• Wiggy
    Äldre 31 Jan 03:29
    95334 visningar
    302 svar
    302
    95334

    Porr!

    Panzerfaust: Jag gillar din bild!

    Att dra all porr över en kant och säga att det är fel, tycker jag är fel. Visst finns det människor inom porrindustrin som blir utnyttjade, men många av de kvinnliga skådespelarna tjänar ju mer än vad Hollowoodskådisarna gör, och som konmsument så kan man ju välja om man vill se en film med en pundare eller en vältränad, snygg porrstjärna. Och porr med minderåriga räknas ju som barnporr och det tror jag inte man ramlar in på så lätt när man surfar, i och med att det är olagligt och de som ägnar sig åt sådant får sköta det i helt andra servrar som inte vanliga svensonsurfare kommer åt. Tror inte ens de vågar visa sig på det vanliga internet utan håller sig i BBS-databaser eller vad det heter. FBI och andra polismyndigheter är ju på dem som flugor som tur är.

    Jag respekterar folk som inte tycker om porr, men anser att dessa bör acceptera folk som tycker om det också, så länge det inte är barnporr.

    Jag skulle förstå om min sambo blev sur om hon hittade bilder på nakna kvinnor i gummidräkter med krokar i bröstvårtorna och ett gimpäpple i munnen snarare än om hon blev sur på lite nakenbilder på t.ex. Jenna Jameson.

    Hon fantiserar säkert om Brad Pitt när jag inte är hemma. Big deal... Så länge det inte går ut över vårt gemensamma umgänge är det helt ok.

  • Wiggy
    Äldre 31 Jan 11:51
    #96

    Vi har nolltolerans mot hot och våld på mitt jobb. Borde vara så överallt. Polisanmäl det!

  • Wiggy
    Äldre 31 Jan 21:29

    Det där med sekretess stämmer inte. Jag jobbar på ambulansen och där har vi naturligtvis sekretess också, det är ju samma lagstiftning, men vi polisanmäler alla fysiska övergrepp vi utsätts för. Eller rättare sagt cheferna anmäler personen för att inte vi ska bli utsatta för vidare hot.

  • Wiggy
    Äldre 31 Jan 23:46

    Jo, det finns filmer där ute med 80-åringar som spänner på 18-åringar om det är det du menar. Inget vackert. Har sett länkar till sidor som heter "Old Farts, Young Tarts". *urk*

  • Wiggy
    Äldre 31 Jan 23:48
    passionsblomman skrev 2009-01-31 22:55:24 följande:
    Vi kan vara något riktigt lukrativt på spåret här...Hemtjänstporr! Med Hammerman och andra hugade som livar upp tillvaron under livets eftermiddag och afton innan det slutligen skymmer för alltid för vårt lands gamla.Det KAN inte redan finnas iallafall?
    Det var det här inlägget jag tänkte svara på. Men glömde citatknappen igen...
  • Wiggy
    Äldre 1 Feb 14:48

    Gladporr är väl såna där 70-talsfilmer med Jarl Borsén. Exempelvis den ståndaktige pastorn.

  • Wiggy
    Äldre 16 Feb 09:47

    Sexuella trakasserier kräver samma åtgärder som mot mobbning. Spöa skiten ur asen. Jag var mobbad och misshandlad pga mitt efternamn hela grundskolan och de slutade inte förrän ett av asen hamnade på akuten med brutet revben, knäckt näsa och svullen pung. 9 års ilska fick utlopp, hehe. Att prata dessa amöbor som tafsar tillrätta hjälper inte. Ge dem en spark på pungen och ring deras fruar.

    Jag hade en full kvinna i 50-årsåldern i ambulansen en gång, och hon fick för sig att börja tafsa mig mellan benen medans jag skulle sätta en nål i armvecket på henne. Hon blev anmäld och fick ett fint blåmärke på armen. Ryckte ju till när hon kupade handen

  • Wiggy
    Äldre 16 Feb 16:41

    Jag menar naturligt vis inte att man bokstavligen ska gå och sparka chefen eller vem det nu är på pungen mitt på blanka dan bara så där. Hur skulle det se ut?

    Men om någon tafsar dig i baken mot din vilja och du knäar honom på pungen eller ger honom en örfil går det under nödvärn.

    Fysisk hämnd kanske inte löser något i längden, men man kan ändå ringa hans fru och ge igen. Låtsas att man är en älskarinna och säga att man är gravid, från skyddat nummer då naturligtvis. Gissa om han får det hett om öronen när han kommer hem...

    Förhoppningsvis har de flesta människor en spärr som hindrar dem från att leva ut sina hämndbegär och istället bara anmäla kräken.

  • Wiggy
    Äldre 16 Feb 22:38

    Håller med Panzerfaust till 100%. Att killar surfar porr betyder inte att han älskar dig mindre eller att han är missnöjd med ert förhållande.

  • Wiggy
    Äldre 20 Feb 12:44

    Man kan alltid polisanmäla i efterhand och stämma honom för det psykiska och fysiska lidande han utsatt dig för. Har nog missat det, men hur många år sedan är det detta hände? Bara för att han är advokat är han inte immun från rättvisan, det betyder bara att han är mer slängd i käften än gemene man.
    Hoppas han får kallbrand i pungen och att den trillar av... Annars finns det säkert någon gammal klient han haft som är missnöjd med hans försvar

  • Wiggy
    Äldre 22 Feb 08:51

    Det är ju inte bara sexuella övergrepp du utsatts för utan fysisk och psykisk våldtäkt. Tror inte att någon här som läser denna tråd anser att skulden skulle ligga på dig, och se dig som nån slampa som du skrev. Ingen vettig människa i alla fall... Tvärtom tycker jag att det är väldigt starkt av dig att berätta om det.

    Aset utsätter säkert fortfarande unga kvinnor för denna systematiska våldtäkt, och det borde ju gå att hitta någon på denna firman som blivit utsatt för samma sak. Det är nog lättare att få honom fälld om det är flera som anmäler, annars står ord mot ord, ju och aset är ju advokat dessutom så han vet nog hur man slingrar sig. Det bästa vore nog att hitta en tjej som han utnyttjar just nu och övertala henne att göra en anmälan också. Du kan alltid prata med polisen. De har ju experter på att sätta dit såna här as, och pågår det fortfarande borde det ju vara lättare. Snubben hör hemma i ett fängelse där han kommer att få sitt rättmätiga straff av de andra intagna, för våldtäktsmän, pedofiler och barnamördare brukar få vad de förtjänar i fängelser.

    Jag blir så fruktansvärt arg när jag läser din berättelse. Har ett par bra ord som skulle beskriva honom och ett passande straff men då skulle jag bli avstängd, så ni får fantisera istället.

  • Wiggy
    Äldre 25 Feb 15:22

    Är ingen överdriven konsument av porrfilm,då alla i princip är likadana som sänds på Canal+, med brudar som går på som ångvältar och skriker Fuck me så dåligt att man skrattar, och killarna pumpar på i 220 i konstiga kameravinklar. Jätterealistiskt!
    Även i svenska filmer skriker ju brudarna Oh, yeah! Fuck me fuck me! Övrig dialog är ju sämre än vad "skådespelarna" i andra avenyn lyckas läsa innantill på telepromptern.

    Men nog finns det filmer som riktar sig till par och tjejer också. Har för mig att jag läst att RFSU säljer sådana filmer.

  • Wiggy
    Äldre 27 Feb 22:30

    Hur skulle den perfekta porrfilmen se ut enligt er?

Svar på tråden Porr!