatan !

  • Lennar­ts Fru
    Äldre 31 Jan 14:08
    #99

    ja de undrar jag med ;P

    Baby S skrev 2009-01-31 13:49:20 följande:


    Vad f*n har du för arbete egentligen??
  • Lennar­ts Fru
    Äldre 1 Feb 14:45

    det finns många typer utav olika porr..
    därebland gladporr, erotikporr och så vidare, men vad är skillnaden på alla dessa typer?

    jag vet ju vad milfporr är och sånt skit.. men gladporr? :S

Svar på tråden Porr!