• Tootic­ki
    Äldre 27 Jan 12:33
    95333 visningar
    302 svar
    302
    95333

    Porr!

    De flesta människor tänder på att se andra ha sex, sen om det är en p-rulle eller om man gluttar på grannarna bakom gardinen spelar inte så stor roll. Jag ogillar de delar av porrindustrin som utnyttjar minderåriga, missbrukande, beroende personer för att skapa porrfilmer som drar in massor av pengar. Men att se hemgjorda filmer t ex, har jag inga betänkligheter kring.

  • Tootic­ki
    Äldre 27 Jan 14:33
    #60
    Hammerman1 skrev 2009-01-27 12:53:20 följande:
    Tooticki skrev 2009-01-27 12:33:37 följande:
    Nämen Tooticki, det här går bara inte. Du och jag ska väl inte ha samma ståndpunkt? ... Ja, ok, för den här gången då.
    Alltid trevligt med omväxling!
  • Tootic­ki
    Äldre 27 Jan 14:38
    #62

    Baby S skrev 2009-01-27 14:36:57 följande:


    Ja det är du som är experten här, inte jag. Men ta av dig skygglapparna och inse att porren inte är direkt är hälsosam för de flesta.
    På vilket sätt är porr ohälsosam om den spelas in med aktörer som har valt det frivilligt och den ses av människor som uppskattar den?
  • Tootic­ki
    Äldre 27 Jan 14:42
    #65

    Baby S skrev 2009-01-27 14:41:08 följande:


    Förutsatt att det går schysst till är det ingen som far illa, nej. Nu menade jag generellt.
    Ok, hur mycket porr går inte schysst till då?
  • Tootic­ki
    Äldre 25 Feb 20:38
    lillabruden skrev 2009-02-25 05:30:58 följande:
    jag tycker egentligen mest att det borde ju vara "hetro"sex som en typ av p-film, sen "gay"sex i en annan, men typ dagens hetrosex har ju tjejsex med ändå! Precis som att det inte skulle vara gaysex! (!!!)Sen är det väl ett konstigt fenomen, vad är det som är så tändande för en kille med 2tjejer men inte 2killar för en tjej....? Det är inte så logiskt för mig. Och ja, dem borde rikta mer filmer mot tjejer och par, eller helt enkelt vanliga hederliga killar som inte vill se en tjej bli slagen eller förnedrad. För alla filmer verkar ju ha en dialog på fula ord riktade mot kvinnan.... Det är, tro det eller ej, inte alla killar som tycker om det!Jag såg en film som dem hade lagt över lite fräsig musik istället för orginal ljudet, den nya versionen blev plötsligt väldigt romantisk (med musik) medans den gamla versionen var riktigt löjlig med deras dumma 'ooohh ahhh' o fula ord....Porr revolution, någon?
    Fast det finns många kvinnor som tänder på gaysex mellan män också, bara en parantes.
  • Tootic­ki
    Äldre 28 Feb 22:03

    Jessica, jag kan inte låta bli att undra om du tänker på vad DU vill? Vem sätter ditt bästa i första rummet? Dina inlägg handlar till stor del om din skamliga (o)vilja att behaga män, vem behagar dig?

    Jag har haft ganska mycket att göra med personer som sitter på anstalt och jobbar aktivt för att hjäpa dem att återgå till ett normalt liv efter avtjänat straff. Det gör också att jag har ganska stor inblick i hur livet ofta ter sig för denna kategori män. För det första är risken ganska stor att er relation kommer förändras drastiskt när han kommer ut, för många är livet utanför fängelsemurarna med sina strikta regler och hårda kontroll mycket bättre än livet i det fria. För det andra är det svårt att bygga upp ett liv utan kriminella kontakter, med ett vanligt jobb etc. Ni har aldrig haft chans att spendera en längre tid tillsammans utanför en hårt kontrollerad anstalt, hur vet du att ert liv kommer fungera bra när han kommer ut?

    Jag vill inte fördöma er relation, jag vill bara att du tänker efter en och två och 1000 gånger på det beslut ni tagit. Det bästa är nog om han lyckas ordna ett jobb och bygga upp en stabil vardag innan ni gifter er.

    Sen vill jag avsluta med att berätta att det finns en del kvinnor som specifikt dras till män som sitter i fängelse, det ger dem en kick att vara med en farlig man men samtidigt vet de att de inget riskerar i och med den skyddade miljön de befinner sig i. De flesta män som sitter på anstalt har en kvinna som väntar på dem, de flesta kvinnor som sitter på anstalt har inte det...

  • Tootic­ki
    Äldre 28 Feb 22:05

    "för många är livet INNANför fängelsemurarna med sina strikta regler och hårda kontroll mycket bättre än livet i det fria"

    Sorry för felsyftningen!

Svar på tråden Porr!