• shakyn­ose
    Äldre 28 Jan 05:06
    96037 visningar
    302 svar
    302
    96037

    Porr!

    Panzerfaust skrev 2009-01-26 23:43:22 följande:
    Prostitutionen är helt oreglerad och kvinnor med missbruksproblem säljer sina kroppar för att kunna få de droger de behöver för att klara dagen, det har inget med fri vilja att göra där.Om man har sex framför en kamera för att tjäna pengar för att klara sitt uppehälle och livsstil är det en helt annan sak och har inget med tvång att göra.Pengar för sex är enda likheten mellan porr och prostitution. I övrigt ser jag prostitution i ett mörkare ljus än jag ser på den reglerade porrindistrin.Skillnaden är det fria valet i porren kontra tvånget/nödvändigtheten i prostitutionen.
    [/citat]
    Panzerfaust skrev 2009-01-27 19:41:55 följande:
    [citat]
    Den enda likheten mellan porr och prostitution är pengar för att ha sex i övrigt är det två ganska skilda världar. Visst finns det folk som rör sig mellan skikten osv. men man bör skilja på de två sakerna oavsett.
    Jag håller inte med dig om att det är två vitt skilda världar! Är du insatt alls eller är det bara som du tror att det är?

    Att filma sig själv och sambon när man nuppar är inte alls samma sak som att tjäna sitt levebröd på att ligga med ett par olika människor varje vecka, nej, men om vi pratar om porr i allmänhet så är det ju inte bara hemmagjorda filmer eller bilder som åsyftas.

    Tror du på riktigt att ALLA som ligger med folk framför en kamera är nyktra människor som egentligen inte har något behov av pengarna de tjänar utan gör det för att de älskar att visa upp sig när de har sex? Då skulle du träffat en fd. arbetskamrat till mig som var helt förstörd för att hans tjej valde den enkla vägen till snabba pengar när de hade det lite knapert. Det är ingen glamourös business när man får se den på lite närmare håll...

    Du verkar också tro att all prostitution sker på gatan och att alla horor är knarkare och det är inte heller sant. Det finns ingen gräns mellan sexarbete och sexarbete, men däremot finns det grader i helvetet. Men för utomstående är det ju inte lika lätt att se bakom skådespeleriet.

    Hela grejen är falsk, helt enkelt. Köp det om du vill!
  • shakyn­ose
    Äldre 28 Jan 05:10
    #81

    Att det är gjort "frivilligt och ingen kommer till skada" är knappast något som skiljer porrindustrin från annan prostitution.

    Jag är inte ute efter att förbjuda porr eller ens prostitution, men många verkar ha en väldigt naiv idé om hur det ser ut i verkligheten.

Svar på tråden Porr!